Ultima vizită a fost: Acum este 03 Mai 2025, 06:46


Ora este UTC + 2 [ DST ]




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 681 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 09 Mar 2010, 17:36 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Tort cu mere si biscuiti

Ingrediente:
- 1 pachet mare (350-400 g) biscuiti Petit Beurre
- 1 budinca de vanilie
- 1 kg mere
- 500 ml lapte
- 1 frisca (200 ml) Hulala

Mod de preparare:
Se face o budinca oarecare si se lasa la racit 10 minute. Se curata de coaja merele si se dau pe razatoare, se pun intr-un vas impreuna cu 2 linguri zahar, 1 lingurita scortisoara si 2 cubulete mici de unt, acestea se amesteca bine si se calesc pe aragaz.
Se impart biscuitii in 5 parti, numar egal (acesta va fi blatul).
Se aranjeaza pe o tava primul rand de biscuiti, se ung subtire cu budinca peste care se pun mere razalite, apoi se adauga inca un rand de biscuiti si se procedeaza la fel pana la ultimul rand. Deasupra se pune frisca batuta si se orneaza dupa bunul plac.


Edit: O felie de tort este de dimensiunea unui biscuit.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 09 Mar 2010, 17:44 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 15 Dec 2009, 20:11
Mesaje: 654
Localitate: Suceava
Sfintisori ( mucenici moldovenesti)

pentru aluat: 1 kg faina, 50 g de drojdie, 1/2 lingurita de sare,2 linguri de zahar, 2 plicuri de zahar vanilat, 2 linguri ulei;
-pentru ornat: 100 g miere, 100 g miez de nuca;
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se framanta, adaugand din cand in cand cate putina apa.
Se lasa aluatul la crescut intr-un loc calduros, langa aragaz, cam 1 ora si jumatate pana devine pufos.
Dupa ce a crescut aluatul, se ia cate o bucata din acesta, se ruleaza si se formeaza mucenicii.

Se pun in tava la cuptor


Fişiere ataşate:
1.jpg
1.jpg [ 41.15 KiB | Vizualizat de 6525 ori ]

_________________
Imagine
Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 09 Mar 2010, 17:46 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
ionela_mihaela scrie:
Sfintisori ( mucenici moldovenesti)

pentru aluat: 1 kg faina, 50 g de drojdie, 1/2 lingurita de sare,2 linguri de zahar, 2 plicuri de zahar vanilat, 2 linguri ulei;
-pentru ornat: 100 g miere, 100 g miez de nuca;
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se framanta, adaugand din cand in cand cate putina apa.
Se lasa aluatul la crescut intr-un loc calduros, langa aragaz, cam 1 ora si jumatate pana devine pufos.
Dupa ce a crescut aluatul, se ia cate o bucata din acesta, se ruleaza si se formeaza mucenicii.




O sa fac si eu mucenici, arata tare bine...la noi in zona nu cred ca se fac :)

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 09 Mar 2010, 19:13 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 08 Iul 2009, 00:52
Mesaje: 1193
Localitate: Bucuresti
carlita scrie:
Tort cu mere si biscuiti

Ingrediente:
- 1 pachet mare (350-400 g) biscuiti Petit Beurre
- 1 budinca de vanilie
- 1 kg mere
- 500 ml lapte
- 1 frisca (200 ml) Hulala


m-ai facut curioasa cu felia. poate ai timp sa o pui si pe ea aici :)

_________________
Mai ai un lucru sa-mi dai - un singur lucru mai ai si-astept momentul acela Perfect!
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 09 Mar 2010, 19:24 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Cat_Eyes scrie:
m-ai facut curioasa cu felia. poate ai timp sa o pui si pe ea aici :)



ok, o sa fac poza mai tarziu...si o sa pun maine sau dupa 22 :)

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 10 Mar 2010, 11:01 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Uite Cat, am facut poza...asa arata o felie de tort..

