Citat:
Craciunul : in famile !!!
Revelionul-in Austria. Eu chiar nu inteleg de ce fac oamenii atata caz de revalion. Pt mine, anul asta, e o ocazie de a mai iesi un pic din tara si de a respira un pic de aer occidental. Ca in rest...chiar nu ma intereseaza. In alti ani am fost la munte unde colcaie de oameni iar eu am cam racit mai mereu, iar de mers la restaurant sunt satula. de ex anul trecut: am platit 2 milioane tacamul. Ok! da' eu nu am mancat de 300.000 ca luam antibiotice si nu aveam gust nici miros, de baut nu am baut. Nu au lipsit ineviatbilele manele:x din program de revelion asa ca m-am enervat de nu se poate. La restaurant=m-as duce zilnic, insa niciodata de Revelion.
Plus obsesia raomanilor de a manca pana crapa . n-o sa o inteleg niciodata. Cred ca sunt cam ciufuta.
chiar ca bine zici!

... eu fac craciunul in familie (intotdeauna!!!! - nu ar fi craciun pt mine daca n-ar fi cu ai mei

), iar revelionul inca nu stiu unde-l fac, cred ca cu ceva prieteni pe undeva... dar, CATEGORIC, nu la restaurant :zoombie: am fost acum 2 ani si a fost jale!!! am fost o gasca mare, vreo 24, si am zis ca mergem, conteaza cu cine esti, nu unde, bla-bla-bla :ermm:... ei bine, a fost dezastru: muzica de 2 lei, in viata mea n-am vazut muzicanti mai prosti (si ma rog lui dumnezeu nici sa nu mai vad/aud

, ca n-as mai suporta)...