Parfumurile...

unul dintre subiectele mele preferate. Imi cumpar si primesc tot timpul. Pur si simplu nu ma pot abtine.
Eu le iau dupa urmatoarele criterii:
1. parfumuri pt vara: apa de toaleta & destul de fresh (D&G)
2. pt iarna-apa de parfum
3.pt timpul liber: iesiri in aer liber, film etc
4.parfumuri de seara: pt restaurant ceva mai soft sa nu-i omori pe meseni, pt club ceva sa reziste mult
5. sa nu le posede cei din anturajul meu.Parfumul e ceva unic In general le caut pe cele nou aprute pe piata + si pe cele mai putin comune.
Preferatele mele:
Burberry "Brit", Burberry "Brit Gold", Burberry "London"( asta tocmai apruse in Franta cand am fost in luna de miere, nu l-am luat ca e destul de scump. Astea de la ei sunt f rezistente.u sunt innebunita de tot ce are un aer British
Timpul liber: D&G Light Blue-comun dar e camsingurul pe care il tolerez la $0 grade. Mai am Lacoste famme.Dragutel.
Carolina Herrera: 212 sexy
DKNY "Be delicious"-pe asta l-am cautat de mi-au sarit ochii acu 2 ani pana la-am gasit
Armani "Sensi"
etc ca mai am vreo 3. Si totusi cele mai importante sunt curatenia personala si ph-ul
Pt barbati sunt innebunita dupa: Burberry Brit si Paco Rabbane cel negru (nu mai stiu cum se numeste):()
Ale cadouri: set stilouri + pix, un portofel din piele buna asortat cu curea sau cureaua de la ceas
Parfumul nu merge ca si cadou decat la persoanele intime sau f buni prieteni ale caror preferinte le cunoastem prea bine.
Un pulover sau o pereche de manusi. ceva pt casa care stiti ca lipseste. Etc