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 10 Mar 2010, 17:39 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 08 Iul 2009, 00:52
Mesaje: 1193
Localitate: Bucuresti
arata foarte bine! bravo :) :clap:

_________________
Mai ai un lucru sa-mi dai - un singur lucru mai ai si-astept momentul acela Perfect!
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 11 Mar 2010, 09:50 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 11 Dec 2007, 15:28
Mesaje: 1470
Localitate: Arad
carlita scrie:
Uite Cat, am facut poza...asa arata o felie de tort..


si eu am reteta asta..la mine se fierb merele taiate cubulete in budinca si se pun peste biscuiti..e foarte buna,economica si vara foarte racoroasa..se mananca din frigider,eu vara foarte des o fac. :ok:

_________________
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 11 Mar 2010, 09:51 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 10 Sep 2008, 13:38
Mesaje: 1947
foarte bine arat carlita...yamiii....ar trebui sa te facy bucatareasa...:P


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 19 Mar 2010, 12:22 
Veteran
Avatar utilizator

Membru din: 16 Dec 2009, 00:54
Mesaje: 493
Localitate: Timisoara / Alba Iulia
Ciorbă de orez cu carne de pui şi legume

Ingrediente:
- 300g carne de pui ( piept de pui de preferinţă )
- jumătate cană de orez
- 1 morcov
- 1 pătrunjel rădăcină
- 2 ouă
- 3 linguri smântână
- 1-2 linguri oţet după gust/zeama unei lămâi
- pătrunjel pt decor
- Knorr/Maggie de pui

Mod de preparare
:
- căleşti o ceapă mică în ulei, apoi adaugi jumătate de ardei cubuleţe
- se taie legumele cubuleţe şi se adaugă împreună cu carnea de pui
- separat se fierbe orezul în apă cu sare şi puţin ulei aprox 5 min. după ce s-a fiert, se strecoară şi se spală sub un jet de apă rece
- după ce s-au călit, se pune peste legume aprox 2 L de apă
- condimentezi cu o linguriţă de vegeta, piper şi un vârf de cuţit cu sare
- într-un bol se amestecă 2 gălbenuşe cu smântâna
- pentru a evita brânzirea smântânii, se adaugă un polonic de supă peste smântână şi ou, se amesteca bine, iar apoi se pune totul în supă treptat
- la sfârşit se pune oţetul sau zeama unei lămâi, knorr/maggie şi pătrunjelul.

Poftă bună !!

_________________
La Timişoara nu se discută, se iubeşte ! :love:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 23 Mar 2010, 17:06 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 15 Dec 2009, 20:11
Mesaje: 654
Localitate: Suceava
Tiramisu

500 g piscoturi
500 g mascarpone
5 oua
5 lg zahar
2 cani cafea
cacao, esenta rom

Batem albusurile spuma.
Intr-un castron separat batem galbenusurile cu zaharul , adaugam mascarpone, rom, cafea si adaugam albusurile.

Punam un strat de crema, adaugam piscoturile pe care le inmuiem in lapte si cafea, adaugam crema + cacao, un strat de piscoturi, din nou crema si cacao.

Pofta buna!


Foto mai tarziu

_________________
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 24 Mar 2010, 16:30 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 11 Dec 2007, 15:28
Mesaje: 1470
Localitate: Arad
eu am o alta reteta de tiramisu.
Tiramisu
400 gr.piscoturi
500 gr.mascarpone
4 galbenusuri
8 linguri zahar
1 lingura lapte
200 gr. frisca lichida
cafea fiarta
Se amesteca galbenusurile cu zaharul si cu laptele pe aburi pana incepe sa se ingroase putin.Cald se toarna peste mascarpone pe care inainte l-am mixat putin, se toarna galbenusurile in timp ce se amesteca cu mixerul.Separat se bate frisca tare,se adauga la crema de branza si se amesteca usor(ca la blat).Piscoturile se inmoaie fiecare in cafea si se cladesc,un rand piscoturi,un rand crema..ies 3 randuri de piscoturi si 3 de crema..si deasupra cacao.

_________________
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 25 Mar 2010, 12:19 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Baigli cu nuca si mac

Ingrediente: 2 cubulete de drojdie, 1 kg faina, 250 ml lapte caldut, 100 ml lapte pentru nuca, un pachet de unt, 200 g zahar pentru aluat, 250 g zahar pentru nuca, 800 g nuca macinata, coaja de lamaie, 2 esente de vanilie, 2 esente de rom, 5 oua, 2 galbenusuri pentru uns rulada.

