Ultima vizită a fost: Acum este 03 Mai 2025, 06:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 681 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 22 Noi 2006, 14:11 
Veteran

cel mai mult imi place sa gatesc de sarbatori cand fac mancare pt o armata, nu pt doi:unsure:, si fac si din aia, si din ailalta, si tot mi se pare ca am gatit prea putin:~*.

Nici mie nu imi place sa gatesc pt doar 2 persoane. Asa ca avem destul de des invitati la masa sambata sau duminica. Dar la categoria carne pasez responsabilitatea la scumpul meu sotior :-`. Eu mai mult cu garniturile, salatele si ciorbele. :D Ne-am impartit munca si in bucatarie. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:18 
Diva

Citat:
Eu mai mult cu garniturile, salatele si ciorbele. :D Ne-am impartit munca si in bucatarie. ;)
la noi, el se ocupa de unele fripturi, de cartofii prajiti si de salata de varza:food: mi se face foame:food::food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:20 
Veteran

Citat:
la noi, el se ocupa de unele fripturi, de cartofii prajiti si de salata de varza:food: mi se face foame:food::food:

SI MIE :food::food::food:
Si sunt la cura. :drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:21 
Diva

Citat:

SI MIE :food::food::food:
Si sunt la cura. :drool:
atunci strange din dinti si bea un pahar cu apa. eu nu rezist sa tin cura...nu pot rezista dulciurilor:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:24 
Veteran

Citat:
atunci strange din dinti si bea un pahar cu apa. eu nu rezist sa tin cura...nu pot rezista dulciurilor:mellow:

Eu pot sa ma abtin si de la dulciuri si de la paine, dar ma enerveaza ):( cand trebuie sa mananc exact ce scrie acolo si cand scrie acolo. :x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:26 
Diva

Citat:
cel mai mult imi place sa gatesc de sarbatori cand fac mancare pt o armata, nu pt doi:unsure:, si fac si din aia, si din ailalta, si tot mi se pare ca am gatit prea putin:~*. imi place la nebunie cand vin socrii la noi la masa si socrul meu ma lauda pt mancare...ii plac mai ales torturile facute de mine si sarmalele...cu asta mi-am "cucerit" socrul:ndance:;)

Toata lauda! :napplause::napplause: sincer!
nu pot spune ca de sarbatori gatesc mai mult decat de obicei! si asta fiindca de obicei sarbatorile le petrecem in familie - cu fratii mei o zi , cu parintii lui Adi o zi! asa ca suntem calatori! :D important e sa avem cumparaturi facute de genul: multe cadouri, bauturi, dulciuri! :nmusic:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:28 
Diva

Citat:

Toata lauda! :napplause::napplause: sincer!
nu pot spune ca de sarbatori gatesc mai mult decat de obicei! si asta fiindca de obicei sarbatorile le petrecem in familie - cu fratii mei o zi , cu parintii lui Adi o zi! asa ca suntem calatori! :D important e sa avem cumparaturi facute de genul: multe cadouri, bauturi, dulciuri! :nmusic:
ms:~*noi incercam sa-i strangem pe toti la noi acasa de sarbatori, dar nu prea ne iese...fratele lui e la Cluj, sora mea in Spania, parintii nostri nu se suporta...asa ca sarbatorim pe rand cu fiecare:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:29 
Diva

Citat:

Eu pot sa ma abtin si de la dulciuri si de la paine, dar ma enerveaza ):( cand trebuie sa mananc exact ce scrie acolo si cand scrie acolo. :x

Ma abtin cu usurinta de la orice fel de mancare! in mod obisnuit nu consum carne! daca e musai, mananc gratar de pui sau de peste! sa nu intelegeti ca sunt o mofturoasa! doar ca am un meniu simplu, fara carne! fiecare zi cu mere si apa plata! nu sunt slaba, sa nu credeti asta, am forme! dar mananc ca sa traiesc- clasicul cliseu, real in cazul meu! :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:33 
Diva

Citat:
ms:~*noi incercam sa-i strangem pe toti la noi acasa de sarbatori, dar nu prea ne iese...fratele lui e la Cluj, sora mea in Spania, parintii nostri nu se suporta...asa ca sarbatorim pe rand cu fiecare:-*

Imi plac mesele luate in familie! cat mai multi cu putinta! e super! se intelege ca cel mai mult imi face placere sa le organizez la noi acasa! din pacate, nu avem spatiul necesar! in bucataria noastra abia incapem noi doi! :rolleyes: dar de la anul , cu ajutorul lui Dumnezeu, ne apucam de casa! si atunci o sa am un living urias unde sa incapem cu totii! :npray: abia astept! dar sper sa mai "cresc" financiar si sa pot angaja o menajera! :ok:
am voie sa visez?!:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:35 
Diva

