Ultima vizită a fost: Acum este 03 Mai 2025, 08:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 12 Iul 2006, 13:36 
Veteran

nu numai ca au fost cam naspa si aceste 2 nunti bine pt ei poate au fost ok dar din exterior e aiurea din cauza manelelor si nu numai.... dar ce e cel mai aiurea toti au fost nesuferiti, tristi, lipsiti de veselie si entuziasm, cea din Brasov parea chiar plictisita si suparata nu am vazut-o zambind decat fortat:-`nici un schimb de tandreturi si nici un pic de romantism intre miri. si cateva faze care m-au facut sa rad la nunta de la Brasov au chemat un preot sa spuna Tatal Nostru ...poate ca nasul nu stia, la Bucuresti s-a strigat darul si nunta era intr-o terasa ceva pe marginea drumului cu siguranta in aer liber nu strigam darul, iar mirele din Bucuresti a fost primul mire pe care l-am vazut sa plece in cautarea miresei probabil a vrut sa evite sa dea si sticlutele alea mici de bautura, daca nu ma insel era si un fotbalist cunoscut invitat la nunta de la Brasov dar din pacate nu i-am retinut numele...cel care a negociat cu nasul cand a fost furata mireasa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:12 
Diva

Citat:
Mie nu mi-a placut deloc deloc freza si machiajul celei de la Bucuresti,ce sa mai zic de rochia de mireasa:mellow:.
Si apoi locul unde a fost dusa cand a fost furata....parca era o bomba;mai bine nefurata decat asa.
Imi pare rau eu nu sunt asa dura de obicei dar mireasa aceea mi s-a parut o toapa plictisita de viata.:x

nunta din bucuresti a fost facuta cu un buget fff mic, dupa cum ati vazut. mi se pare ca sunteti un pic cam rele, fara suprarare. ei au avut si botezul in aceeasi zi. sunt de admirat ca au vrut totusi sa se cunune la biserica in ziua in care copilasul a fost crestinat. lasam faza cu darul...care nu-mi place. erau oameni fff simpli care au facut nunta cu [putini bani. sunt sigura ca si mireasa si-ar fi dorit sa aiba o rochie mult mai frumoasa, o coafura eleganta...dar lipsa banilor...
cea din brasov...multe fitze de snobi. mireasa aia a fost trista toata nunta. poate nici nu era mare dragoste intre ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:36 
Diva

Citat:

crede-ma ca nu vreau sa fiu rea dar cred ca la machiaj ,freza si rochie e o chestie mai mult de gusturi.Cu 9 milioane cat a spus ca a fost rochia crede-ma ca gasea si alte modele iar la machiaj ea singura si-a ales culoare pentru ochi.

rochia a fost 2.000.000 lei. iar pt coafat a zis ca nu a avut buget.
sa zicem...
erau oameni simpli care nu prea pun pret pe lucruri scumpe si la moda. sincer. in schimb ei erau fericiti.
si pana la urma asta conteaza.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 14:36 
Diva

Citat:

crede-ma ca nu vreau sa fiu rea dar cred ca la machiaj ,freza si rochie e o chestie mai mult de gusturi.Cu 9 milioane cat a spus ca a fost rochia crede-ma ca gasea si alte modele iar la machiaj ea singura si-a ales culoare pentru ochi.

de acord!!! :ok: iar coafura a costat-o 800.000 :wacko:... pai a mea a fost 600.000 si zau ca a fost mai frumoasa :p... iar de machiat m-am machiat singura, ca nu mi-a placut cand am fost la o proba... zau ca e chestie de bun gust, nu de bani...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 15:06 
Diva

Citat:
Cei de la Buc au avut, intr-adevar buget mic, dar chiar si cu buget mic se pot face chestii de bun gust...Cocardele alea credeam ca nici nu se mai fabrica...Si strigatul darului....Se vede clar ca nu au foarte mult stil...Nu zic nimic de locul unde au facut...Poate ca nu si-au permis altceva.
Eu si Iubi discutam despre casatorie de la inceputul relatiei dar am preferat sa o facem in momentul in care o sa ne permitem ceva decent, nu sa facem o nunta asa...cum am vazut eu aseara la TV.
Cea de la Brasov cred ca ar fi iesit mult mai bine daca ar fi avut manele mai putine...Si mireasa nu mi s-a parut prea fericita...
In schimb mi-a placut nasa de acolo...Sa arati asa dupa 2-3 copii cati aveau ei e ceva. Putea totusi sa-si vopseasca parul...Sau sa-l vopseasca in alta culoare...