Pentru aluat amesteci faina, ouale, 100 g zahar si untul. Faci o maia din 250 ml lapte cald, drojdie si 100 g zahar. Torni maiaua in mijlocul fainii si framanti. Imparti aluatul in 5 parti si intinzi 5 foi de 1 cm grosime. Atentie, nu se lasa la dospit. Pentru umplutura amesteci 100 ml lapte cu 250 g zahar, esenta de rom, cea de vanilie si coaja de lamaie. Pui totul la foc mic pana se topeste zaharul. Adaugi nuca si amesteci. Cu aceasta compozitie ungi foile. Rulezi si lipesti bine la capete. Ruladele se coc timp de 1 ora.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 25 Mar 2010, 12:32 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Paste cu pui

Ingrediente: o punga de paste, 500 g piept de pui, 4 linguri ulei de masline, 3 morcovi, 1 ceapa, 1 dovlecel, 6 ciuperci, 100 ml vin alb, 3 catei de usturoi, sare, piper

Mod de preparare:
Se fierb pastele. Intre timp se caleste pieptul taiat feliute, in 2 linguri de ulei. Se scoate carnea, se adauga celelalte doua linguri de ulei si se caleste jumatate din cantitatea de ceapa tocata si usturoiul. Se adauga ciupercile taiate marunt, morcovii taiati betisoare si se condimenteaza. Se pune vinul si se lasa la fiert. Dupa 5 minute din momentul fierberii se adauga dovlecelul. Se lasa 3 minute, se pune apoi carnea. Se mai lasa un minut, se potriveste de sare si piper si se serveste cu restul cepei taiate marunt.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 25 Mar 2010, 16:20 
Veteran
Avatar utilizator

Membru din: 16 Dec 2009, 00:54
Mesaje: 493
Localitate: Timisoara / Alba Iulia
LASAGNA

Sosul de carne
- 400 de g de carne tocată ( carne de vită sau vită+porc )
- un borcan de pastă de roşii
- 2 cepe mari
- 1 morcov
- condimente: sare, piper, vegeta

Se căleşte ceapa, apoi când aceasta este aurie, se adaugă un strop de apa şi morcovul ras.
Se călesc împreună, apoi se adaugă şi carnea. Se prăjeşte până când carnea îşi schimbă culoarea.
Apoi se adaugă sosul de roşii. Se ţine pe foc în funcţie de cât de gros dorim să fie. Eu am ţinut cca 15 de min.

Sosul alb
- 40 g de unt
- 3 linguri mari de făină
- lapte rece ( cât ia compoziţia )

Se topeşte untul, apoi se adaugă treptat făină, ca să nu facă cocoloaşe. Se adaugă apoi laptele, amestecând continuu.
Se condimentează cu sare şi oregano. Se ţine pe foc cca 5 min, până se îngroaşă.

Ingrediente:
- o cutie de foi pt lasagna
- caşcaval ras
- puţin unt

Se fierb foile în apă cu sare şi neapărat câţiva stropi de ulei, pt că altfel se lipesc între ele şi nu se mai poţi folosi.
Se unge un vas de jena / tavă cu unt şi se aşează primul strat de foi.
Apoi se pune un strat de sos de carne, deasupra unul de sos alb şi se presară cu parmezan.
Se pune iar un strat de foi şi tot aşa, astfel încât ultimul strat să fie de foi.
Se bat 2 ouă întregi, adaugi 3 linguri de smântână şi amesteci bine bine, după care torni totul deasupra foilor.
Apoi se acoperă cu folie de aluminiu şi se dă la cuptor cca 30 min. Îndepărteaza folia şi tine la cuptor, la foc mediu, alte 30 de min.

Poftă bună !!

_________________
La Timişoara nu se discută, se iubeşte ! :love:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 26 Mar 2010, 15:20 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 13 Ian 2006, 09:43
Mesaje: 2277
ionela_mihaela scrie:
Tiramisu

500 g piscoturi
500 g mascarpone
5 oua
5 lg zahar
2 cani cafea
cacao, esenta rom

Batem albusurile spuma.
Intr-un castron separat batem galbenusurile cu zaharul , adaugam mascarpone, rom, cafea si adaugam albusurile.

Punam un strat de crema, adaugam piscoturile pe care le inmuiem in lapte si cafea, adaugam crema + cacao, un strat de piscoturi, din nou crema si cacao.

Pofta buna!


