Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 17:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 150 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: insamantare artificiala
MesajScris: 19 Mar 2009, 14:07 
Diva

Citat:
corina, intra si pe anticonceptionale.ro. acolo o sa gasesti foarte multe informatii utile legat de ceea ce te intereseaza pe tine. stiu de acolo ca sunt clinici foarte bune pentru insamantare artificiala in Szeged, in Ungaria, aproape de tine. Intra si citeste ce presupune treaba asta. Iti doresc mult succes %%-%%-%%- P.S. am o cunostinta care a nascut un bebe dupa insamantare artificiala in Ungaria. au incercat parca de mai multe ori, dar au reusit :ok:

merci mult.o sa intru sa vad,ca ma intereseaza.
cat despre szeged,nu-s asa de incantata,au mai fost si prietene de ale mele si nu au fost incantate cum au fost tratate.depinde probabil si de ce probleme sunt.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2009, 14:14 
Veteran

Citat:
merci mult.o sa intru sa vad,ca ma intereseaza.
cat despre szeged,nu-s asa de incantata,au mai fost si prietene de ale mele si nu au fost incantate cum au fost tratate.depinde probabil si de ce probleme sunt.

o sa vezi cate informatii gasesti acolo. stiu din proprie experienta ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 17:13 
Veteran

Citat:
o sa vezi cate informatii gasesti acolo. stiu din proprie experienta ;)

Corina scuza-ma ca ma bag dar am zis sa raspund si eu ca am o prietena care a avut aceeiasi problema ca si tine, culmea este ca au o fetita de 7 anisori, si mai vroiau un copilas si au tot incercat de 2 ani si nimic, toate analizele erau bune la amandoi numai ca nu ramanea, dupa ce s-au resemnat a ramas insarcinata, concluzia la ea a fost ca era prea stresata, prea nerabdatoare, ea deja a doua zi dupa ce facea dragoste cu sotul ei isi inchipuia ca a ramas insarcinata, avea ameteli avea pofte, o durea capul etc (simptomele si le inducea singura in subconstient)
Concluzia mea sincera este sa nu disperati si sa nu va mai ganditi intr-una la acelasi lucru, plecati in concediu macar 3 zile si relaxativa. mult succes si poate revii cu vesti bune :D ()

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 17:21 
Diva

Citat:

Corina scuza-ma ca ma bag dar am zis sa raspund si eu ca am o prietena care a avut aceeiasi problema ca si tine, culmea este ca au o fetita de 7 anisori, si mai vroiau un copilas si au tot incercat de 2 ani si nimic, toate analizele erau bune la amandoi numai ca nu ramanea, dupa ce s-au resemnat a ramas insarcinata, concluzia la ea a fost ca era prea stresata, prea nerabdatoare, ea deja a doua zi dupa ce facea dragoste cu sotul ei isi inchipuia ca a ramas insarcinata, avea ameteli avea pofte, o durea capul etc (simptomele si le inducea singura in subconstient)
Concluzia mea sincera este sa nu disperati si sa nu va mai ganditi intr-una la acelasi lucru, plecati in concediu macar 3 zile si relaxativa. mult succes si poate revii cu vesti bune :D ()

Multumesc pentru incurajare..acuma sunt destul de bine in privinta asta,dar la un moment dat am fost obsedata si eu..am cumparat un vagon de teste de sarcina,cum zici si tu ,aveam greturi,imi era rau..aveam impresia ca sunt gravida..si ce sa-ti spun cand venea ciclul..plangem 3 zile..acum m-am mai consolat,ca daca e sa fie..va fi.:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2009, 13:01 
Diva

Corina scuze ca intervin sotul meu e din timisoara mai bine zis de lanaga. Stiu ca bucurestiul e departe dar este un medic la Alba Iulia e doctor universitar si se ocupa in general doar de femeii care nu pot avea copii. Daca vrei iti fac rost de adresa si nr de tel al medicului, eu am fost acum cativa ani la el pt ca am facut o cistita cronica care putea duce la infertilitate si mi-a dat un tratament de nu am mai avut ani de zile nici macar in saptamana rosie dureri de burta.. Eu zic ca nu e chiara asa departe ca si bucrestiu si merita sa incerci..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2009, 13:15 
Diva

Citat:
Corina scuze ca intervin sotul meu e din timisoara mai bine zis de lanaga. Stiu ca bucurestiul e departe dar este un medic la Alba Iulia e doctor universitar si se ocupa in general doar de femeii care nu pot avea copii. Daca vrei iti fac rost de adresa si nr de tel al medicului, eu am fost acum cativa ani la el pt ca am facut o cistita cronica care putea duce la infertilitate si mi-a dat un tratament de nu am mai avut ani de zile nici macar in saptamana rosie dureri de burta.. Eu zic ca nu e chiara asa departe ca si bucrestiu si merita sa incerci..

