Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Fetelor...v-ar placea sa ne cunoastem mai bine
MesajScris: 20 Feb 2009, 16:28 
Diva

Citat:
:rofl::rofl::rofl:

eu nu prea inteleg despre ce se discuta aici. ca fel dediscutie pe messenger intre pers care se cunosc nu-i asa?

:rofl::rofl:da ...si eu ma amuz.nu prea inteleg de ce intra doar pe topicul acesta.e ca o comunitate:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2009, 16:29 
Nou Venit

Citat:
buna...ms ..dar am venit de ceva vreme pe site-ul asta....(?)

Sorry! Am editat mesaju meu. Era vorba de Roxxy.
De ce sa fac. Era dimineatza si eram cam adormita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2009, 10:58 
Nou Venit

Neatza fetili!
Ce facurati in we?
Pana ziceti voi hai sa zic eu. Spatamana trecuta am avut un conflict cu nasa de cununie. Ei Si printre alte chestiuni de mi le-a repsoat ea frumos asa mi-a spus si ca tero al meu ( care nu vcorbeste ca alti copii de varsta lui) are o afectiune ( nu mi-a zis ce afectiune) si e retadat. Ei si cum nasa e pshiterapeut mai fetelor mi-a inghetzat inima. Asa ca am fost cu una bucata copil din dotare plus sotul aferent la inca un pshiholog logoped specializat pe plozi. Asta dupa ce am fost cu el la n medici si nici unu nu a vazut ca are avea tero alt ceva decat probleme cu limbajul. Si ghiciti ce? Copilul e sanatos si problema e limbaju nu creierii. Aia sunt bine si la locul lor. A stat doamna psiholog si l-a analizat vro doua ore jumate.
Sambata i-am facut lu tero prajitura ca i-am promis de saptamana trecuta ca ii fac. A fost foarte incantat dar de halit nici macar nu a gustat-o. Doar sa vada el ca ii fac prajitura respectiva.
Duminica am reusit si noi ( eu + sotul aferent fara tero ) sa iesim un pic la o cafea. Nu mai mult ca deja dupa atatia medici vazuti saptamanile astea am cam ramas unosr in panica de bani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2009, 14:43 
Nou Venit

Citat:

:rofl::rofl:da ...si eu ma amuz.nu prea inteleg de ce intra doar pe topicul acesta.e ca o comunitate:)

Neata dragelor! Am ajuns si eu un pic mai tarziu astazi...deh, ca lunea :wokno:

Inainte de toate, vreau sa le raspund miresicilor anidaaa si laura_sandu. Eu si celelalte fete de pe acest topic, am inceput sa scriem aici cam de o saptamana. Asa cum vad eu lucrurile este un topic pentru "a ne cunoaste mai bine", in sectiunea Diverse, deci putem scrie aici intamplari din viata de zi cu zi. Este adevarat ca unele dintre noi ne cunoastem mai demult, tot de pe forumuri insa, din pacate nu am apucat inca sa ne si intalnim in persoana:-`
Eu personal am mai postat si pe alt topic, acolo unde am considerat ca informatia mea poate fi de ajutor in acel domeniu:wok: si voi mai scrie atunci cand timpul imi va permite...
Pana una alta, ma bucur daca discutiile noastre va sunt prilej de amuzament :lol: (desi nu stiu unde e notiunea de "amuzant" in ce am vorbit pana acum) si va invitam si pe voi sa participati daca va face placere :hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2009, 14:50 
Nou Venit

Citat:
neata fetelor!!!! :)

ce faceti?

eu abia astept w...maine plecam pe munte :D

duminica e ziua mea si ca in fiecare an de ziua mea sunt in creierii muntilor :)))

ce mai ziceti? ce planuri aveti pt w?

