Ultima vizită a fost: Acum este 03 Mai 2025, 06:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 13 Iul 2006, 12:48 
Diva

ce ma oftic ca nu am ocazia sa vad si eu emisiunea asta!!! M-ati tampit cu barfele!! As fi vrut sa vad si eu cocotele alea!! Cred ca ar fi fost funny rau!!:D:D:D Tre sa fac ceva sa prind si eu emisiunea asta!! Da-ti-mi si mie intervalul orar si zilele in care se difuzeaza!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 12:56 
Veteran

Citat:

Si eu sunt de aceeasi parere. Nunta de la Bucuresti a fost doar o afacere. Daca vroiau doar sa intre in randul lumii, puteau sa faca ceva decent si simplu acasa.
Eu am mai fost la ceremonii care au cuprins si cununia si botezul, dar mamele s-au imbracat intr-un deux-pieces mai deschis la culoare sau o rochita eleganta, nu s-au dus acolo mirese. Si petrecerea a fost o masa acasa sau ceva restrans la un restaurant....Asta inseamna decent si de bun gust...

Exact. Mie mi-a sunat ceva de genul... tot facem botez, hai si nunta, strigam si darul, mai scoatem si un ban... :wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 12:58 
Veteran

Citat:
ce ma oftic ca nu am ocazia sa vad si eu emisiunea asta!!! M-ati tampit cu barfele!! As fi vrut sa vad si eu cocotele alea!! Cred ca ar fi fost funny rau!!:D:D:D Tre sa fac ceva sa prind si eu emisiunea asta!! Da-ti-mi si mie intervalul orar si zilele in care se difuzeaza!:lips::lips:

:D:D:D

In jur de 9, martea, pe Antena 1. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 12:59 
Diva

Citat:

mercic!!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 13:00 
Veteran

Citat:
mercic!!:lips::lips:

:lips:

Vezi poate miercurea viitoare lipsesti de la apel! :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 13:06 
Diva

Citat:

:lips:

Vezi poate miercurea viitoare lipsesti de la apel! :p

:p:p:p nu promit nimik!! Eu pe la 9 de obicei ...mananc sau fac un dus...d-aia sar peste faza cu emisiunile! Si abia pe la 10 arunc o privire ..2 si somn!!:D:.:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 13:56 
Veteran

Citat:

:p:p:p nu promit nimik!! Eu pe la 9 de obicei ...mananc sau fac un dus...d-aia sar peste faza cu emisiunile! Si abia pe la 10 arunc o privire ..2 si somn!!:D:.:.

Biiine, treaca de la mine. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 14:07 
Diva

Citat:

Ca mireasa de la Brasov a mers la nunta fostei... e chiar atat de neconceput de iubitul/sotul a fost si cu altcineva inainte si ca e absolut decent si matur sa ramai prieten? Zau, poate sunt eu nebuna, dar mi se pare normal ca din moment ce ai avut o relatie speciala cu cineva, s-a terminat, dar asta nu inseamna ca persoana respectiva nu mai exista. Si mi se pare normal ca partenerul meu sa respecte dorinta mea de a vorbi ocazional cu fostul. Iar daca e vorba de acelasi grup de prieteni, e de-a dreptul absurd ca cele 2 sa se inteleaga bine, nu?! :mellow: Fara suparare, dar maturizeaza-te, viata viitorului tau sot probabil nu inceput cu tine si restrictiile de genul asta nu-ti aduc nici un beneficiu. :)

Si da, la Bucuresti n-am vazut mai departe de badaranie. Asta e, oi fi mai snoaba?! Daca citeai cu atentie ai fi vazut ca am scris ca nu judec posibilitatile lor financiare, ci acreala, plictiseala teribila de pe fata miresei si muma-sii. Cat despre botez si nunta... da, frumos, dar esti constienta ca daca se mergea pe aspectul spiritual nu era necesar sa faca petrecere mare si o masa restransa acasa era de ajuns?! Asa totul a fost o goana dupa bani, aspectul religios pierzandu-se pe parcurs de mult.

sunt destul de MATURA. oricum, as vrea sa stii ca si eu pastrez relatie de prietenie cu fostul meu prieten. chiar ieri am vb cu el despre nunta (el a avut-o anul trecut). nu ne restrictionam unul pe celalalt. mie mi s-a parut aiurea. PUNCT. este doar parerea mea. nu mai criticati atat nunta din bucuresti. prost gust asta e, oameni simpli care nu au cultura. atat. mai dureros este sa vezi toti snobii si parvenitii care incearca sa para ce nu sunt. PAREREA MEA.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 14:30 
Veteran

Citat:

sunt destul de MATURA. oricum, as vrea sa stii ca si eu pastrez relatie de prietenie cu fostul meu prieten. chiar ieri am vb cu el despre nunta (el a avut-o anul trecut). nu ne restrictionam unul pe celalalt. mie mi s-a parut aiurea. PUNCT. este doar parerea mea. nu mai criticati atat nunta din bucuresti. prost gust asta e, oameni simpli care nu au cultura. atat. mai dureros este sa vezi toti snobii si parvenitii care incearca sa para ce nu sunt. PAREREA MEA.