nici mie nu mi-au placut cocardele pentru nasi, ginere si socrii, insa nu si-a permis altceva. au fost extrem de traditionalisti, pe cand noi, cele de pe ghidul miresei, incercam sa pastram si ceva din traditii dar in in stil modern.
asta asa e. dar chiar nu-mi vine sa critic nunta lor. sincer. cea de la brasov a fost stupida. cum sa furi mireasa si s-o duci la nun ta fostei iubite a mirelui? penibil. sa chemi marele fotbalist numai sa arati cat de bazat esti si cat de smecher esti tu...
prea multe manele spre deosebire de nunta de la bucuresti. ganditi-va ca poate nunta le-au facut-o parintii si d-asta a iesit asa. ma refer la cea din bucuresti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 15:07 
Senior

sa comentez si eu:

de la brasov mi-a placut muzica populara pe care au cantat-o la un moment dat...in rest prea multe manele..cel putin daniela gyorfi...parca vad ca isi mai face un implant dupa ce a vazut ca are sanii mai mici ca mireasa .. tin sa mai spun ca mi-e mi s-a parut o legatura imensa intre mirii de la brasov..cel putin cand canta mirele la un moment dat..mi s-a parut ca si-a tintit ochii doar pe mireasa..un lucru dragut cred eu..si mireasa nu cred ca era plictisita ci din contra obosita..iar din cauza asta nu putea sa-si manifeste toata bucuria. daca ati vazut la un moment dat chiar a plans de emotii.nu cred ca la nunta ta poti fi plictisit..e prea mult spus. oricum muzica intradevar naspa si exagerat de multe manele. daca si-au permis sa-l cheme pe cristi rizescu ala si pe daniela gyorfi cred ca aveau ceva bani..asa ca isi permiteau si ei sa aibe un tort mai dragutz. am mai sesizat o faza cand copii nasului cereau 10000 de euro pe mireasa. nu m-as supara sa primesc si eu macar jumate (X) anyway... fiecare cu gustul lui

cea de la bucuresti...a fost simpla...intradevar cat de cat romaneasca, parea mai mult ca o petrecere..insa poate lipsa banilor a facut sa fie asa. Oricum unele gesturi au fost cam urate..si din partea mirelui...si din partea unei invitate care mesteca guma, eventual de plictiseala. Mirele..era cam zgarcit cu darul cand a fost mireasa furata, acum spunea ca nevasta lui merita mult mai mult..acum scadea din o lada de bere la jumate :wacko: oricum mi sa parut ca au pierdut f mult timp cu chestia asta cu furatul..si nici macar nu au facut nimic..in loc sa se distreze..stateau prin baruri sa astepte sa sune mirele..inca o faza care nu mi-a placut.. acele chestii in unghiile miresei..carora nu le-am vaz rostul..pana la urma asa a vrut ea..si daca s-a simtit bine..atunci e ok! a fost nunta ei! nici cand s-a strigat darul nu mi-a placut..dar si asta poate a tinut de gustul lor..asa au vrut..asa au facut. singurul lucru amuzant..cand se striga darul..acel batranel "1 milion jumate si sanatate"

cred ca am spus destule..insa chiar am fost atenta la toate chestiile astea.
in concluzie amandoua nunti au fost pe gustul mirilor, asa ca toate cele spuse de mine..tin doar de gusturile mele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 15:14 
Diva

Citat:
sa comentez si eu:

de la brasov mi-a placut muzica populara pe care au cantat-o la un moment dat...in rest prea multe manele..cel putin daniela gyorfi...parca vad ca isi mai face un implant dupa ce a vazut ca are sanii mai mici ca mireasa .. tin sa mai spun ca mi-e mi s-a parut o legatura imensa intre mirii de la brasov..cel putin cand canta mirele la un moment dat..mi s-a parut ca si-a tintit ochii doar pe mireasa..un lucru dragut cred eu..si mireasa nu cred ca era plictisita ci din contra obosita..iar din cauza asta nu putea sa-si manifeste toata bucuria. daca ati vazut la un moment dat chiar a plans de emotii.nu cred ca la nunta ta poti fi plictisit..e prea mult spus. oricum muzica intradevar naspa si exagerat de multe manele. daca si-au permis sa-l cheme pe cristi rizescu ala si pe daniela gyorfi cred ca aveau ceva bani..asa ca isi permiteau si ei sa aibe un tort mai dragutz. am mai sesizat o faza cand copii nasului cereau 10000 de euro pe mireasa. nu m-as supara sa primesc si eu macar jumate (X) anyway... fiecare cu gustul lui