Citat:
am voie sa visez?!:~*
ai voie sa visezi draga...pt ca, fara vise ce am fi? asa ca visam...eu acum visez sa fiu mireasa cat mai repede ca nu mai am rabdare:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:40 
Diva

Citat:
ai voie sa visezi draga...pt ca, fara vise ce am fi? asa ca visam...eu acum visez sa fiu mireasa cat mai repede ca nu mai am rabdare:lol:

:ncouple: o sa fii! nu stiu cand ai nunta - nu vad pagina ta! dar la cata informatie ai strans din discutiile cu fostele miresici, o sa ai o nunta asa cum iti doresti!:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:43 
Diva

Citat:

:ncouple: o sa fii! nu stiu cand ai nunta - nu vad pagina ta! dar la cata informatie ai strans din discutiile cu fostele miresici, o sa ai o nunta asa cum iti doresti!:ndance:
in mai, pe 26...tocmai asta e problema! am strans atatea informatii ca simt ca explodez:nlol: as vrea sa fac si asa...si invers..si totusi mai este timp...ma omoara asteptarea(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 15:21 
Diva

Citat:
in mai, pe 26...tocmai asta e problema! am strans atatea informatii ca simt ca explodez:nlol: as vrea sa fac si asa...si invers..si totusi mai este timp...ma omoara asteptarea(X)

Nitica rabdare iubita mea.Sunt convinsa ca va fi absolut superb.Asa suntem noi, nerabdatoare cand ne dorim ceva cu ardoare.Ne facem fel si fel de ganduri si de vise.Si eu visez.Dc n-am visa am fi niste roboti si atunci nu ne-am mai bucura de fiecare moment alaturi de cei dragi, si de fiecare urcus si coboras al vietii.:love::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 15:34 
Diva

Citat:

Noi luam mancare de la mame si nu trebuie sa gatesc decat o data la sfarsitul saptamanii in whnd-urile cand nu mergem la Buzau...

La mine e si mai misto. Pentru ca lucrez pana tarziu si n-am timp si sincer nici nu-mi place, mancam la soacra mea, zilnic. Nu gateste ea ca e femeie de afaceri si n-are timp, dar are o femeie care face o mancare buna:drool:.
De Sarbatori mergem acasa la Cluj unde gateste mama, asa ca eu m-am scos.
Mai rau va fi dupa ce nasc si voi avea timp, asa cred eu, sa si gatesc.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 17:10 
Veteran

Citat:
La ce am citit eu aseara in revista, sa crezi tu ca atunci vei avea timp de gatit! Eu nici macar nu ma gandesc la asa ceva dupa ce apare bebe. Atunci am alta preocupare principala, asa ca altii sa se ocupe de mancare si gospodarie! Sotul si mama ce au de facut?:nscmoll:

Corect. :wok::wok::wok:
:ok::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 17:13 
Veteran

Citat:

Ma abtin cu usurinta de la orice fel de mancare! in mod obisnuit nu consum carne! daca e musai, mananc gratar de pui sau de peste! sa nu intelegeti ca sunt o mofturoasa! doar ca am un meniu simplu, fara carne! fiecare zi cu mere si apa plata! nu sunt slaba, sa nu credeti asta, am forme! dar mananc ca sa traiesc- clasicul cliseu, real in cazul meu! :nwink:

Si eu evit pe cat posibil carnea. Insa spre deosebire de tine eu sunt o mofturoasa la mancare. Toti prietenii ma stiu, chiar ma si suporta :-`cand vine vb de mancare. Pana si soacra mea nu se mai supara cand nu mananc anumite chestii facute de ea. Asta sunt.... o mofturoasa la mancare.:ninja:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 17:32 
Diva

Citat:

Si eu evit pe cat posibil carnea. Insa spre deosebire de tine eu sunt o mofturoasa la mancare. Toti prietenii ma stiu, chiar ma si suporta :-`cand vine vb de mancare. Pana si soacra mea nu se mai supara cand nu mananc anumite chestii facute de ea. Asta sunt.... o mofturoasa la mancare.:ninja:

Eu n-am pb cu macarea.Mananc cat vreau de obicei numai ca am grija va dati seama.Ma ingras greu si slabesc repede.Cand vad eu ca am pus ceva pe mine trecem la salate,cartofi fierti si alte chestii de genul asta, nitica gimnastica.Asa am fost mereu.:~*:-`:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 22:22 
Diva

Citat:
La ce am citit eu aseara in revista, sa crezi tu ca atunci vei avea timp de gatit! Eu nici macar nu ma gandesc la asa ceva dupa ce apare bebe. Atunci am alta preocupare principala, asa ca altii sa se ocupe de mancare si gospodarie! Sotul si mama ce au de facut?:nscmoll:

bine zis, andrei imi spune de pe acum ca probabil o sa plateasca cu varf si indesat pt faptul ca o sa port eu copilul 9 luni:D si are dreptate, o sa plateasca si inainte si dupa sarcina!:devil::ninja:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 681 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]