multumesc mult..umblu acuma la Timisoara la o doctorita foarte buna specializata in infertilitate/sterilitate si fertilizare in vitro..sper sa dea rezultate.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2009, 13:22 
Diva

Citat:

nu am inteles . medicul e la bucuresti sau alba iulia?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2009, 13:48 
Diva

Citat:

nu am inteles . medicul e la bucuresti sau alba iulia?

eu am inteles ca la alba iulia,eu am zis ca la bucuresti e prea departe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2009, 14:02 
Diva

Citat:
eu am inteles ca la alba iulia,eu am zis ca la bucuresti e prea departe.

am inteles

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2009, 15:12 
Diva

Dragutelor medicul e in Alba Iulia. Multa bafta sa ai!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2009, 15:34 
Diva

Citat:
Dragutelor medicul e in Alba Iulia. Multa bafta sa ai!

multumesc.sper sa fie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2009, 18:36 
Diva

Citat:
multumesc.sper sa fie.

eu nu inteleg ceva...daca totul e ok asa cum zice doctorul, de ce vrei sa recurgi la tratamente de infertilitate?...ori ceva nu e ok cu unul din voi...ori e? ati cerut mai multe pareri de la mai multi doctori?

Insamantarea artificiala se face cand sperma nu are calitate buna (nu traiesc destul de mult pana sa ajunga sa insamanteze) sau nu sunt in nr ok cat sa traiasca un esantion reprezentativ care sa ajunga la ovul...si atunci vine doctorul care ia un esantion bun si il implanteaza direct aproape de ovul si ii lasa sa isi faca treaba...

astea fiind spuse, daca analizele lui au iesit bune si ale tale la fel...de ce sa recurgeti la chestia asta?

stii exact ca ovulezi? fa o incercare timp de o luna...ia-ti temperatura in fiecare dimineata la aceeasi ora inainte sa te dai jos din pat si inregistreaza-o pe un grafic....inainte sa ovulezi ar trebui sa vezi o crestere semnificativa care sa ramana ridicata daca ai ovulat pana in momentul in care iti vine ciclul...daca nu o vezi sau daca coboara dupa o zi, atunci nu ai ovulat...asa poti sa verific cand esti fertila/daca esti fertila...eu zic ca inveti fffff multe despre corpul tau prin chestia asta simpla...

succes!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2009, 19:22 
Diva

Citat:

eu nu inteleg ceva...daca totul e ok asa cum zice doctorul, de ce vrei sa recurgi la tratamente de infertilitate?...ori ceva nu e ok cu unul din voi...ori e? ati cerut mai multe pareri de la mai multi doctori?

Insamantarea artificiala se face cand sperma nu are calitate buna (nu traiesc destul de mult pana sa ajunga sa insamanteze) sau nu sunt in nr ok cat sa traiasca un esantion reprezentativ care sa ajunga la ovul...si atunci vine doctorul care ia un esantion bun si il implanteaza direct aproape de ovul si ii lasa sa isi faca treaba...

astea fiind spuse, daca analizele lui au iesit bune si ale tale la fel...de ce sa recurgeti la chestia asta?

stii exact ca ovulezi? fa o incercare timp de o luna...ia-ti temperatura in fiecare dimineata la aceeasi ora inainte sa te dai jos din pat si inregistreaza-o pe un grafic....inainte sa ovulezi ar trebui sa vezi o crestere semnificativa care sa ramana ridicata daca ai ovulat pana in momentul in care iti vine ciclul...daca nu o vezi sau daca coboara dupa o zi, atunci nu ai ovulat...asa poti sa verific cand esti fertila/daca esti fertila...eu zic ca inveti fffff multe despre corpul tau prin chestia asta simpla...

succes!

eu una nu as avea incredere in nici o spermograma. intrati din curiozitate pe forumuri si cititi...la noi depinde de laboratorul unde faci analiza...asa ca poate spermograma arata ca e ok si barbatul sa fie steril sau invers.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2009, 20:16 
Diva

Citat:

eu una nu as avea incredere in nici o spermograma. intrati din curiozitate pe forumuri si cititi...la noi depinde de laboratorul unde faci analiza...asa ca poate spermograma arata ca e ok si barbatul sa fie steril sau invers.

