Ca mireasa de la Brasov a mers la nunta fostei... e chiar atat de neconceput de iubitul/sotul a fost si cu altcineva inainte si ca e absolut decent si matur sa ramai prieten? Zau, poate sunt eu nebuna, dar mi se pare normal ca din moment ce ai avut o relatie speciala cu cineva, s-a terminat, dar asta nu inseamna ca persoana respectiva nu mai exista. Si mi se pare normal ca partenerul meu sa respecte dorinta mea de a vorbi ocazional cu fostul. Iar daca e vorba de acelasi grup de prieteni, e de-a dreptul absurd ca cele 2 sa se inteleaga bine, nu?!

Fara suparare, dar maturizeaza-te, viata viitorului tau sot probabil nu inceput cu tine si restrictiile de genul asta nu-ti aduc nici un beneficiu.

Si da, la Bucuresti n-am vazut mai departe de badaranie. Asta e, oi fi mai snoaba?! Daca citeai cu atentie ai fi vazut ca am scris ca nu judec posibilitatile lor financiare, ci acreala, plictiseala teribila de pe fata miresei si muma-sii. Cat despre botez si nunta... da, frumos, dar esti constienta ca daca se mergea pe aspectul spiritual nu era necesar sa faca petrecere mare si o masa restransa acasa era de ajuns?! Asa totul a fost o goana dupa bani, aspectul religios pierzandu-se pe parcurs de mult.
sunt destul de MATURA. oricum, as vrea sa stii ca si eu pastrez relatie de prietenie cu fostul meu prieten. chiar ieri am vb cu el despre nunta (el a avut-o anul trecut). nu ne restrictionam unul pe celalalt. mie mi s-a parut aiurea. PUNCT. este doar parerea mea. nu mai criticati atat nunta din bucuresti. prost gust asta e, oameni simpli care nu au cultura. atat. mai dureros este sa vezi toti snobii si parvenitii care incearca sa para ce nu sunt. PAREREA MEA.