Citat:
n-am zis ca ne cununam inca odata ...vom plati ca pentru o cununie ...caci na ma rog putea fi si una reala in locul nostra la acea ora....si toate chestiile astea si ne intelegem cu ofiterul Starii Civile sa semnam un act fals, ma rog, dar o sa ne felicite cu cela vechi..care e foarte bine pastrat arata ca nou...

:D Sa ne declare sot si sotie sa auda toata lumia caci in 2005 eram doar noi doi un prieten si ofiterul si atit ...fara nasi fara parinti si fara alti martori ....
voi ziceti ca nu e bine, fetelor...? Va pare absurda ideea,..nici nu am dat-o eu ci iubi al meu vrea si m-am gindit sa-i fac pe plac de ce nu.....
Daca as fi in locul tau, nu cred ca as face cununia civila a doua oara, de forma!
Sunt un pic superstitioasa, as avea sentimentul ca e o minciuna si nu as vrea asta pentru relatia mea!
Din moment ce familiile voastre sunt la curent cu cununia civila, nu e mai bine sa va limitati de data asta doar la nunta?!
O sa ai destule fotografii de la cununia religioasa, de ce ai avea nevoie de fotografii false?! fiindca voi ati spus "da" altadata! de cate ori te vei uita la fotografiile de la aceasta cununie civila cu repetitie, ar fi ceva ireal! cred ca-ti complici/ va complicati un pic viata!
Cum spun de fiecare data, aceasta e opinia mea asupra demersului pe care vreti sa-l faceti! din moment ce ai pus pe forum aceasta situatie, consider ca pot sa imi spun parere, asa ca sper sa nu te supar cu comentariile mele!

:-*:-*