cea de la bucuresti...a fost simpla...intradevar cat de cat romaneasca, parea mai mult ca o petrecere..insa poate lipsa banilor a facut sa fie asa. Oricum unele gesturi au fost cam urate..si din partea mirelui...si din partea unei invitate care mesteca guma, eventual de plictiseala. Mirele..era cam zgarcit cu darul cand a fost mireasa furata, acum spunea ca nevasta lui merita mult mai mult..acum scadea din o lada de bere la jumate :wacko: oricum mi sa parut ca au pierdut f mult timp cu chestia asta cu furatul..si nici macar nu au facut nimic..in loc sa se distreze..stateau prin baruri sa astepte sa sune mirele..inca o faza care nu mi-a placut.. acele chestii in unghiile miresei..carora nu le-am vaz rostul..pana la urma asa a vrut ea..si daca s-a simtit bine..atunci e ok! a fost nunta ei! nici cand s-a strigat darul nu mi-a placut..dar si asta poate a tinut de gustul lor..asa au vrut..asa au facut. singurul lucru amuzant..cand se striga darul..acel batranel "1 milion jumate si sanatate"

cred ca am spus destule..insa chiar am fost atenta la toate chestiile astea.
in concluzie amandoua nunti au fost pe gustul mirilor, asa ca toate cele spuse de mine..tin doar de gusturile mele!

fiecare cu stilul si gustul lui. mai trebuie sa ne gandim si la anturajul lor, la prietenele ei la statutul social. si astea au o foarte mare influenta in luarea unor decizii care pot tine de tinuta, de comportament, de mai multe. faza in care mirele de la brasov ii canta miresei a fost intr-adevar draguta. a fost singurul moment in care i-am vazut indragostiti. poate mirele de la bucuresti chiar nu avea ce sa le dea celor care au furat-o pe mireasa. mancarea a fost pregatita de o bucatareasa adusa de ei si socrul mic.
clar nu au avut bani, dar au vrut sa primeasca binecuvantarea bisericii. si este de admirat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 17:35 
Diva

Citat:
Mie nunta de la Brasov nu mi s-a parut nicicum,adica nu am ramas cu nimic dupa ce am vazut-o.In afara de manele si un tort naspa nu am retinut mai nimic.A,ba da nasa!

DA, NASA!!!!
SI MIE MI-A PLACUT.
ARATA SUPER BINE!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 18:16 
Nou Venit

Citat:
..si mireasa nu cred ca era plictisita ci din contra obosita..iar din cauza asta nu putea sa-si manifeste toata bucuria.

Da,sunt de acord cu tine...poate mireasa de la brasov a fost obosita.
Acum sa spun si eu ceva, avand in vedere ca sunt din ardeal.
Spunea cineva ca i-a venit sa rada ca a chemat preotul sa spun "tatal nostru"..nu te supara...la noi asa se procedeaza.preotul care te cununa trebuie invitat (daca poate veni..) si sa spuna "tatal nostru" inainte de a incepe lumea sa manance. nunta de la brasov chiar mi-a placut. cea de la bucuresti a fost patetica rau de tot.eu mai bine nu faceam nunta decat asa...am inteles ca era o nunta cu bani putini(mi-am data seama si dupa cinste), iar acolo au dansat doar 3 persoane si din cand in cand miresa si afara pe teresa, alt punct in minus-chlenerii dadeau farfuriile cu mancare direct in mana la om in loc sa i-o puna pe masa...
Iar la brasov, daniela a intretinut cat de cat atmosfera. iar cu furatu si dusu la o alta miresa(poate asa se procedeaza acolo)-fiecare cu obiceiurile din zona.
Nunta mea va fi ziua (incepe de la ora 13 pana la ora 22)-asa se fac nuntile in tg.mures - nu ai voie mai tarziu de ora 22 sa nu deranjezi locuitorii din aporpiere- si mi se pare un lucru super.Si nici nu esti obosit si lumea care iti vine la nunta se distreaza mai bine.Majoritatea nu e obisnuita sa piarda noptile si ii oboseste o nunta de noapte -de-aia sunt asa patetice nuntile pt ca nu are chef sa denseze lumea,si asa mai bine stau la masa si motaie.:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 19:26 
Veteran

