Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 00:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 546 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bancuri
MesajScris: 25 Feb 2010, 10:20 
Veteran

Intr-o zi, un iepure alerga vesel prin padure, cind deodata sub un copac vede un cerb care fuma un trabuc.
- Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa ca asta, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii!
- Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele.
In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care tocmai statea cu nasul in cocaina.
- Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina?
Hai mai bine cu noi sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul.
Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina si cu o doza de heroina pura la indemina.
- Hei, suntem in mijlocul naturii, si tu te droghezi? face vulpea. Mai bine vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Da’ mai duce-ti-va naibii, face lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii prin padure?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 10:20 
Veteran

Rabi primeste de ziua lui de la un prieten din America o papagalita.
O aduce acasa si cum pune colivia pe masa, papagalita incepe sa strige:
- Sunt o curva! Sunt o curva!
Un elev ii spune:
- Rabi, nu fi suparat, am eu acasa doi papagali superbi, foarte evlaviosi, care-si petrec tot timpul in rugaciuni. Da-mi mie papagalita, sa stea cu papagalii mei ceva timp si se va intoarce pe drumul cel bun.
Ia elevul papagalita acasa, o baga-n in cusca papagalilor, acestia nemiscati stau cufundati in rugaciune. Nu trece mult si papagalita incepe:
- Sunt o curva! Sunt o curva!… La care unul dintre papagali ii da un ghiont celuilalt:
- Vezi ba fraiere ca nu ne-am rugat degeaba …

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 10:21 
Veteran

Intr-o padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la coada lupul, vulpea ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele si vrea sa treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat il ia pe iepure la bataie, in cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe dar da de vulpe care suparata ca iepurele vrea sa o ia inaintea ei il ia la bataie. Iepurele scapa si de vulpe si ambitionat vrea sa treaca si mai in fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci iepurele suparat incepe sa strige:
- Sa mor daca mai deschid magazinul astazi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 10:23 
Veteran

Domnule doctor, zise femeia disperata, ati uitat ca de trei minute stau cu limba scoasa?
- N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste.

Doctore, am inceput sa uit. Ce ma sfatuiesti sa fac?
- Datorii!

Intre doctori :
- Cum a mers operatia?
- Care operatie, nu era autopsie?

Ion se opereaza de hernie. Dupa o luna vine la control. Medicul:
- No Ioane cum te simti?
- Foarte bine domn doctor. Mi s-o tras firele, pot ridica orice, numa un bai am: inainte ma pisam asa un jet sanatos, cu bulbuci, amu numa un pis pis.
- Ioi am uitat sa-ti zic. Cand te-am operat, ti-am scos si un rinichi.
- Da de ce, am avut cancer sau ceva?
- Nu, ba, Ioane, am avut eu o obligatie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 10:24 
Veteran

Ora de anatomie la Facultatea de Medicina.
Profesorul:
- Prima calitate a unui viitor medic este ca nu trebuie sa ii fie greata.
Priviti: si baga un deget in fundul cadavrului, apoi il baga in gura.
Dupa care intreaba:
- Cine face ca mine?
Vine un student, baga degetul in fundul cadavrului si dupa aia il baga in gura.
Profesorul:
- A doua calitate a unui viitor medic trebuie sa fie spiritul de observatie: eu am bagat un deget in fundul cadavrului, si altul in gura.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 17:44 
Moderator Ghidul Miresei

O pereche recent căsătorită s-a mutat într-un cartier foarte liniştit.În prima dimineaţa din noua casă, în timp ce îşi savurau cafeaua, femeia observă, privind pe fereastră, o vecină care îşi întindea cearceafurile în balcon. „Ce cearceafuri murdare intinde vecina noastra in balcon!Cred că are nevoie de un nou săpun.Poate ar trebui s-o învăţ să-şi spele cearceafurile!” Soţul ei privi şi rămase tăcut.Şi aşa, la fiecare două sau trei zile femeia repeta observaţiile, în timp ce vecina îşi întindea rufele la soare.După o lună femeia rămase surprinsă văzând că vecina întindea cearceafuri mult mai curate şi îi spuse soţului ei: ”Priveşte, a învăţat să spele rufele!O fi învăţându-o altă vecină? Soţul ei îi răspunse: “Nu,azi m-am trezit mai de dimineata si am sters geamurile.."

