Ce faceti fetelor?
Nu planuiti nimic pentru anul acesta?
Noi vrem sa mergem acum la inceput de februarie (in prima saptamana, cand are concediu Mihai) undeva sa ne relaxam, la apa termala...dar nu prea stim unde sa ne ducem
Ma gandeam sa ne ducem si noi in Ungaria la hoiduszoloszo ca tot e aproape de noi dar nu gasesc un site a lor sa vad daca au bazin acoperit sau daca e deschis in toata perioada anului (lily, poate ma poti ajuta tu cu cateva indicatii).
M-am mai uitat la Bazna, ar fi chiar frumos acolo...sper doar sa fie si ceva pensiuni in zona pentru ca cazarea la hotel e destul de ridicata (am inteles ca e 300 lei/camera matrimoniala).
Parca de Felix m-am cam saturat, acolo mergem cel mai des...dar daca nu este alta optiune, macar acolo preturile nu sunt mari si e frumos...in perioada de iarna preturile la camere cu pat matrimonial si baie in camera cu dus sunt intre 60-100 lei/noapte

Pentru restul perioadei anului inca nu ne-am facut nici un plan, trebuie sa ne calculam bine banii, sa avem bani si de dat la nunti si de tinute noi pentru mine.
De Craciun vorbeam cu niste prieteni sa mergem in Italia la un sfarsit de saptamana pentru ca am avea unde sa stam iar in perioada 16-18 Iulie eu as vrea sa mergem la Paris (de aceea am tot intrebat de cazare) atunci implinim 5 ani de relatie si ma gandeam sa-i fac o surpriza lui Mihai...acum sa vad cum fac, am zis ca pana in Martie ma hotarasc sa iau biletele la un pret mai redus.