coradyne scrie:
Bridezilla este o denumire venita - de unde crezi
? - din America si este, evident, o combinatie intre bride si godzilla. E o denumire pe care, din cate stiu eu, wedding planner-ii americani au dat-o mireselor aflate pe ultima suta de metri cu pregatirile si cu stresul si cu care, pur si simplu, nimeni (nici macar mirele) nu se mai intelege.
Stiu ca ulterior a fost si o emisiune cu numele asta, care a fost difuzata si la noi, pe Euforia... Erau intr-adevar disperate miresele alea... Eu, sincer, nu cred ca am vazut o bridezilla in adevaratul sens al cuvantului in Romania...
Bine, poate doar pe mine, care plangeam ca o proasta in seara dinainte de nunta pe holurile de la hotel zicandu-mi ca nunta mea o sa fie un fiasco fiindca nu am avut timp sa fac chiar tot ce mi-am propus. Si dear, in "intelepciunea" lui nemarginita, radea de mine si ma filma cu telefonul ca "sa tina minte cu ce nebuna se insoara" (vorbele lui).
foarte tare..si eu cred ca am avut un moment din asta..nu mai stiu cand. insa eu pana la plans, am reprosat tot ce nimeream cui nimeream..chit ca era sau nu vinovata persoana..eu zdrang cu reprosul; si atat de acid..incat nu ma recunosteam eu pe mine.
revenind la topic..bridezzila e ciudat, suna ciudat si e si mai ciudat ca traducere. dar, cum nu e alegerea mea, si cum concluzionasem cu fetele la alt topic: fiecare e liber sa isi aleaga ce doreste si crede ca i se potriveste.
mie si propunerea ta cu Star mi s-a parut bun, pt unul dintre ranguri