Ah, si inca ceva:
Citat:
Asta e o incercare de marginalizare!
Nu, noi zicem ca incercarea de marginalizare a fost a celor care doresc disparitia altora de pe site doar pentru ca nu se logheaza!
Ceea ce facem noi este sa punem topic-urile in ordine. Unde scrie VIITOARE MIRESICI, sa fie VIITOARE MIRESICI...ca de aia exista si FOSTE MIRESICI, si DISCUTII DE DUPA NUNTA, si mai nouj GENERATIA GHIDUL MIRESEI 2006, care sunteti voi!
Fiecare categorie cu subiectele respective, ca daca nu e ordine apar problemele odata cu haosul!

(
Acuma, dupa ce ne-am descarcat cu toatele nervii de "femei isterice si crizate" cum zice o prietena de-a mea, haideti sa ne pupam si sa nu ne mai certam, si va rog mult sa luati strict ce v-am rugat din toata discutia: miresicile noi sunt timorate de toata experienta voastra, asa ca va rugam din suflet lasati-le si lor bucuria pe care voi ati avut-o , sa spuna prostii, sa se contrazica, sa isi dea cu parerea (ciar si in chestii stupide), fara sa auda "lasa ca iti zic eu", "nu asa ca nu e bine", "nu stii ce vorbesti, lasa ca iti zic eu", etc. Nu am nici un exemplu CONCRET cand zic chestiile astea, dar e o chestiune de... cum sa ii zic... ATMOSFERA generala, stiti cum e cnad cineva nou si amarat vine printre vedetele scolii! Exact asta va rugam, voi sunteti experimentate si ati ajuns vedetele noastre...haideti sa lasam scena libera sa aiba loc si noile miresici.
Si IN NICI UN CAZ nu dorim sa plecati, doamne fereste...mai ales ca vom face si ghidul mamei, deci vom continua multi ani impreuna! Dar va rog din suflet lasati si generatiile urmatoare sa respire
Hai pupici, si o sa incep eu impacarea printr-o floare :flower: si un pupic

pentru CLARUT, care a picat intr-un moment nepotrivit si si-a luat=o pentru voi toate (asa ca pupati-o si voi sa o impacam, ca ea de fapt e dintre cele mai cuminti)...
Ce sa mai zicem de limbile ascutite ale noastre (angelina si batori)

:nwink: