Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 18:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: filme si carti
MesajScris: 18 Ian 2007, 15:40 
Diva

Citat:

sunt lucruri infricosatoare despre sarcina si nastere in cartea asta?:blink:

n-as zice infricosatoare ci reale...adica daca pana am citit cartea am privit ideea de a avea burtica cu super mult entuziasm si ma gandeam doar ca o sa fiu o viitoare mamica frumoasa, deloc obosita si alte chestii...cartea te aduce cu picioarele pe pamant si incepi sa vezi si partile normale dintr-o sarcina...dureri, greturi, ingrasarea, etc...:)
da' stati linistite, tot vreau bebe un pic mai incolo...si tot abia astept...:)

pe mine nu sarcina ma inspaimanta asa tare (asta nu inseamna ca abia astept!!!!!!:mellow:) dar ma ingrozesc cand ma gandesc la grija pe care va tb sa i-o port pe urma...pt tot restul vietii principala mea procupare va fi sa-i fie lui sau ei (sper eu:D ) bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2007, 17:21 
Diva

Citat:

pe mine nu sarcina ma inspaimanta asa tare (asta nu inseamna ca abia astept!!!!!!:mellow:) dar ma ingrozesc cand ma gandesc la grija pe care va tb sa i-o port pe urma...pt tot restul vietii principala mea procupare va fi sa-i fie lui sau ei (sper eu:D ) bine...

Toate astea cu masura, ca nici grija excesiva nu e buna...Trebuie sa ai si tu viata ta.Cat e mic trebuie avuta grija mai multa, impreuna cu taticul, dar pe urma trebuie sa reusesti sa te detasezi putin.Doar nu stau toate in loc ca ai facut un copil-2.:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2007, 03:28 
Senior

Citat:
Fetelor, am vazut aseara Blood Diamond si vi-l recomand cu caldura, e un film de nota 10 (si asta vine de la un antifan Leonardo di Caprio, dar trebuie sa recunosc ca a jucat excelent, poate cel mai bun rol al lui).

...
Sunt 100 % de acord cu tine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2007, 12:33 
Diva

Citat:
...
Sunt 100 % de acord cu tine...

Eu am vazut Happy Feet de Craciun si am fost cam dezamagita... Nu se mai fac desene animate ca altadata... :(:p
Ma rog, a trecut cam mult timp de la Craciun, dar de-abia acum apuc sa va scriu despre asta... Eu sunt mare amatoare de desene animate inteligente si funny (Shrek, Finding Nemo, Ice Age etc etc), dar Happy Feet nu se ridica la nivelul celor mai sus mentionate...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2007, 15:34 
Diva

Citat:
Eu am vazut Happy Feet de Craciun si am fost cam dezamagita... Nu se mai fac desene animate ca altadata... :(:p
Ma rog, a trecut cam mult timp de la Craciun, dar de-abia acum apuc sa va scriu despre asta... Eu sunt mare amatoare de desene animate inteligente si funny (Shrek, Finding Nemo, Ice Age etc etc), dar Happy Feet nu se ridica la nivelul celor mai sus mentionate...
si eu am vazut desenele cam in aceeasi perioada si am fost si eu dezamagita. bine zici, nu se ridica la nivelul celor amintite de tine:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2007, 13:42 
Diva

Citat:
Fetelor, am vazut aseara Blood Diamond si vi-l recomand cu caldura, e un film de nota 10 (si asta vine de la un antifan Leonardo di Caprio, dar trebuie sa recunosc ca a jucat excelent, poate cel mai bun rol al lui). Am mai vazut The Jacket, care a devenit noul meu film preferat.
Clarut, am vazut in sfarsit Babel si dupa ce s-a terminat am zis: asta e noul candidat la Oscar. Dar vazandu-le pe cele 2 de mai sus, nu mi se mai pare asa grozav :)

am auzit si eu ca blood diamond e interesant:ok: am vazut the departed de curand si mi s-a parut super di caprio! nu mai are moaca aia de copil amarat (s-a ingrasat:lol: ) si pare mult mai credibil! am mai vazut the illusionist, e ok...adica edward norton joaca bine:neyes:
cat despre citit...mi-am luat o gramada de reviste din romania si le tot rasfoiesc + ghiduri de la lonely planet...vacante, vacante:drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2007, 16:26 
Admin Ghidul Miresei

Ma bag si eu in seama.... :~*

Am fost si eu la Happy Feet si sincer mi-a venit sa ies pe la mijlocul lui, nu mi-a placut deloc. Si eu sunt fan Finding Nemo, Shrek, Shark Tale, Ice Age. Si imi venea sa cer banii inapoi, pe cuvant! M-a dezamagait complet. Mai ales ca vazusem in distributie Nicole Kidman, Robin Williams, etc....

Dar spuneti-mi va rog de celalalt animat, parca "aruncat la canal".... ala merita!? Sau tot o animatie ratata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2007, 17:37 
Diva

Citat:
Shrek 3 a vazut cineva? Ca eu abia il astept...:njump::njump::njump:

nici nu stiam ca apare:blink: da' e o veste buna:neyes: sper sa fie la fel de bun ca primele 2:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2007, 17:52 
Diva

Citat:
Eu sper sa fie mai bun. :p

sau asa:lol: eu am mai vazut the holiday, nu stiu dc am mai mentionat pe aici(?) mi-a placut f tare!!! l-am vazut chiar inainte de sarbatori..perfect de vizionat cu iubitul alaturi!:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2007, 22:25 
Veteran

Citat:
am auzit si eu ca blood diamond e interesant:ok: am vazut the departed de curand si mi s-a parut super di caprio! nu mai are moaca aia de copil amarat (s-a ingrasat:lol: ) si pare mult mai credibil! am mai vazut the illusionist, e ok...adica edward norton joaca bine:neyes:
cat despre citit...mi-am luat o gramada de reviste din romania si le tot rasfoiesc + ghiduri de la lonely planet...vacante, vacante:drool:

The Departed :wok:
Blood diamond - si eu am auzi t ca e bun
A vazut cineva Babel si Apocalypso?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2007, 22:45 
Admin Ghidul Miresei

Citat:

ApocalypTo !!
Da, e super filmul. Foarte dur, cine stie ca are probleme cu sangele si cu efectele speciale f f dure ar fi bine sa se uite doar cu coada ochiului la film cand se "pregateste" cate ceva. Dar per total filmul este extraordinar si respecta istoria intocmai (asa cum ne-a obisnuit mel gibson si la filmul cu isus).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2007, 23:34 
Diva

Citat:
The Departed :wok:
Blood diamond - si eu am auzi t ca e bun

babel e interesant! iar de apocalypto am auzit din mai multe surse ca merita vazut!!! da' e vorbit in mayasa:wacko: si mi-e ca n-o sa inteleg subtitrarea in franceza:( cu atat mai putin in olandeza:lol: tre sa mai am rabdare:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]