Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 13:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: filme si carti
MesajScris: 15 Oct 2008, 03:29 
Diva

Citat:

da...da am inteles:nwink: dar macar au luptat cu mult curaj (si tehnica)!;)

as vea sa readucem la viata subiectul acesta.
chiar sunt curioasa ce flme ati mai vazut si ce carti ati mai citit si parerea voastra despre ele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 09:35 
Diva

Citat:

chiar sunt curioasa ce flme ati mai vazut si ce carti ati mai citit si parerea voastra despre ele.

Eu acum citesc al doilea volum din Georgia Trilogy...o poveste de genul Gone with the Wind...poveste de dragoste in South...plantatii de zahar, sclavi...mie imi plac tare mult povestile din perioada aia...

Filme mai mult pe dvd decat la cinema...incep cu cele mai recente vazute si merg in jos la cele mai vechi care le-am vazut...

88 Minutes cu Al Pacino...mi-a placut mult, e unul din actorii mei preferati - *****
Made of Honor - dragalas, mi-a placut, relaxant - ****
Baby Mama - la fel, usurel, amuzant - ***
What happens in Vegas - ***
Street Kings - destul de ciudatel pt Keanu Reeves si Forrest Whitaker, ma asteptam sa fie mai profund un pic - ***
Smart people - asa si asa - **
Penelope - am crezut ca Reese Witherspoon o sa aiba un rol mai maricel un pic dar oricum James McAvoy a compensat dar pt unii poate fi ciudat subiectul filmului - ***
Definitely, Maybe - mi-a placut mult, dragalas film - ****
Fool's Gold - imi plac Matthew McConaughey si Kate Hudson impreuna in filme - ****

Cam atat din cate mi-aduc aminte :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2008, 17:13 
Diva

eu am vrut sa ma uit aseara la Women.auzisem ca e dragut,gen Sex and the city.dar nu mi-a placut,nu am rezistat sa il vad pana la sfarsit.am preferat sa ma uit la Garfield 2 :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2008, 14:47 
Diva

Citat:
eu am vrut sa ma uit aseara la Women.auzisem ca e dragut,gen Sex and the city.dar nu mi-a placut,nu am rezistat sa il vad pana la sfarsit.am preferat sa ma uit la Garfield 2 :nlol:

in ultima vreme m-am uitat la mai multe filme,dar de recomandat as recomanda: big stan cu rob schneider( nu stiu daca se scrie asa) este foarte amuzant,si aaa sa nu uit maria antoneta cu kristen dunst este o porcarie...are si 2 cd-uri.acum sa nu radeti de mine,dar iubesc seria chic de la polirom.sunt atat de relaxante si dragutze si atat de reale(dar usurele).am citit carti greoaie cand eram mai mica ,acum parca vreau ceva sa ma binedispuna:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2008, 14:48 
Diva

Citat:
in ultima vreme m-am uitat la mai multe filme,dar de recomandat as recomanda: big stan cu rob schneider( nu stiu daca se scrie asa) este foarte amuzant,si aaa sa nu uit maria antoneta cu kristen dunst este o porcarie...are si 2 cd-uri.acum sa nu radeti de mine,dar iubesc seria chic de la polirom.sunt atat de relaxante si dragutze si atat de reale(dar usurele).am citit carti greoaie cand eram mai mica ,acum parca vreau ceva sa ma binedispuna:lips:

a...si sunt foarte frumusele cartile lui daniel pennac.este un scriitor francez care scrie romane politiste mai mult si e foarte cunoscut.va pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2008, 22:09 
Diva

Citat:
a...si sunt foarte frumusele cartile lui daniel pennac.este un scriitor francez care scrie romane politiste mai mult si e foarte cunoscut.va pup

ultimul film vazut lazarus project, care mie mi s-a parut interesant...iar cartea care o citesc acum si e incitanta e mana dreapta a diavolului de john saul.e o carte horror dar fff interesanta. am mai citit de el si chinuieste-i pe copii care mi-a placut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2008, 22:08 
Diva

eu morrr dupa hermann hesse...am citit tot ce a aparut la noi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2008, 01:51 
Diva

Citat:

ultimul film vazut lazarus project, care mie mi s-a parut interesant...iar cartea care o citesc acum si e incitanta e mana dreapta a diavolului de john saul.e o carte horror dar fff interesanta. am mai citit de el si chinuieste-i pe copii care mi-a placut.

am avut si eu perioada mea de john saul;) citeam tot ce aparea scris de el:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2008, 12:20 
Diva

