logodnica scrie:
pai...nu aruncam cu noroi, constatam, atata tot. cat despre italieni (sau spanioli, sau nemti sau greci sau orice alt european civilizat) care ne fac in toate felurile, eu le dau dreptate. daca la noi in tara ar veni o sleahta de betivi, hoti, violatori, lenesi si mincinosi care ar face numai probleme, si eu cred ca as reactiona la fel vis-a-vis de originea lor.
Daria dar cei care s-au dus in tarile civilizate si care au facut probleme nu au fost toti romani. S-au dus si oameni care nu au facut absolut nici o problema, care s-au dus pentru a castiga mai bine si pentru un alt trai nu? De altfel asa ar putea fi judecate si Clarut, Bamba, Ely nu???? Ca doar si ele sunt romance plecate in tari civilizate.
Eu nu as spune ca romanii sunt cea mai joasa speta de oameni, eventual sa le dam dreptate celor care spun ca ar trebui sa fim omorati nu??? Suntem oameni normali, in alte tari civilizate nu sunt toti oamenii buni, cu un suflet bun, si in acele tari civilizate se comit crime, violuri, nedreptati etc. Se comit masacre, se duc la scoli cu o mitraliera si omoara pe cine apuca. Haideti sa fim un pic mai buni cu noi.
Eu de exemplu zilele astea, am vazut foarte multi oameni care s-au ajutat intre ei fara nici un fel de pretentii. La noi e zapada mare (unele din voi stiti ca sunt din Braila si cred ca ati vazut ce e la stiri) si au ramas multe masini intepenite in intersectii. Vreau sa-ti spun ca am vazut o multime de oameni care se apucau si ii ajutau, le impingeau masinile si sotul meu a impins cateva. Eu zic ca totusi inseamna ceva nu??? Ca altfel la cum descrieti voi romanii, eventual mai luau lopeti si le impotmoleau si mai tare masinile pentru ca au indraznit sa plece cu ele.