Asta este o invatatura de minte ca sa nu ne mai uitam in gradina altuia ci mai degraba in gradina noastra.... :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 17:47 
Moderator Ghidul Miresei

E august, un mic oras pe malul marii …, in plin sezon, ploua torential de citeva zile, orasul arata de parca ar fi parasit. Toti au datorii si traiesc din credite. Din fericire vine un rus bogat la un mic hotel cochet. Vrea o camera.
Pune o bancnota de 100$ pe masa receptionerului si se duce sa vada camerele.
Seful hotelului ia repede bancnota si se duce repede sa plateasca datoriile la macelar.
Acesta ia bancnota si se duce repede sa-si plateasca datoria la crescatorul de porci.
Acesta la rândul lui se grabeste sa-si plateasca datoriile la cel ce-i livreaza furaje pt. porci.
Cel cu furajele insfaca bancnota si alearga la prostituata pe care nu o mai platise demult. In timpurile astea de criza pina si ea ofera servicii pe datorie!
Prostituata ia bancnota in mina si se grabeste spre hotel, unde fusese cu clientii ultimele dati si unde ramasese datoare.
In acest moment coboara rusul, dupa ce a inspectat camerele, spune ca nicio camera nu-i place, isi ia bancnota si paraseste orasul.
Nimeni nu a cistigat ceva, insa intregul oras traieste acum fara datorii si priveste optimist in viitor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 10:00 
Diva

Foarte tari Carli :rofl:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 10:11 
Junior

Un tinar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazindu-l atit de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:

“Draga Parinte, Fiule
Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii:
1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data.
2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putin vin in paharul cu apa, nu invers…
3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar.
4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana.
5. Poruncile lui Dumnezeu sint 10 nu 12.
6. Iar apostolii sint 12 nu 10.
7. Cind vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului.
8. Cind vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e “Fiul si banda lui”.
9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca “i-a zburat curul cu dinamita”…
10. Cind vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti “bulangiu”.
11. Tatal, Fiul si Sfintul Duh nu sint Batrinul, Juniorul si Stafia…
12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa “Nasul”.
13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p…a ma-sii.
14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat…
16. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva.
17. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-l inviti sa danseze Macarena, sa faca trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease.
18. Apa sfinta se foloseste pentru a binecuvinta, nu pt. a-ti racori ceafa.
19. “Casuta” aia este confesionalul, nu toaleta
20. Anafura se distribuie crestinilor fara Nutella.
21. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevarra
22. Pacatosii, cind mor, se duc in Infern, nu in aia ma-sii.
23. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cind e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana.
24. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat linga tine si pe care l-ai numit “travestit cu fusta rosie” eram eu….
In rest a fost bine.”

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2010, 08:10 
Diva

:rofl: o fi inspirat din realitate bancul? :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2010, 12:52 
Veteran

Doi nemti discuta intr-un showroom:
- Ce-i asta, Dacia Duster?
- Duster...da, se pare ca e o masina ...
- Romaneasca, nu?
- Da, cred ca e romaneasca.
- Buna, nu? Garda inalta, cauciucuri groase, 4x4 ...
- Mda ...
- Maaa, ce ti-e si cu romanii astia, ar face orice numai sa nu-si repare drumurile!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2010, 12:55 
Veteran

Intorsi din luna de miere, sotul ii spune sotiei:
-Draga mea eu de mine incep serviciul, tu insa stai acasa, curata spala si gateste bine si totul va fi O.K.
A doua zi sotul pleaca la munca si sotia face tot ce el ii spuse;cand se intoarce acasa sotul controleaza casa si vede ca e totul bine,se aseaza la masa si dupa ce gusta mancarea incepe sa o bata pe nevasta zicandu-i sa invete sa gateasca ca el care munceste toata ziua nu poate manca asa ceva.
A doaua zi se repeta acceasi faza,si a treia si..pt o luna tot asa,pana intr-o zi cand...sotia intinzand rufele afara arde fasolea care era pe foc,si cum sotul era pe drumul spre casa nu avea altceva de facut de cat sa ii dea fasolea arsa. Se gandi ea:-Daca pana acum ma batea acum o sa ma omoare,dar nu avea ce face biata femeie.
Sotul se intoarce si se aseaza la masa,gusta,mancanca fara sa zica nimic si dupa ce termina,cu o fata satisfacutazica:
-E foarte buna draga,in sfarsit ai invatat sa gatesti ca mama mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2010, 12:57 
Veteran

Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat atata timp...!
Femeia - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit, nici sa nu te gandesti la asta!
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Binenteles, tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste, binenteles ca nu!
Femeia: - O sa faci dragoste numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da, cu orice ocazie!
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Daaaaa!
Femeia: - Iubitule...
Acum voi cititi de jos in sus!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2010, 12:59 
Veteran

1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat"
2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA "Roaga-te sa iasa pata aia din covor"
3. Mama m-a invatat ce e LOGICA "Pentru ca asa am zis eu, de-aia"
4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA "Daca cazi de pe hinta si iti rupi gatul, nu te mai iau cu mine in oras"
5. Mama m-a invatat ce e IRONIA "Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt care sa plangi"
6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL "Uita-te la murdaria de pe ceafa ta"
7. Mama m-a invatat ce e VREMEA "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea"
8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA "Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!"
9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII "Eu te-am facut,eu te omor!"
10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI "Nu te mai comporta ca taica-tau"
11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA "In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii la fel de minunati cum ai tu"
12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA "Asteapta numai pana ajungem acasa"
13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa"
14. Mama m-a invatat ce e UMORUL "Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tuns iarba, sa nu alergi plangand la mine"
15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT "Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata"
16. Mama m-a invatat ce e GENETICA "Esti exact ca taica-tau"
17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC "Inchide usa dupa tine.Ti de pare ca te-ai nascut intr-un cort?"
18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA "Cand o sa fi de varsta mea, o sa intelegi"
19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2010, 13:00 
Veteran

-Mai copile, se plange maica-ta ca vorbeste cu tine si tu n-o asculti.
-Pai sa vezi, taticule...
-Lasa scuzele! Spune-mi cum de reusesti!!?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2010, 16:54 
Veteran

Ion si cu Maria in pat:
-Marie,nu ne f**** sau ce mama supararii?
-Lasa-ma Ioane in pace, uita-te si tu un pic la mine cum arat, nu ma simt deloc sexi, is cat o vaca..
A doua noapte:
-Mariee..hai tu Marie sa facem otara de treaba ca nu mai pot. A trecut deja atat timp..
-Lasa-ma Ioane, nu ma vezi cum arat. Cum ai vrea sa pot face ceva cat timp is cat o vaca?
Povestea se repeta timp de cateva saptamani, dupa care Ion ajuns la capatul rabdarilor plimbandu-se prin curte, intra in grajd; acolo zari vaca si foarte excitat, se apuca de treaba. Si dai si dai..cand la un moment dat intra Maria:
-Ioanee !!!..ce faci Ioanee..f*** vaca?..
Ion a stat si s-a gandit 2 secunde, dupa care a spus:
-Vai draga mea, imi cer scuze! Era intuneric si..si am crezut ca esti tu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 13:17 
Veteran

O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice:
- Ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta.
Sotia entuziasmata exclama:
- Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu!!!
Si imediat dupa ce zana a atins-o cu bagheta magica apar doua bilete de avion.
Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice:
- Atmosfera asta este foarte romantica dar am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine.
Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta asa ca zana il atinge cu bagheta magica si pac! Sotul devine de 90 de ani!

Morala: Toti barbatii sunt niste nenorociti, dar zanele sunt femei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2010, 12:56 
Veteran

O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta. Se pun la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei:
- Luceafarul meu, adu felul intai.
Dupa ce termina batranul zice:
- Frumoasa mea, adu felul doi.
Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei:
- Iubirea mea, adu desertul.
Dupa masa femeile merg la bucatarie iar barbatii raman singuri. Tanarul il intreaba pe batran:
- Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i spui cuvinte asa frumoase?
- Sa mor de mai stiu cum o cheama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2010, 14:13 
Diva

floriciki scrie:
O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice:
- Ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta.
Sotia entuziasmata exclama:
- Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu!!!
Si imediat dupa ce zana a atins-o cu bagheta magica apar doua bilete de avion.
Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice:
- Atmosfera asta este foarte romantica dar am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine.
Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta asa ca zana il atinge cu bagheta magica si pac! Sotul devine de 90 de ani!

Morala: Toti barbatii sunt niste nenorociti, dar zanele sunt femei...

tareeeeeeeeeeeeee :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2010, 12:43 
Veteran

Intr-o zi, la usa unei batrane bate un domn, elegant imbracat, cu un aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida, ca tipul incepe:
- As dori sa va prezint cel mai performant aspirator...
In timp ce vorbea, arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand:
- Stati linistita, daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor, promit ca mananc eu ce ramane!
Dupa ce asculta toata povestea, tremurand de nervi, batrana ii raspunde:
- Sper sa ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 546 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]