Citat:

ultimele romane citite sunt "Brida" de Coelho si "Tenebre" de Galsworthy, iar acum este in lucru "maestrul si Margareta" de Bulgakov.
Brida, mai mult povestire nu roman, este ceva in stilul Alchimistului adica cautarea sinelui, ideea ca nimic pe lume nu este intamplator, totul are un scop si trebuie sa lupti pt a realiza si a-ti implini destinul.
Totodata va recomand "Arta Conversatiei" de Ileana Vulpescu si pt destindere 'Peripetiile bravului soldat Svejk". sunt doua carti total diferite dar care pt mine fac parte din categoria cartilor pe care le recitesc oricand cu placere si de care nu ma satur niciodata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2008, 13:23 
Diva

Citat:
ultimele romane citite sunt "Brida" de Coelho si "Tenebre" de Galsworthy, iar acum este in lucru "maestrul si Margareta" de Bulgakov.
Brida, mai mult povestire nu roman, este ceva in stilul Alchimistului adica cautarea sinelui, ideea ca nimic pe lume nu este intamplator, totul are un scop si trebuie sa lupti pt a realiza si a-ti implini destinul.
Totodata va recomand "Arta Conversatiei" de Ileana Vulpescu si pt destindere 'Peripetiile bravului soldat Svejk". sunt doua carti total diferite dar care pt mine fac parte din categoria cartilor pe care le recitesc oricand cu placere si de care nu ma satur niciodata.

am auzit si eu de arta conversatiei....cam despre ce e vorba...???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2008, 13:59 
Diva

Citat:
am auzit si eu de arta conversatiei....cam despre ce e vorba...???

este un roman bazat pe dialogul dintre 2 fosti iubiti. eroina, o femeie de aproape 40 de ani, medic,intelectuala rasata, cu un copil provenit din casatoria cu un barbat misogin , intelectual parvenit, mai mare decat ea cu 20 de ani, si alt copil facut din dragoste cu un barbat intalnit intr-o vara la mare, se intalneste cu tatal celui de-al doilea copil si isi povesteste viata, trairile, aspiratiile, dezamagirile, oamenii care i-au marcat destinul....
Cred ca fiecare dintre noi, femeile, ne regasim putin in eroina Sanziana Hangan.
Oricum nu se invata sa se faca conversatie( am o prietena careia i-am recomandat cartea si mi-a replicat ca pana la 27 de ani a invatat sa vorbeasca
:woow:).
admir si curajul scriitoarei care in epoca comunismului a vb in carte despre coruptie, pupincurism, parvenitism, lasitate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2008, 19:53 
Diva

iti multumesc ca ai avut rabdare sa-mi povestesti.mi-am dat seama de la inceput ca nu e vorba de a invata sa citesti...mai sunt si ignoranti pe lume...am sa incep si eu s-o citesc...acum citesc o carte noua de la biblioteca...greselile mirandei...de jill mansel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 18:15 
Diva

am vazut "Mirrors" cu toate ca eu nu ma uit in principiu la filme de groaza.cat ma uit zic..eh,efecte speciale.dar dupa...cam nasol.sa ma vedeti acum cum ma uit de cate 2 ori in oglinda sa vad nu cumva se intampla ceva ciudat :unsure:si mai sunt si singura acasa o saptamana :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 18:20 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
am vazut "Mirrors" cu toate ca eu nu ma uit in principiu la filme de groaza.cat ma uit zic..eh,efecte speciale.dar dupa...cam nasol.sa ma vedeti acum cum ma uit de cate 2 ori in oglinda sa vad nu cumva se intampla ceva ciudat :unsure:si mai sunt si singura acasa o saptamana :nlol:

eu vreau sa vad Marley & Me ...cu Jennifer Aniston :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 18:33 
Diva

Citat:

eu vreau sa vad Marley & Me ...cu Jennifer Aniston :p

imi place de Jennifer. e dulcica asa .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 20:02 
Diva

Citat:
imi place de Jennifer. e dulcica asa .

ce carti ati mai citit?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 20:03 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

ce carti ati mai citit?

eu am citit mai mult cu numere :)) nu iti recomand! :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 20:04 
Diva

Citat:

eu am citit mai mult cu numere :)) nu iti recomand! :))

adica? nu inteleg!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 20:05 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

adica? nu inteleg!

de contabilitate :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 20:09 
Diva

Citat:

de contabilitate :)

azi clar nu e ziua mea buna...ma prind mai greu...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]