Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 24  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: filme
MesajScris: 30 Noi 2006, 21:13 
Diva

Citat:

Serios, il dadeau pe TV1000, acolo l-am vazut, cred ca de la postul ala am devenit "devoratoare" de filme. Ai dreptate, inside man chiar merita vazut. Tot in spiritul acestui film am vazut recent Usual Suspects. E varianta geniala a lui Ocean's Eleven.:ok: O sa caut Babel ca m-ai facut curioasa.:njump:

si eu o sa caut usual suspects!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2006, 15:19 
Diva

Citat:

si eu o sa caut usual suspects!:lips:

am cautat filmul in week end...credeam ca e unul nou si ma uitam la programul cinematografelor:lol: te refereai la ala cu kevin spacey, nu? bun film!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Dec 2006, 18:18 
Veteran

Citat:

am cautat filmul in week end...credeam ca e unul nou si ma uitam la programul cinematografelor:lol: te refereai la ala cu kevin spacey, nu? bun film!

Da, Usual Suspects e cu Kevin Spacey... super film, asa e!

Eu am vazut Scoop, ultimul film Woody Allen. Ca o paranteza, eu nu prea inghit umorul lui Allen, dar filmul asta a fost delicios. Umor fin, personaje bine conturate, actiune... un film relaxant si tare placut. Sper sa va placa.

Iar aseara am vazut The Illusionist, cu unul din preferatii mei: Edward Norton. Nu m-a impresionat peste masura, dar a fost agreabil de vazut, desi finalul cam previzibil. Insa muzica, decorurile si actorul principal chiar merita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Dec 2006, 18:23 
Diva

Citat:

Da, Usual Suspects e cu Kevin Spacey... super film, asa e!

Eu am vazut Scoop, ultimul film Woody Allen. Ca o paranteza, eu nu prea inghit umorul lui Allen, dar filmul asta a fost delicios. Umor fin, personaje bine conturate, actiune... un film relaxant si tare placut. Sper sa va placa.

Iar aseara am vazut The Illusionist, cu unul din preferatii mei: Edward Norton. Nu m-a impresionat peste masura, dar a fost agreabil de vazut, desi finalul cam previzibil. Insa muzica, decorurile si actorul principal chiar merita.

edward norton e actorul meu preferat!(X)(X)nu cred ca am vazut filmul asta...e nou?(?) a vazut cineva the departed? ah, intre timp am citit si cartea diavolul se imbraca de la prada:lol:e f potrivita pt citit in tren! asta e tot(pt cunoscatori):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Dec 2006, 18:27 
Veteran

Citat:

edward norton e actorul meu preferat!(X)(X)nu cred ca am vazut filmul asta...e nou?(?) a vazut cineva the departed? ah, intre timp am citit si cartea diavolul se imbraca de la prada:lol:e f potrivita pt citit in tren! asta e tot(pt cunoscatori):p

E din 2006... deci e cam nou.

Da, am vazut The Departed... pentru mine e unul din cele mai bune filme ever. :wok::wok::wok:

Eu mai nou citesc in autobuz 'A trai pentru a-ti povesti viata' de Garcia Marchez, unul din preferatii mei... tare captivanta si parca trece mai repede ora de stat in trafic. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Dec 2006, 18:29 
Diva

Citat:

E din 2006... deci e cam nou.

Da, am vazut The Departed... pentru mine e unul din cele mai bune filme ever. :wok::wok::wok:

Eu mai nou citesc in autobuz 'A trai pentru a-ti povesti viata' de Garcia Marchez, unul din preferatii mei... tare captivanta si parca trece mai repede ora de stat in trafic. :)

super! multumesc fetelor!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Dec 2006, 18:31 
Veteran

Citat:

super! multumesc fetelor!:-*

N-ai pentru ce! :-* Sper sa-ti placa, pentru ca am prieteni care au zis ca e o tampenie. :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Dec 2006, 18:53 
Senior

Citat:

N-ai pentru ce! :-* Sper sa-ti placa, pentru ca am prieteni care au zis ca e o tampenie. :nlol:

Buna fetelor!!!
A vazut cineva filmul francez "La Doublure"?
E mishto,e o comedie super interesanta...:wok: mie mi-a placut mult...
Oameni buni a iesit la voi in cinematografe "Turistii"?...Daca da, merge cineva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Dec 2006, 19:01 
Diva

Citat:

dc nu-mi place...revin cu critici:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2006, 09:52 
Diva

Citat:
Am vazut eu the departed, e foarte bun. Adica mie mi-a placut; multi actori buni si o idee excelenta.
am vazut si eu the departed si mi-a placut ff mult dar m-a dezamagit putin finalul:( in rest numai cuvinte de lauda:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2006, 20:55 
Veteran

Citat:
am vazut si eu the departed si mi-a placut ff mult dar m-a dezamagit putin finalul:( in rest numai cuvinte de lauda:ok:

Mie finalul mi s-a parut genial. :D

Aseara am vazut "Lake House": dragut, romantic, desi mi-a luat ceva pana am priceput cum e cu diferenta de timp. Pragmaticul de barbatul meu n-a inteles o iota din film :-`, dar mie mi-a placut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2006, 21:01 
Diva

Citat:

Aseara am vazut "Lake House": dragut, romantic, desi mi-a luat ceva pana am priceput cum e cu diferenta de timp. Pragmaticul de barbatul meu n-a inteles o iota din film :-`, dar mie mi-a placut.

pe mine m-a plictisit filmul asta...si parca nici actorii nu si-au dat interesul..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2006, 21:09 
Diva

daca ati sti ce am vazut eu ...Borat ...nu m-am putut abtine ...e o comedie groteasca, de-a dreptul scarboasa - cei fara inhibitii, pretentii sau care gusta umorul negru, murdar, ar trebui sa-l vada! Mai am in plan The Rats (horror) si acum caut Eight Below (e un film usor cu catelusi Husky).:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2006, 21:11 
Diva

Citat:

Ce coincidenta.Si noi l-am vazut aseara si nici pe barbatu-meu nu l-o interesat prea tare, pe la mijloc..:-` sforaia...:blink:
Mie mi-a placut ideea fimului tare mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2006, 21:12 
Diva

luand la puricat Borat ....tiganii din satul ala, care i-au dat in judecata pe producatori, puteau scoate bani frumosi daca avocatii nu erau atat de prosti!:( da astia-s romanii! ne e rusine cu ei su nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2006, 21:41 
Veteran

Citat:

Ce coincidenta.Si noi l-am vazut aseara si nici pe barbatu-meu nu l-o interesat prea tare, pe la mijloc..:-` sforaia...:blink:

Pai dupa ce i-am explicat de 2 ori cum e cu diferenta de timp si tot n-a priceput, mai ca nu sforaia si al meu. Oricum, mi-a tot repetat ce film prooost. :nlol:

Clarut, tu oi avea o minte de barbat prinsa in corp de femeie? :p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2006, 22:54 
Diva

Citat:
luand la puricat Borat ....tiganii din satul ala, care i-au dat in judecata pe producatori, puteau scoate bani frumosi daca avocatii nu erau atat de prosti!:( da astia-s romanii! ne e rusine cu ei su nu?

Asa s-a intamplat? Mai ce chestie..
io am auzit ca aveau angajati cei mai tari avocati din lume(din sua) si urmau sa ia cateva mil de $$$!!!
Acuma se pare ca avocatii aia nu erau cei mai tari nici din lume nici din tara.:o
loooooooool

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 00:13 
Diva

Citat:

Pai dupa ce i-am explicat de 2 ori cum e cu diferenta de timp si tot n-a priceput, mai ca nu sforaia si al meu. Oricum, mi-a tot repetat ce film prooost. :nlol:

Clarut, tu oi avea o minte de barbat prinsa in corp de femeie? :p:D

s-ar putea :D vreun misogin pervers(X):p e doar o chestie cu filmele..ma enerveaza cand imi dau seama care va fi finalul si cand vad ca o lungesc aiurea (cazul lui lake house:-`)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 00:25 
Diva

Citat:

Si mie mi-a placut ideea tare mult...mi s-a parut originala pt ce filme am vazut in ultima vreme...si ideea de la Bee Season cu Richard Gere mi s-a parut iarasi destul de interesanta...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 24  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]