Ultima vizită a fost: Acum este 03 Mai 2025, 18:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 296 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cadouri pt. Craciun sau alte ocazii!
MesajScris: 13 Oct 2006, 16:38 
Diva

Citat:

Mie imi plac toti brazii, na!):(:D
Daca face conuri , ala este bradul meu preferat:D:D
In fiecare an , noi am impodobit brad NATURAL. Mirosul de brad imi da mai multa fericire si iubesc Craciunul si mai mult. Bine, eu iubesc aceste traditii de sarbatori. Sunt o incurabila a sarbatorilor. Iubesc zapada si brazii, sarmalele si o ciorba de os proaspat de purcel cu o tuiculita inainte de masa si dupa o stacana de vin sprituit, mama, mama. Va rog, ma lasati si pe mine sa traiesc:nbump::D
:drool::drool::drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 16:39 
Diva

Citat:
:drool::drool::drool:

voua nu vi se par scumpe produsele avn? decat un rimel de la ei la 15-20 ron ...mai bine ceva de la sephora la acelasi pret ...cu o calitate mai buna!(?)(?)(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 16:44 
Diva

Citat:
voua nu vi se par scumpe produsele avn? decat un rimel de la ei la 15-20 ron ...mai bine ceva de la sephora la acelasi pret ...cu o calitate mai buna!(?)(?)(?)

rap calitate pret nu e cel mai bun la avn..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 16:56 
Diva

Citat:
Eu ma inteleg bine doar cu cremele lor. Au o gama pentru piele uscata si sensibila care e numai buna pentru pielea mea.
A, si imi plac fardurile lor de ochi.
Pentru restul, MF scrie pe mine.

mai, mai traiasca p si produsele lui:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 17:25 
Diva

Citat:
Eu sunt multumita de produsele de la Avon (a se citii doar rimelul)..Imi place cum imi face genele si nu e scump...In schimb la celalalte produse, nu ma risc...Niciodata nu am nimerit culorile la rujuri si contururi:((

fata te ard! Nu mai scrie AV000ON......baga si tu p[rescurtari ....ca iar ne-o luam pe coaja .....ca si la sub cu shoppingu'!):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 17:32 
Diva

Citat:
sa-i vad fatuca lui dulce cum se bucura.copil mic ce e.

si al meu e un copil...mai mare...:)
la noi n-ar fi Craciun daca n-am avea brad natural...si imi place atat de mult sa vad cum se ocupa de impodobitul lui...sa aiba cat mai multa instalatie, cat mai colorata, sa puna globuri, sa lege bomboanele...asta-i place lui...si mie...mie imi place asa de mult cum se ocupa de cadourile de sub brad, sa fie cat mai frumos impachetate...si cat mai multe...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 17:36 
Diva

Citat:

si al meu e un copil...mai mare...:)
la noi n-ar fi Craciun daca n-am avea brad natural...si imi place atat de mult sa vad cum se ocupa de impodobitul lui...sa aiba cat mai multa instalatie, cat mai colorata, sa puna globuri, sa lege bomboanele...asta-i place lui...si mie...mie imi place asa de mult cum se ocupa de cadourile de sub brad, sa fie cat mai frumos impachetate...si cat mai multe...:)

eu impodobesc singura bradul de cand ma stiu.....asa am facut in fiecare an! Asta era datoria mea cand eram acasa, la liceu, nu vad de ce nu l-as face tot eu si acum! Chiar imi place sa-l fac! Mi-aduce aminte de copilarie ....cand eram mica...stiu ca mi-a facut mama cadou un avion...a fost cel mai super cadou primit vreodata! Pt. ca a fost singura jucarie primita de mine de la ea ....si pt ca era o jucarie de baieti! A fost super!:((:-*:-* Pic in melancolie!(?) Da tre sa ma trezesc! :lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 17:39 
Diva

Citat:

Am bagat!O:)Inflacarato (ma arzi) :p
vb vine .....da e naspa sa intre "stapanul" si sa ne certe! Noi ne distram super bine la capitoulul shopping ...si ne-a mancat in :back: ...sa vb pe sleau .....asa ca de-acu incolo propun sa avem nume de cod pt toti furnizorii astia!:lips::lips::lips: Nu te supy acu ...dintr-atat:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 17:44 
Veteran

Citat:
eu impodobesc singura bradul de cand ma stiu.....asa am facut in fiecare an! Asta era datoria mea cand eram acasa, la liceu, nu vad de ce nu l-as face tot eu si acum! Chiar imi place sa-l fac! Mi-aduce aminte de copilarie ....cand eram mica...

Si la mine tot asa. ;)Ador perioada Craciunului, impodobitul bradului (natural, sorry :~*), casa curata si festiva, ceva mancarica (nu prea multa totusi, ca mergem cand la mama cand la soacra-mea). Omu' meu ma mai ajuta si el, dar sarcina lui e mai mult sa care bradul de la piata in casa si puna instalatia pe brad. Restul: eu. Hai ca mi s-a facut dor de Craciun!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 17:46 
Diva

Citat:
eu impodobesc singura bradul de cand ma stiu.....Pic in melancolie!(?) Da tre sa ma trezesc! :lips::lips::lips:

si Mihai nu se implica? lui nu-i face placere? adica...el ce face in timpul asta? macar pregateste frumos cadourile?

si stii ce zic eu...nu lasa amintirile neplacute sa-ti amarasca viata...imi place mai mult de tine vesela...:njump:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 296 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]