Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 23:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 28 Aug 2006, 12:37 
Diva

mai...:mellow: cam liniste pe aici... toata lumea doarme?:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 14:44 
Veteran

Citat:

Prezent, eu sunt:D:-`

Si eu sunt. M-am trezit mai greu, dar m-am trezit. Si iti multumesc pt ce ai zis referitor la firea mea si la sansele mele de a rezolva problema cu 'cazarea'. Si eu sper s-o rezolv pana la urma. In fond nu e dracul chiar asa de negru cand ai "jumatatea" langa tine. Am fost sambata la o nunta unui bun prieten si ma gandeam la sotia lui (mama ei a murit acum 3 ani): are casa, are masina dar nu mai are MAMA si s-a vazut cat i-a lipsit (mai ales la faza cu voalul a fost chiar emotionant).Eu sunt o norocoasa ca ii am pe toti langa mine. Chestiile materiale ar trebui sa conteze mai putin.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 16:01 
Veteran

Citat:

Da, mai, asa este chestia asta cu "materialele" nu este chiar atat de importanta dar nu realizam asta decat atunci cand suntem bolnavi sau cand dispare cineva drag din viata noastra.
Banii astia de rahat ne-au ocupat o parte din viata. Fara ei nu poti sa te kaci. Se leaga tot de bani. Si sanatatea tot de bani tine si inmormantarea tot de bani.
"Banii astia cu care toata lumea-si plateste gloria, eu numai cu manusi ii iau in mana, cu scarba-i calc sub talpi." Sigmund Freud:lips:

Stii care-i partea cea mai proasta? Desi suntem cu totii de acord ca banii-s "ochiu' dracului", goana dupa "cash, nenica" a devenit un fel de religie. Asa ne educam copiii. Dc intrebi un pusti ce vrea sa se faca, iti raspunde:patron. Iar fetitele stiu de pe la 10-11 ani ca trebuie sa se marite cu "un tip cu bani", eventual singur la parinti. Daca intrebi un elev de liceu la ce facultate da, te intreaba:din ce ies mai multi bani?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 16:49 
Veteran

Citat:

Mai eu prin liceu eram cam visatoare si eram foarte cuminte dar clontul era la fel, vorbeam mult si nu ma lasam calcata in picioare si cu baietii eram foarte aspra si nici nu le dadeam saracilor posibilitatea sa "curteze". Sa stii ca acasa regretam cumplit caci erau tipi care-mi placeau si de-asta am pierdut cateva partide bune la vremea respectiva. Nu ma refer la sex, caci eu nu fac un caz din asta si in liceu oricum mi se parea prea devreme pentru asta.
Eu visam sa fiu ceva artista, acu fac si eu ca tine, dar speram sa fac ceva mai artistic. Se vede treaba ca nu am facut nimic din chestia asta...:((

De ce? Ai considerat ca e cazul sa faci lucruri mai serioase, mai banoase, nu? Cunosc cazul:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 18:11 
Veteran

Citat:

Da, cred ca daca deveneam actrita sau ceva pe bransa asta a literaturii, profesor , muream de foame rau de tot. Toata viata as fi meditat copiii altora de n-as mai fi avut aer deloc. Sotul meu a terminat mate-fizica, profesor practic dar nu profeseaza , lucreaza in port.
Am o prietena actrita la teatrul de copii din CTa si era muritoare de foame daca sotul ei n-ar fi navigat. Chiar asa imi zicea. Daca nu era el, cu artistul din mine ma duceam dracu . Ea este si mai bolnava acum si meseria ei cere multa energie si a ramas la vatra o vreme ca ea il joaca pe Hansel, pe Pinochio, trebuie sa cante , sa danseze si nu prea poate ca are fibrom mare de vreo 7 cm si tre sa mearga sa se opereze.

E trist ca trei sferturi dintre noi facem ceea ce "trebuie" si nu ceea ce vrem. Dupa varsta de... 15 ani toate visele mor. Si partea proasta e ca nu poti sa faci nimic.Dar stii cum e..."Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". La noi nu mertia sa alergi dupa un vis. In SUA te chinui 10 ani, speli podele ziua si te duci la auditii nopatea, dar intr-un final s-ar putea sa merite. In Romania noastra chiar daca ajungi cineva pe plan national, mori in mizerie (vezi Gica Petrescu, Laura Stoica)... Sau poate daca visezi sa ajungi Regele/regina manelelor ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 18:19 
Diva

Citat:

E trist ca trei sferturi dintre noi facem ceea ce "trebuie" si nu ceea ce vrem. Dupa varsta de... 15 ani toate visele mor. Si partea proasta e ca nu poti sa faci nimic.Dar stii cum e..."Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". La noi nu mertia sa alergi dupa un vis. In SUA te chinui 10 ani, speli podele ziua si te duci la auditii nopatea, dar intr-un final s-ar putea sa merite. In Romania noastra chiar daca ajungi cineva pe plan national, mori in mizerie (vezi Gica Petrescu, Laura Stoica)... Sau poate daca visezi sa ajungi Regele/regina manelelor ...

corect...eu cat am facut generala si liceul am adunat o droaie de diplome de la diferite concursuri de lb romana si acum... ce fac cu ele? imi doresc la nebunie sa devin profesoara dar dupa aia... cu ce traiesc? doar cu satisfactia ca imi traiesc visul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 18:23 
Veteran

Citat:
corect...eu cat am facut generala si liceul am adunat o droaie de diplome de la diferite concursuri de lb romana si acum... ce fac cu ele? imi doresc la nebunie sa devin profesoara dar dupa aia... cu ce traiesc? doar cu satisfactia ca imi traiesc visul...

Exact ce spuneam... La noi nu merita sa visezi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 18:24 
Diva

Citat:

Da, :D:D vei trai visul ROMANESC si nu cel american.

e bine ca nici asa nu poti sa-l traiesti mult... ca mori de foame:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 18:36 
Veteran

Citat:

Korekt, asa este.Traim in Romania si ne ocupa tot timpul. Este suficient pentru noi. La noi normalul este anormalul

Stii ca suntem la topicul "Emisiune nunti", da? Are legatura cu ce zicem noi p-aci?... Si tu o sa zici: pai ARE. Dc. visezi sa te mariti... mai gandeste-te

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 18:45 
Diva

Citat:

Auzi fata, chiar de ce naiba ne gasim sa discutam chestiile astea la emisiunea despre nunti? Pai noi facem emisiune aici si acum, hic et nunc right? Asa ca stam bine eu zic ca si data trecuta parca nu? Are legatura:-`:D
pai plecand de la vreme, ajungi sa vorbesti despre pretul la actiunile nu stiu care... asa e tot timpul:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 19:05 
Veteran

Citat:
Doar noi vorbim pe-aci, eu cu tine si cu rashelita care s-a bosumflat putin de la telecomanda:D:D dar ii trece rapid ca este fata lavabila si tine de boante:D:D

Nu m-am bosumflat:x rau :D. Am putea sa incepem un nou topic:"Indepartati-va cat mai mult de subiect" si plecam de la ... o telecomanda?:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]