Ce-mi place sa barfesc aici, cu voi! ;)

Nunta de la Bucuresti... in afara de faptul ca a fost saracuta si asta nu comentez, ca doar oamenii au facut cum si-au permis, a fost topeasca. Mireasa mai acra si mai tzatza (scriu cu "tz" ca sa nu se inteleaga altceva) eu n-am mai vazut, soacra mica era la fel de acra si de autoritara (probabil ea a organizat/platit?), muzica proasta, oamenii plictisiti, locatia jenanta, dar strigat :mellow:. Eu n-as fi dat nici sa ma pici cu ceara la o asa nunta 5 mil... pentru ce? Ca sa aud tramvaiul din apropiere? Furatul miresei a fost jenant, locatia unde au mers trista... trista a fost nunta cu totul, eu n-am remarcat in afara de cateva duduite sa topaie careva. Mirele mi s-a parut ok, mai putin la faza cu berea, dar comparativ cu mireasa parea om normal.

Brasov: fratilor, dar Daniela nu putea sa cante mai putin?! Ca am avut senzatia ca a cantat toata nunta... de erau bietii oameni plictisiti rau la un moment dat. Mireasa cam obosita, dar ok per ansamblu. Decolteul corsajului n-o avantaja deloc... dar e chestie de gust. Nasul parea tare gomos, nasa avea o rochie de zici ca mai avea putin si incepea un dans din buric... iar parul avea o culoare cumplita, parea gri, albit de varsta... pacat, ca era o femeie frumoasa de altfel. M-a distrat ca mireasa s-a descaltat! N-o fi prea elegant, dar iti trebuie ceva curaj sa faci asta si eu am apreciat. Ca a mers la alta nunta... mi s-a parut inedit, mult mai dragut decat clasica discoteca.

Cam asta, mai scriu daca-mi amintesc ceva. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 20:08 
Diva

Citat:
Ce-mi place sa barfesc aici, cu voi! ;)

Nunta de la Bucuresti... in afara de faptul ca a fost saracuta si asta nu comentez, ca doar oamenii au facut cum si-au permis, a fost topeasca. Mireasa mai acra si mai tzatza (scriu cu "tz" ca sa nu se inteleaga altceva) eu n-am mai vazut, soacra mica era la fel de acra si de autoritara (probabil ea a organizat/platit?), muzica proasta, oamenii plictisiti, locatia jenanta, dar strigat :mellow:. Eu n-as fi dat nici sa ma pici cu ceara la o asa nunta 5 mil... pentru ce? Ca sa aud tramvaiul din apropiere? Furatul miresei a fost jenant, locatia unde au mers trista... trista a fost nunta cu totul, eu n-am remarcat in afara de cateva duduite sa topaie careva. Mirele mi s-a parut ok, mai putin la faza cu berea, dar comparativ cu mireasa parea om normal.

Brasov: fratilor, dar Daniela nu putea sa cante mai putin?! Ca am avut senzatia ca a cantat toata nunta... de erau bietii oameni plictisiti rau la un moment dat. Mireasa cam obosita, dar ok per ansamblu. Decolteul corsajului n-o avantaja deloc... dar e chestie de gust. Nasul parea tare gomos, nasa avea o rochie de zici ca mai avea putin si incepea un dans din buric... iar parul avea o culoare cumplita, parea gri, albit de varsta... pacat, ca era o femeie frumoasa de altfel. M-a distrat ca mireasa s-a descaltat! N-o fi prea elegant, dar iti trebuie ceva curaj sa faci asta si eu am apreciat. Ca a mers la alta nunta... mi s-a parut inedit, mult mai dragut decat clasica discoteca.