Toti ne dam aici cu parerea si e firesc sa avem opinii diferite. La fel cum fiecare isi organizeaza nunta asa cum considera. Cat timp pastram un ton decent si nu ne agresam reciproc, discutiile nu pot fi decat benefice. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 14:36 
Diva

Ca sa nu se interpreteze ca am spus ceva rau vin cu urmatoarea completare: parintii mei nu au fost cununati religios! si eu sunt in regula! :-` cel putin asa cred!!!!:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 14:40 
Diva

Citat:

Toti ne dam aici cu parerea si e firesc sa avem opinii diferite. La fel cum fiecare isi organizeaza nunta asa cum considera. Cat timp pastram un ton decent si nu ne agresam reciproc, discutiile nu pot fi decat benefice. :)

asta asa e. m-am enervat ieri cand toate fetele au desfiintat pur si simplu nunta din bucuresti. stiu ca a fost groaznica, dar eu am vazut altceva in nunta aia si la oamneii aia. spre deosebire de cea din brasov care m-a scarbit sincer. mai degraba acolo a fost vorba de facut bani. mireasa nu mi s-a parut a fi f indragostita de sotul ei...in fine... asta a fost...
asteptam martea viitoare sa vedem ce porcarii vor mai fi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 14:42 
Diva

Am mai scris ceva mai devrem! habar nu am ce am facut ! si tocmai spuneam ca sunt in regula!(X)
Reiau: in privinta botezului copilului si nunta in aceeasi zi, nu e neaparat o modalitate de a face economie! am doi prieteni foarte buni care au si botezul copilasului si cununia religioasa in aceeasi zi! ei considera ca botezul copilului sa fie facuta dupa ce ei sunt deja cununati religios! ca un fel de start pozitiv (spiritual se intelege) in viata! Daca bebelul s-a grabit sa vina?! sa fie ei sanatosi si sa aibe o nunta de bun gust! lucru de care sunt convinsa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 14:45 
Diva

Citat:

asta asa e. m-am enervat ieri cand toate fetele au desfiintat pur si simplu nunta din bucuresti. stiu ca a fost groaznica, dar au am vazut altceva in nunta aia si la oamneii aia. spre deosebire de cea din brasov care m-a scarbit sincer. mai degraba acolo a fost vorba de facut bani. mireasa nu mi s-a parut a fi f indragostita de sotul ei...in fine... asta a fost...
asteptam martea viitoare sa vedem ce porcarii vor mai fi.

in privinta asta, spun din nou ce am spus si ieri: saracia nu are a face cu prostul gust! si nu spun asta cu gandul sa supar pe cineva, asa gandesc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 15:28 
Diva

Citat:

Sunt de acord cu tine, se putea rezolva totul mult mai elegant si cu bani putini. Cine face astfel de manifestari e clar ca vrea sa obtina un profit. Eu asta am inteles de la nunta din Bucuresti.

apropo de nunti la TV. pe 22 iulie va fi difuzata nunta MONICAI GABOR cu al sau Iri, in 2 transmisii in direct: una de la 10.30 pana la 16 si cea de-a doua de la 20.30 pana seara tarziu. deci trebuie urmarita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 15:34 
Diva

Citat:

apropo de nunti la TV. pe 22 iulie va fi difuzata nunta MONICAI GABOR cu al sau Iri, in 2 transmisii in direct: una de la 10.30 pana la 16 si cea de-a doua de la 20.30 pana seara tarziu. deci trebuie urmarita.

Da!da!Da!da!(X)(X)(X) la cat de prostuta e Monica o sa ne amuzam pe cinste!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 15:37 
Diva

Citat:

Da!da!Da!da!(X)(X)(X) la cat de prostuta e Monica o sa ne amuzam pe cinste!:D

(X)abia astept!!!
ma mai uit duminica dupa emisiunea despre nunti d epe EUFORIA TV. alaturi de alexandru meu si ne amuzam copios.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 15:42 
Diva

Citat:
(X)abia astept!!!
ma mai uit duminica dupa emisiunea despre nunti d epe EUFORIA TV. alaturi de alexandru meu si ne amuzam copios.

Idem!

Pana anul trecut nu ma uitam la nimic in legatura cu nunta! dar de cand sunt personaj principal - mananc nunta pe paine!
:-`:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 15:54 
Diva

Citat:

Idem!

Pana anul trecut nu ma uitam la nimic in legatura cu nunta! dar de cand sunt personaj principal - mananc nunta pe paine!
:-`:D

eu am fost pasionata de rochiile de mireasa dintotdeauna.
de nunta ma ocup mai mult sau mai putin de anul trecut de cand am fost ceruta in casatorie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 16:05 
Senior

Citat:

mai exact..noua fara un sfert ;)

era sa zic acum..nuuuu...e la sapte fara un sfert..dar am uitat de fusul orar..

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]