Ultima vizită a fost: Acum este 25 Iun 2025, 20:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: INTALNIRE CLUBUL GHIDUL MIRESEI
MesajScris: 19 Mai 2006, 02:45 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
lol....sunteti f tari! numai streaperi visati!

Nu e vorba de streaperi pt intalnire. Streaperii sunt o optiune in cazul in care cineva doreste petrecere de burlaci/burlacite si nu au nici o legatura cu localul, decat ca proprietarii cunosc mai multe trupe si pot face rost de asa ceva la cerere. Localul e chiar super super select, si e un local normal, cu program normal. Tot ce zicea patronul de acolo a fost sa ne propuna rezervarea unui salon doar pentru noi si sa faca niste discounturi de la lista daca avem intalniri de grup acolo, pentru ca localul se preteaza la intalniri de grup!

Dar e un local normal... ma rog, uitati ca am propus ca intalnirea sa fie acolo! Am zis in sensul ca omul a fost dragutz sa ne promita o surpriza daca tinem acolo intalnirea (probabil bauturi din partea casei sau prajituri, ceva!), pe langa un discount de la lista de preturi.... dar nu e nici o suparare si nu vrea nimeni sa va bage nimic pe gat.

KFC e f bine, de fapt poate nici nu trebuie un separeu select pt o discutie scurta si la obiect :p

Apropos, inchidem celalalt subiect pentru ca sunt deschise 2 in paralel!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2006, 13:25 
Diva

deci ....concret ....unde si la ce ora a ramas sa ne intalnim...?????? cate vom fi????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2006, 16:07 
Veteran

Citat:
Ma gandeam ca daca ne ducem la restaurantul ala si avem o masa rezervata fix pentru cate o sa fim noi, putem sa ne intalnim la 6, ca nu ne mai stresam cu gasitul unui loc, apoi masa pt cate suntem noi.... Si putem discuta linistite...
Parerea mea.....

Daca vreti mai devreme spuneti ca sa stiu cum ma organizez:D

eu sunt de acord noroc ca nu suntem fff multe ca ma gandesc atunci cat de greu era sa ne hotaram!:rolleyes: oricum suna bine deci ramane de hotarat ora?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2006, 16:09 
Veteran

si vom cunoaste pe fetele care ne ajuta zilnic de la ghidul miresei ce bine!!!!!!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 20:27 
Diva

Citat:
Ma gandeam ca daca ne ducem la restaurantul ala si avem o masa rezervata fix pentru cate o sa fim noi, putem sa ne intalnim la 6, ca nu ne mai stresam cu gasitul unui loc, apoi masa pt cate suntem noi.... Si putem discuta linistite...
Parerea mea.....

Daca vreti mai devreme spuneti ca sa stiu cum ma organizez:D

eu vreau mai devreme!! Pe la pranz ...2-3..cam asa. ...papam acasa sau in oras si dupa aia la suculetz cu fetele!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 20:29 
Diva

Citat:

faceti-ma si pe mine sa intelg,e o intalinire doar pt veterani?asta nu am inteles prea bine:~*

de ce ar fi numai pt veterani??? Io-te na!! E pt. toata lumea ..fara restrictii de natura religioasa....sexuala, etc etc ....doar sa fii membru pe acest forum -asta e biletul tau de trecere la suculetz!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]