Cam asta, mai scriu daca-mi amintesc ceva. :)

nunta din brasov a fost groaznica. nu am vazut bucurie, emotie pe fata lor. faptul ca a mers la alta nunta (nunta fostei iubite a mirelui), mi s-a parut de prost gust.
voi nu ati vazut dincolo de haine, muzica, accesorii, dar strigat. imi pare rau ca va spun asta, dar asa este. nu mi-a placut nunta din bucuresti in sensul ca eu nu as face asa ceva. dar ei doi aveau un bebe care a fost botezat. si si-au dorit sa intre in randul lumii crestine. atat si-au permis oamenii, astea au fost gusturile lor. depinde in cerc se intart, unde lucreaza. am mai spus azi ca mancarea a fost preparata si de socrul mic. faza cu farfuriile date in mainile nuntasilor a fost aiurea. dar era o nunta f restransa, de oameni foarte simpli, poate de la tara care nu au posibilitati.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 20:21 
Diva

Citat:

nunta din brasov a fost groaznica. nu am vazut bucurie, emotie pe fata lor. faptul ca a mers la alta nunta (nunta fostei iubite a mirelui), mi s-a parut de prost gust.
voi nu ati vazut dincolo de haine, muzica, accesorii, dar strigat. imi pare rau ca va spun asta, dar asa este. nu mi-a placut nunta din bucuresti in sensul ca eu nu as face asa ceva. dar ei doi aveau un bebe care a fost botezat. si si-au dorit sa intre in randul lumii crestine. atat si-au permis oamenii, astea au fost gusturile lor. depinde in cerc se intart, unde lucreaza. am mai spus azi ca mancarea a fost preparata si de socrul mic. faza cu farfuriile date in mainile nuntasilor a fost aiurea. dar era o nunta f restransa, de oameni foarte simpli, poate de la tara care nu au posibilitati.

1. Nunta din Brasov - naspa cum se spune pe la noi (in Brasov se intelege!). Mireasa trista, cenusie, oamenii nu prea se distrau; ok, o manea doua, dar nu aproape toata nunta numai manele! si Daniela putea sa o lase mai usor - oricum a cantat oribil! nu mi-a placut cum au decorat sala! nici cum se "distrau" nuntasii!
2. sunt cu puiul meu de multi ani - avem deja 9 ani de cand locuim impreuna - nici acum nu stau pe roze, dar am simtit ca e cazul sa ma descurc sa imi fac nunta! si imi dau silinta sa o fac frumoasa si placuta ochiului si invitatilor!
asa ca in cazul nuntii din Bucuresti - sper sa nu supar pe nimeni! - nu au nici o scuza! nunta deprimanta! saracia nu are a face cu prostul gust! si auzi?! sa strigi darul! nu am gandit ca in Bucuresti se mai face asta! mi-a fost jena numai ca ma uitam la tv!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 21:01 
Diva

Citat:

saracia nu are a face cu prostul gust!

ai pus punctul pe "I" :D :D :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 12:12 
Veteran

Citat:

Ca mireasa de la Brasov a mers la nunta fostei... e chiar atat de neconceput de iubitul/sotul a fost si cu altcineva inainte si ca e absolut decent si matur sa ramai prieten? Zau, poate sunt eu nebuna, dar mi se pare normal ca din moment ce ai avut o relatie speciala cu cineva, s-a terminat, dar asta nu inseamna ca persoana respectiva nu mai exista. Si mi se pare normal ca partenerul meu sa respecte dorinta mea de a vorbi ocazional cu fostul. Iar daca e vorba de acelasi grup de prieteni, e de-a dreptul absurd ca cele 2 sa se inteleaga bine, nu?! :mellow: Fara suparare, dar maturizeaza-te, viata viitorului tau sot probabil nu inceput cu tine si restrictiile de genul asta nu-ti aduc nici un beneficiu. :)

Si da, la Bucuresti n-am vazut mai departe de badaranie. Asta e, oi fi mai snoaba?! Daca citeai cu atentie ai fi vazut ca am scris ca nu judec posibilitatile lor financiare, ci acreala, plictiseala teribila de pe fata miresei si muma-sii. Cat despre botez si nunta... da, frumos, dar esti constienta ca daca se mergea pe aspectul spiritual nu era necesar sa faca petrecere mare si o masa restransa acasa era de ajuns?! Asa totul a fost o goana dupa bani, aspectul religios pierzandu-se pe parcurs de mult.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]