Foto mai tarziu


reteta asta o fac si eu dar eu le inmoi numai in cafea...ii innebunita toata lumea...fiecare care face chef ma roaga sa fac o tava :)

_________________
Imagine
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Mar 2010, 08:38 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Rulada cu crema ( o prajitura foarte buna care o s-o fac de Pasti )

Pentru blat: 85 g zahar tos, 35 g faina, 5 albusuri, 50 g alune macinate, o lingura zahar pudra.

Pentru crema: 170 ml lapte, 40 g zahar, 25 g praf de crema de vanilie, 100 g unt, 30 g alune macinate, 2 linguri rom, 100 g alune macinate.

Se bat albusurile continuu cu zaharul pana se obtine o spuma tare. Faina se amesteca cu alunele macinate si apoi se combina usor cu spuma. Se intinde aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si peste el se presara zahar pudra. Se da la foc viu pentru 8 minute pana devine auriu. Se aduce la fierbere 2/3 din cantitatea de lapte cu tot zaharul. Se amesteca laptele ramas cu praful de crema si se pune in cel care clocoteste, in timp ce se amesteca incontinuu in crema. Apoi se trage de pe foc si se amesteca pana se raceste. Dupa ce s-a racit se pun untul, 30 g alune si romul.
Se scoate aluatul pe un servet curat de bucatarie si se lasa la racit. Se indeparteaza cu grija hartia de copt si pe 2/3 din suprafata se intinde crema. Cu acelasi servet sau cu hartie se ruleaza incet si se da la frigider sa se intareasca. Dupa ce s-a racit, se acopera cu restul cremei, dar numai in partea superioara a ruladei, se presara deasupra cele 100 g alune macinate :)

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Mar 2010, 10:40 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 15 Mar 2009, 15:23
Mesaje: 639
Localitate: Piatra Neamt
Rulada aperitiv

Ingrediente:
3 oua
3 linguri de faina
3 linguri de lapte
sare
Se amesteca galbenusurile cu faina, laptele si putina sare, se adauga albusurile batute spuma. Se coace pe foaie de copt la foc mic , 10 min. Se scoate se rastoarna pe alta foaie de copt, se taie in 2 (deci ies 2 rulade) si calduta se unge cu smantana, se pune cascaval ras si felii de sunca.
Se ruleaza strans, fara frica ca nu se rupe , apoi se inveleste in folie de aluminiu si se lasa la frigider cateva ore. Se taie felii.



Gogosele aperitiv:

Ingrediente:
- 200 gr de faina
- 260 ml de apa
- 80 ml de ulei
- 5 oua intregi
- un praf de sare
Fierbem apa impreuna cu sarea si uleiul. Cand dau in clocot, tragem oala de pe foc si punem toata faina, in bloc. Amestecam bine, folosind un tel sau o lingura de lemn pana cand aluatul se desprinde de pe peretii oalei. Il lasam sa se raceasca si il mutam in alt vas, unde amestecam, rand pe rand, ouale.

Mixati bine dupa fiecare ou, pana cand e incorporat complet. Se pune aluatul obtinut intr-un cornet si se spriteaza gogoselele, de dimensiunea unei monede. Se coc circa 20 de minute in cuptorul incins, la 180 de grade. Nu deschideti cuptorul in primele 10 minute, ca sa nu se lasa gogoselele.

Taiati gogosele in partea de sus ca un fel de capac si umpleti dupa preferinte cu crema sarata,icre,pate...

_________________
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Mar 2010, 13:17 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 15 Mar 2009, 15:23
Mesaje: 639
Localitate: Piatra Neamt
Rulada ochi de elefant:

Blat:
6 galbenusuri
8 albusuri
10 linguri de zahar + inca 3
2 linguri de apa
1 praf de copt ( 15g)
5 linguri de faina
10g nuca macinata
coaja rasa de lamaie si de portocala

Crema:
150g nuca prajita si apoi macinata
2 plicuri zahar vaniliat
5 linguri de lapte
250g unt
2 linguri zahar pudra

Mai avem nevoie de 2-3 banane
Optional frisca pentru decor sau ciocolata topita.

