Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 13:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 10 Aug 2006, 13:30 
Veteran

Citat:

Draga Mada,
Aici in Bucuresti nu se tin astfel de obiceiuri - la restaurant te intampina cu paine cu sare, cu sampanie si piscoturi - cel putin asa a fost la noi.Daca mai ai intrebari plase feel free to ask - eu deja am 2 luni vechime.;)

super mercy!:p prefer varianta asta cu piscoturi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2006, 17:43 
Senior

fiind in vacanta pe coasta de azur am urmarit emisiunea impreuna cu o alta viitoare mireasa . am tras concluzia ca nu a fost deloc eleganta la nunta din buc..si ca pe lumea asta..sunt fel si fel de oameni.

ne-au placut insa decoratiunile salii din bacau..si cum a cantat formatia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2006, 14:31 
Diva

Citat:
fetelor, m-am ingrozit si eu vazand-o pe mireasa din bucuresti! ufff a fost un cosmar... :wokno::wacko::gun: ce fel fluiera, ca pe stadion... si tot striga "bine maicaaa" bleah! super naspa!!! :zoombie:

a fost groteasca nunta din bucuresti.
cea din bacau a fost frumoasa. si mireasa a fost super draguta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2006, 15:18 
Nou Venit

Desi sunt bucuresteanca trebuie sa constat cu tristeze ca locuiesc intr-un oras de manelisti. In ultimele 3-4 emisiuni pe care le-am urmarit pe sarite am vazut ca in provincie la nunti se asculta muzica de dans, populara, valsuri, NU manele, chiar si atunci cand aveau orchestra. In schimb mahalagioaicele noastre, ca cea despre care vorbiti voi, distrug ideea de gratie si delicatetze pe care o asociem de obicei cu imaginea miresei. Aici nu exista nunta fara manele, DJ-ul de la nunta mea fiind foarte uimit ca nu ne intereseaza colectia lui de "manele noi". Mi-e rusine ca sunt bucuresteanca:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2006, 15:47 
Diva

Citat:
Desi sunt bucuresteanca trebuie sa constat cu tristeze ca locuiesc intr-un oras de manelisti. In ultimele 3-4 emisiuni pe care le-am urmarit pe sarite am vazut ca in provincie la nunti se asculta muzica de dans, populara, valsuri, NU manele, chiar si atunci cand aveau orchestra. In schimb mahalagioaicele noastre, ca cea despre care vorbiti voi, distrug ideea de gratie si delicatetze pe care o asociem de obicei cu imaginea miresei. Aici nu exista nunta fara manele, DJ-ul de la nunta mea fiind foarte uimit ca nu ne intereseaza colectia lui de "manele noi". Mi-e rusine ca sunt bucuresteanca:(

nici eu nu am vrut manele la nunta. am vorbit cu formatia sa cante la un moment dat 2-3 manele, mai spre dimineata. sau in functie de cum se simte lumea sau de cerintele nuntasilor. fara sa sara calul. oricum formatia nici nu canta foarte bine manele, in rest toate genurile sunt cantate superb.
am vazut ca in bucuresti sa poarta jucatul gainii si strigatul darului. :wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2006, 20:25 
Diva

Citat:

dc tu nu vrei manele la nunta nu te poate obliga nimeni sa le asculti! sa-i explici foarte clar si dj-ului asta!
nici eu n-am vrut (si n-am avut:D) manele la nunta. dj-ul a fost f ok..a pus muzica f variata..pana si house:) si toata lumea a dansat!
mai sunt si alti bucuresteni care nu apreciaza manelele:) doar ca vin din provincie:p glumesc fireste, dar relax n-o sa planga nimeni ca nu si-a auzit maneaua preferata la nunta ta:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2006, 02:07 
Diva

chiar nimeni nu comenteaza nuntiile de aseara? v-au lasat fara glas ?:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2006, 12:29 
Diva

poate azi, daca le vedeti in reluare....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2006, 17:09 
Diva

Bine v-am gasit.
E prima oara cand scriu pe forumul asta desi sunt membra de f multa vreme. Dar cand e vorba de comentat nunti, cum as putea sa refuz ?(X)
Am vazut eu emisiunea de saptamana asta (de la voi am auzit de ea) si... nu pot sa cred cata taranie exista in ditamai capitala europeana. Ca ambele nunti au fost din Bucuresti...
Eu nu stiam ca oamenii respecta chiar toate traditiile pe care le cunosc. Mi se pare normal ca daca iti plac chestiile astea "populare" sa iti faci o nunta rusitca. Dar nu, romanul nostru vrea sa aiba din toate cate putin. Vrea si rochii de seara, si chiuituri de maidan. Si valsul miresei, si dansatul gainii... Sunt sigura ca mai stiti si voi exemple graitoare.
Ma rog, ma scuzati daca am fost prea acida...
Asta am vazut eu saptamana asta. Dar ma uit si saptamana viitoare :devil:.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]