Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 01:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 296 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cadouri pt. Craciun sau alte ocazii!
MesajScris: 13 Oct 2006, 18:16 
Diva

Citat:

si Mihai nu se implica? lui nu-i face placere? adica...el ce face in timpul asta? macar pregateste frumos cadourile?

si stii ce zic eu...nu lasa amintirile neplacute sa-ti amarasca viata...imi place mai mult de tine vesela...:njump:

si mie la fel....de asta imi mai dau o palma si -mi amintesc tot timpul ...."smile!!!smile idioato! Ce a fost a fost!".... ca veni vb de Mihai ...el pune bomboanele si instalatia! Anul trecut nu ne-am mai complicat cu pom ...acum 2 ani am avut pomul nostru ...care era cam "stelist" rosu-albastru erau globurile! Pana si luminile din instalatie aveau mai mult albastru si rosu...hihihiasa a fost sa fie ...nu am ales cu intentie globurile ...am vrut sa aiba numai 2 culori ...sa nu fie prea colorat!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 18:24 
Diva

Citat:

si mie la fel....de asta imi mai dau o palma si -mi amintesc tot timpul ...."smile!!!smile idioato!X)

ok...vezi, asa mai merge...fara ultima parte ca esti tu oricum numai idioata nu...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 18:44 
Diva

Citat:
vb vine .....da e naspa sa intre "stapanul" si sa ne certe! Noi ne distram super bine la capitoulul shopping ...si ne-a mancat in :back: ...sa vb pe sleau .....asa ca de-acu incolo propun sa avem nume de cod pt toti furnizorii astia!:lips::lips::lips: Nu te supy acu ...dintr-atat:)

"stapanii" dorm in post ca am intrebat eu dc putem deschide un alt subiect legat de shopping si nu mi-a raspuns nimeni...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 18:51 
Diva

Citat:
M-am prins! Normal, ce vrei sa zici, ca nu avem produse bune?
Ca te combat imediat! Am recunoscut de aseara ca am creierul clatit (ca nu prea cred ca au reusit sa il spele, le mai trebuie vreo 4 anisori).:D

unele chiar f bune...la altele insa, mai aveti de lucrat;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 19:36 
Diva

Citat:
Eu sunt multumita de produsele de la Av (a se citii doar rimelul)..Imi place cum imi face genele si nu e scump...In schimb la celalalte produse, nu ma risc...Niciodata nu am nimerit culorile la rujuri si contururi:((

Mie imi plac de la ei creioanele: de buze si de ochi cele automate, roll-on-ul, spumantele si gelurile de dus.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 19:36 
Diva

Citat:
Doar n-oi vrea sa fim perfecti in toate!
Desi depinde caror consumatori li se adreseaza...
O:)

ma refeream doar ma mf. creioanele de ochi si rimelul mi-au iritat ochii f tare..
oricum sunteti tari;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 19:40 
Diva

Citat:

si al meu e un copil...mai mare...:)
la noi n-ar fi Craciun daca n-am avea brad natural...si imi place atat de mult sa vad cum se ocupa de impodobitul lui...sa aiba cat mai multa instalatie, cat mai colorata, sa puna globuri, sa lege bomboanele...asta-i place lui...si mie...mie imi place asa de mult cum se ocupa de cadourile de sub brad, sa fie cat mai frumos impachetate...si cat mai multe...:)

La noi n-ar fi Craciun daca n-ar fi cadouri surpriza. Daca stiu ce primesc ce rost mai are cadoul? La inceputul relatiei iubi ma punea sa-mi aleg cadoul si-l cumparam inainte. Acum cand stie cum gandesc si cand se vede si el ce misto e cand cadoul e surpriza, procedeaza si el la fel. Astept cu nerabdare Craciunul, sa vad ce surpriza ma asteapta!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 21:59 
Veteran

Citat:
voua nu vi se par scumpe produsele avn? decat un rimel de la ei la 15-20 ron ...mai bine ceva de la sephora la acelasi pret ...cu o calitate mai buna!(?)(?)(?)

:wok::napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 01:02 
Diva

Citat:
Fetelor, am nevoie de ajutor.
Pe 11 noiembrie e ziua de nume a sotului si nu stiu ce sa ii iau. Ii comandasem un parfum, dar nu mai vine iar eu nu am nici o idee.
M-as fi gandit la o cravata, dar nu poarta si nici nu e nevoit sa poarte tinuta office la birou.
Dati-mi idei, va rog!

o cravata mi se pare un cadou prea putin intim...si, desi e destul de greu, incerc sa-i iau mereu chestii cat de personale...un ceas, lenjerie intima, parfum sau alte chestii pe care le-ar purta pe el sau cu el...:)...asta imi place mie sa ii iau...sa fie cat de intim...dar cu el nu dau niciodata gres daca ii iau lucruri legate de calculatoare...l-am facut deja fericit cu niste super casti si cu un set tastatura+ mouse wireless...fiecare cu pasiunea lui...

deci, ia-i ceva legat de o pasiune de-a lui...trebuie sa aiba si el o inclinatie spre ceva, nu?

spor la cumparaturi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 13:22 
Diva

Citat:
Merci mult.
Dar sfatul legat de pasiuni nu il pot aplica, ca doar nu o sa ii iau tricou cu Steaua! :o

Nu are decat o pasiune ??? :o Credeam ca numai al meu duce lipsa de hobby-uri... (n-are decat vreo 4...:~*) dar cred ca ar trebui sa ma simt multumita... :D:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 13:39 
Diva

Eu am observat ca barbatii nu prea apreciaza chestiile astea "cute", care ne plac noua: papitzoi, decoratiuni interiaore... nimicuri de-astea care pe noi ne fac so happy. Ei vor ceva util, dom'ne... :ermm: :mellow:
Acuma, desigur, exista si exceptii. :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 296 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]