Se mixeaza bine galbenusurile cu zaharul si apa pana se topeste zaharul si amestecul si-a dublat volumul. Se adauga coaja rasa de lamaie si portocala. Albusurile se bat spuma tare apoi se adauga treptat 3 linguri de zahar. Se pun albusurile batute peste amestecul de galbenusuri se amesteca cu o paleta de lemn "peste cap" ca si la pandispan si se mai adauga treptat faina si nuca macinata.Coacem blatul in tava mare de la aragaz ,( tapetata cu hartie de copt) timp de 8-10 min la foc mic.
Facem proba cu scobitoarea si daca este copt il scoatem , il lasam putin sa se raceasca si apoi il rasturnam pe o planseta de lemn. Pentru crema amestecam nuca macinata cu plicuri de zahar vaniliat si zaharul pudra si le oparim cu 5 linguri de lapte fierbinte. Se pune la rece si apoi se adauga in ea putin cate putin untul rece mixand bine .Adaugam si cativa stropi de esenta de rom. In reteta originala se adaugau si cele 2 galbenusuri ramase de la blat, dar eu nu le pun, nu folosesc oua crude in creme.Se intinde crema pe blat,apoi se taie blatul in doua si pe fiecare jumatate de pun banane decojite si stropite putin cu suc de lamaie sa nu se oxideze.Rulam strans ( fara frica, nu se rupe blatul) si punem la rece ruladele.
Se pune deasupra finetti, frisca sau ciocolata topita.
Eu de obicei ung partea de deasupra cu sirop din apa cu zahar si presar nuca macinata.Cu frisca si ciocolata e bun dar cand sunt pe platou te cam murdaresti cand iei.


Prajitura Dobos:

E o prajitura f rapida daca o faceti cu foi de pandispan din comert.Va dau si reteta pt foi in caz k vreti sa le faceti voi doar k parerea mea e ca nu merita.

Ingrediente pentru blat:
6 oua
- 6 linguri de zahar
- 6 linguri de faina
- esenta de vanilie sau zahar vanilat
- un praf de sare
- un praf de copt

Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pana se face o crema groasa si isi dubleaza volumul, ca o alifie. Albusurile se bat spuma tare cu in praf de sare si se amesteca, impreuna cu faina (cernuta cu praful de copt), cu galbenusurile, folosind o spatula de lemn, ca sa nu se lase. Se coc foile, una cate una (puteti face 5-6, in functie de dimensiunea tavii).

Ingrediente pt crema:
250 gr unt
- 2-3 linguri de lapte fierbinte
- 200 gr de ciocolata cu lapte
- 150 gr de zahar
- 5 galbenusuri
- 2 esente de rom
- glazura dr oetker(caramel sau cioc)
Batem untul spuma, impreuna cu laptele fierbinte. De obicei cand fac spuma de unt pun lapte fierbinte, pentru ca iese foarte foarte cremos. Separat, frecam galbenusurile impreuna cu zaharul, pana cand zaharul este complet topit. Punem crema de unt peste cea de galbenusuri si apoi incorporam ciocolata topita (in bain marie) si racita la temperatura camerei si esenta de rom. Iese o crema foarte moale la inceput, dar care capata prestanta pe masura ca ciocolata se intareste.
Ungem fiecare foaie cu crema de ciocolata si asezam o foaie peste, presand bine. La final, pregatim glazura dupa indicatiile de pe ambalaj si o intindem peste dobos.

_________________
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Mar 2010, 13:23 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 15 Mar 2009, 15:23
Mesaje: 639
Localitate: Piatra Neamt
Cotlet de porc eventai:

Ingrediente:
aprox 1 kg de cotlet de porc dezosat
2 rosii
150 g felii kaizer, slaninuta sau gusa afumata
branza feliata
150g iaurt gras sau smantana
2 lingurite mustar
4 catei de usturoi
sare, piper

Zdrobim bine usturoiul , apoi adaugam iaurtul si mustarul. Cotletul il taiem felii dar nu pana jos. Punem pe masa de lucru o folie de aluminiu mai mare,asezam cotletul cu taieturile in sus si il ungem din belsug cu acest amestec. Apoi intre fiecare felie punem 2 felii de rosii, una de branza si una de kaizer. Piperam.
Invelim cu grija in folie si coacem in cuptorul preincalzit la foc mic 30 min.
Dupa 30 de min, il scoatem desfacem cu grija folia si o apasam spre margini.Mai bagam la cuptor 10 minute sa se rumeneasca frumos.
Se serveste cu ce fel de garnitura doriti si cu gogosari in otet sau muraturi.

_________________
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 681 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki
Translation/Traducere: phpBB România