LA MULTI ANI Cris!!!!!! Sa fii iubita si fericita si tot ce-ti doresti sa-ti reuseasca!!:nparty::nparty::flower::flower::ncake::ncake: Sper ca ai petrecut bine in week-end, poate postezi niste poze dintr-alea frumoase tare, asa cum stii tu sa le faci:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2009, 14:59 
Nou Venit

Citat:
Neatza fetili!
Ce facurati in we?
Pana ziceti voi hai sa zic eu. Spatamana trecuta am avut un conflict cu nasa de cununie. Ei Si printre alte chestiuni de mi le-a repsoat ea frumos asa mi-a spus si ca tero al meu ( care nu vcorbeste ca alti copii de varsta lui) are o afectiune ( nu mi-a zis ce afectiune) si e retadat. Ei si cum nasa e pshiterapeut mai fetelor mi-a inghetzat inima. Asa ca am fost cu una bucata copil din dotare plus sotul aferent la inca un pshiholog logoped specializat pe plozi. Asta dupa ce am fost cu el la n medici si nici unu nu a vazut ca are avea tero alt ceva decat probleme cu limbajul. Si ghiciti ce? Copilul e sanatos si problema e limbaju nu creierii. Aia sunt bine si la locul lor. A stat doamna psiholog si l-a analizat vro doua ore jumate.
Sambata i-am facut lu tero prajitura ca i-am promis de saptamana trecuta ca ii fac. A fost foarte incantat dar de halit nici macar nu a gustat-o. Doar sa vada el ca ii fac prajitura respectiva.
Duminica am reusit si noi ( eu + sotul aferent fara tero ) sa iesim un pic la o cafea. Nu mai mult ca deja dupa atatia medici vazuti saptamanile astea am cam ramas unosr in panica de bani.

Hai ca v-am luat pe rand :)
Imi pare rau pentru neintelegerile cu nasa :( Mi se pare f aiurea sa iti reproseze diverse, insa cu atat mai mult sa-ti zica acele lucruri ref la copilul tau :( Bine macar ca v-ati linistit dupa ca ati consultat si ultimul doctor. Eu nu am citit f multe lucruri ref la aceste probleme, insa stiu ca baietii in general sunt mai lenesi si invata lucrurile mai greut... vei vedea ca isi va da drumul la vorba in urmatoarea perioada :ok: Stiam ca exista si anumite exercitii de dictie si pronuntare corecta (sper ca am inteles bine ce-ai scris tu mai sus si ca nu bat campii aiurea). :lips::lips::lips: pt Terooo

Revin mai tarziu si cu povestiri din week-end, ca acum trebuie sa mai si muncesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2009, 16:00 
Nou Venit

Citat:

LA MULTI ANI Cris!!!!!! Sa fii iubita si fericita si tot ce-ti doresti sa-ti reuseasca!!:nparty::nparty::flower::flower::ncake::ncake: Sper ca ai petrecut bine in week-end, poate postezi niste poze dintr-alea frumoase tare, asa cum stii tu sa le faci:ndance:

multumesc mult mult de tot!!!! :)

si da am petrecut foarte bine...in creierii muntilor :)))
a fost foarte frumos...multa muullttaaa zapada...ca in povesti :D

zilele viitoare va trimit si poze ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2009, 18:13 
Nou Venit

Cristina La Multi Ani si de la Baba! :lips::lips::lips:
Mada exact la exercitiile alea de care spui tu lucram noi cu tero de vre-o 4 luni. Si se vad rezultatele, ca la inceput nu zicea decat apa, aca, mama si gaghi ( tati). Acu a inceput sa spuna propozitii din doua cuvinte treisilabice.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2009, 22:32 
Diva

Citat:

Neata dragelor! Am ajuns si eu un pic mai tarziu astazi...deh, ca lunea :wokno:

Inainte de toate, vreau sa le raspund miresicilor anidaaa si laura_sandu. Eu si celelalte fete de pe acest topic, am inceput sa scriem aici cam de o saptamana. Asa cum vad eu lucrurile este un topic pentru "a ne cunoaste mai bine", in sectiunea Diverse, deci putem scrie aici intamplari din viata de zi cu zi. Este adevarat ca unele dintre noi ne cunoastem mai demult, tot de pe forumuri insa, din pacate nu am apucat inca sa ne si intalnim in persoana:-`
Eu personal am mai postat si pe alt topic, acolo unde am considerat ca informatia mea poate fi de ajutor in acel domeniu:wok: si voi mai scrie atunci cand timpul imi va permite...
Pana una alta, ma bucur daca discutiile noastre va sunt prilej de amuzament :lol: (desi nu stiu unde e notiunea de "amuzant" in ce am vorbit pana acum) si va invitam si pe voi sa participati daca va face placere :hap_d:

multumesc pt invitatia de a lua parte la discutiile de pe acest topic. probabil o voi face in momentul in care as avea cea mai vaga idee despre ce faceti sau cine sunteti. iar daca as sta sa povestesc unui grup restrans de persoane intamplarile cotidiene sau despre cum mi-am petrecut ziua, sa fii sigura ca nu ar interesa pe nimeni. tocmai de aceea este topicul vostru. eu..as fi o intrusa mai ales pt ca nu va cunosc de pe alte forumuri. amuzamntul tocmai in asta consta: sunteti voi cu voi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2009, 22:35 
Diva

Citat:

multumesc pt invitatia de a lua parte la discutiile de pe acest topic. probabil o voi face in momentul in care as avea cea mai vaga idee despre ce faceti sau cine sunteti. iar daca as sta sa povestesc unui grup restrans de persoane intamplarile cotidiene sau despre cum mi-am petrecut ziua, sa fii sigura ca nu ar interesa pe nimeni. tocmai de aceea este topicul vostru. eu..as fi o intrusa mai ales pt ca nu va cunosc de pe alte forumuri. amuzamntul tocmai in asta consta: sunteti voi cu voi.

chiar..cine sunt fetele astea??????(?)(?)(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2009, 23:24 
Diva

Citat:

dar chiar..cine sunt fetele astea???????
(?)(?)(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2009, 02:02 
Diva

Citat:

:):)eu zic sa ne retragem:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2009, 13:25 
Nou Venit

Citat:

:):)eu zic sa ne retragem:)

Fetelor! de ce suneti asa de rautacioase?
Desigur ca ne cunoastem, suntem fete care au trecut prin emotiile si frumusetile nuntii, si am cautat un loc unde putem sa ne continuam relatia si sa facem noi cunostinte.
N-a zis nimeni ca nu sunteti bine venite.
:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2009, 13:28 
Nou Venit

Buna fetele mele!
Cristina, La Multi Ani cu saaanatate, sa iti dea Domnul tot ce doresti..." :napplause::ndance: din toata inima mea, care... bate in sincron!!!!!!
:heart: DAAAAA!!! AVEM BB in burtic!!!
As atasa o poza cu testul, dar habar n-am cum se face!
Va pup si va astept sa povestim!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2009, 13:33 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
Buna fetele mele!
Cristina, La Multi Ani cu saaanatate, sa iti dea Domnul tot ce doresti..." :napplause::ndance: din toata inima mea, care... bate in sincron!!!!!!

Sydonia daca vrei sa atasezi o poza cu bebele tau poti sa o faci la INSTRUMENTE -> Album Poze Personale -> Adauga

Fetele vor vedea poza ta cand vor da click pe userul tau. Succes!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2009, 13:47 
Diva

Citat:

Sydonia daca vrei sa atasezi o poza cu bebele tau poti sa o faci la INSTRUMENTE -> Album Poze Personale -> Adauga

Fetele vor vedea poza ta cand vor da click pe userul tau. Succes!

sau poate pune la Galerie, la Bebei si mamici:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2009, 13:57 
Nou Venit

Citat:

sau poate pune la Galerie, la Bebei si mamici:)
:
lips: Multumesc pentru ajutor!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2009, 14:05 
Moderator Ghidul Miresei

asa e...uitasem de Galerie :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2009, 14:21 
Nou Venit

Citat:
Buna fetele mele!

Salutare!
Ma bucur din tot sufletul pentru tine, stiu ca va doreati de mult un bebitza si va urez sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si sa dea Dumnezeu sa decurga totul normal :lips::lips::lips:
Abia astept sa ne povestesti trairile si frumusetea acestei perioade. Noi ne gandeam mai prin toamna sa incepem..deocamdata mai asteptam un pic.
Fetelor, trebuie sa sarbatorim, deci cand ne intalnim si noi? :nmusic:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2009, 14:24 
Diva

Citat:
Buna fetele mele!

felicitari pt bebel!!:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]