cum sa depinda de laboratorul unde se face?...pai ori ii alba ori ii neagra...:gun::gun: daca nu stiu sa faca o analiza cum trebuie, nu ar trebui sa le faca deloc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2009, 00:10 
Diva

Citat:

cum sa depinda de laboratorul unde se face?...pai ori ii alba ori ii neagra...:gun::gun: daca nu stiu sa faca o analiza cum trebuie, nu ar trebui sa le faca deloc!

exact asa. o tipa spunea ca la spermograma sotului facuta la cabinetul x gradul de mobilitate era 0 iar la alt cabinet 50%.
si o groaza de exemple similare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2009, 00:38 
Diva

Citat:

exact asa. o tipa spunea ca la spermograma sotului facuta la cabinetul x gradul de mobilitate era 0 iar la alt cabinet 50%.
si o groaza de exemple similare.

incompetenti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2009, 10:53 
Diva

Citat:

incompetenti...

asa e . datorita incompetentei lor poti sa innebunesti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2009, 11:29 
Diva

Citat:

asa e . datorita incompetentei lor poti sa innebunesti.

sotul si-a facut prima spermograma acum un an jumate...si i-a iesit 5 milioane..nu a fost bine deloc,i-a dat injectii(pregnil).
minim trebuie sa fie 20 milioane.
acum doctorita ne-a zis sa faca la spital la timisoara..i-a iesit 34 milioane..deci,foarte bine..si mobilitate 50% cum e normal..ne-a zis sa o mai repetam peste 2 saptamani sa vada daca iese tot asa..a zis ca mai sunt cazuri ca oscileaza..si insamantare nu iti face daca nu are minim 15 milioane,ca sansele sunt foarte mici.
pai am zis ca asta va fi urmatorul pas,cat sa mai astept??am fost la multi doctori,toti au zis la fel..nu e nici o problema.am 34 ani nu mai pot astepta mult,ca o sa-mi spuna copilul"bunica".:(nu o sa fac nici un tratament..direct insamantare artificiala..si fac pana reuseste,sper sa nu fiu asa ghinionista sa nu raman.:cry:
mi-am luat si teste de ovulatie..si am facut dragoste cand au fost 2 liniute...si..nimic,in mai multe luni.(?)
sunt disperataaaa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2009, 13:55 
Diva

Citat:
sotul si-a facut prima spermograma acum un an jumate...si i-a iesit 5 milioane..nu a fost bine deloc,i-a dat injectii(pregnil).
acum doctorita ne-a zis sa faca la spital la timisoara..i-a iesit 34 milioane..deci,foarte bine..si mobilitate 50% cum e normal..ne-a zis sa o mai repetam peste 2 saptamani sa vada daca iese tot asa..a zis ca mai sunt cazuri ca oscileaza..si insamantare nu iti face daca nu are minim 15 milioane,ca sansele sunt foarte mici.
pai am zis ca asta va fi urmatorul pas,cat sa mai astept??am fost la multi doctori,toti au zis la fel..nu e nici o problema.am 34 ani nu mai pot astepta mult,ca o sa-mi spuna copilul"bunica".:(nu o sa fac nici un tratament..direct insamantare artificiala..si fac pana reuseste,sper sa nu fiu asa ghinionista sa nu raman.:cry:
mi-am luat si teste de ovulatie..si am facut dragoste cand au fost 2 liniute...si..nimic,in mai multe luni.(?)
sunt disperataaaa.

corina, nu fi disperata. stiu ca e mult mai usor de spus decat de facut. cu atat mai mult cu cat eu nu am trecut, practic, prin asa ceva. dar slava domnului ca ai optiuni, ca se pot gasi solutii (dificile, costisitoare, stresante, dar, totusi, solutii). iar bucuria reusitei va fi cu atat mai mare :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2009, 15:01 
Veteran

Citat:
sunt disperataaaa.

corinuta, nu dispera. hai sa-ti spun ceva. si eu am 35 de ani si consider ca asta nu este o problema. bebele o sa vina cand va vrea el, sanatoase sa fim.
ai ajuns pe anticonceptionale.ro? sunt acolo si cateva sfaturi extrem de utile ca sa ramai insarcinata. eu am aflat multe lucruri de acolo, de care habar n-aveam. stii sa-ti calculezi perioada fertila? sunt multe multe detalii care te pot ajuta. uite, iti spun un secret dureros: eu am incercat timp de doar doua luni sa raman insarcinata si am reusit, dar din pacate sarcina s-a pierdut la numai 7 saptamani. dar ideea e ca am reusit sa raman insarcinata si ca se poate. repet, am aflat multe informatii utile acolo.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 150 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]