Citat:
of...ce pb ai si tu:nlol::nlol::p esti un suflet rebel;)
Principiul meu in privinta asta: trateaza tot ce e in jur din prisma "eu sunt cea mai importanta", fara falsa modestie, sau lipsa de respect consider ca daca eu - din multitudinile puncte de vedere - sunt multumita (a se retine, nu fericita, fiindca e tare greu sa ajungi sa fii fericit!) inseamna ca le va fi bine si celor din jurul meu! Daca eu ma simt bine, sunt impacata cu mine insumi, ajung sa ating ce mi-am propus in viata, le fac si celor din jur viata mai frumoasa! ba chiar ajung sa le ofer momente de fericire! o sa spuneti ca am o optica egoista, dar aleg sa par egoista daca in felul asta ajung sa fiu mai buna, sa ofer mai mult! sunt incapatanata, mandra, rabdatoare, harnica, meticuloasa, am cinci prietene grozave, ador culorile, nu imi place frigul, nici caldura, imi place sa inot, sa dansez o noapte intreaga, sa citesc si sa pictez, sunt superficiala ca ma topesc dupa haine si pantofi (nu am niciodata destule!!!) ...dar o covarsitoare majoritate feminina nu ma agreaza, partea cealalta, colaborare excelenta (:~*:ok:)! Cum ma vad ceilalti??!

cand e vorba de mine se spune "stii cum e Mihaela!!!!" adica...intransigenta, pun lumea la punct, accept destul de greu criticile, am mereu dreptate (normal ca am din moment ce deschid gura sa spun ceva ce am verifiat deja!!:D), sar ca un arici imediat ce se i-a careva de mine, plang repede in momentele deosebite (cand se naste un copil, cand merg pe munte si ma minunez cat de frumos e totul, plang pe ascuns si cand nu imi reuseste ceva!) colegii de facultate ma vedeau finuta, retinuta si cumintica, prietenii zic ca sunt zapacita si stiu ce vreau sa fac in viata, sotul meu zice ca sunt cea mai complicata fiinta posibila si il exasperez...dar ma iubeste si nu poate exista fara mine! pentru nepotii mei sunt "Ela"! Ela care danseaza , se prosteste si le face poftele, evident! M-am intins mult! am uitat sa va spun ca sunt cel mai imposibil gen de om: mereu nemultumit!