Citat:
Serios, macar cateva perechi de pantofi, acolo, o bijuterie, un colier, n-are nici un distribuitor ? Sau altele, ca tot am vazut si cateva rochii de mireasa ? Toti se axeaza pe baloane si fulgi pt marturii ?
Pregatirea unei nunti nu sta doar in decoratiuni, cameramani si Dj.
Daca este posibil,luati masuri si... la urmatorul numar, sper sa vad o oferta mai detaliata. Probabil atunci voi fi trecuta de mult de nunta, dar asta nu inseamna ca voi renunta la catalog.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar ati cerut pareri sincere...
Apropos: mi-a placut sa fiu sunata si intrebata daca am deja catalogul. Frumos !
Iubita, multumim pentru sugestii! Intr-adevar, la al doilea numar vor fi in tipla cataloagele. Deh, am fost si noi la primul numar si oameni fiind...nimeni nu e perfect.

(
In ceea ce priveste furnizorii, aici nu putem decat sa facem ceea ce am facut si pana acuma, sa le prezentam oferta, dar decizia de inscriere este a lor! Cu incaltamintea chiar nu s-au decis sa apara! In schimb cu bijuterii din cate stiu eu chiar sunt mai multi (la bijuterii din aur/argint...ca doar nu fac numai verighete, nu-i asta!? si apoi parca mai sunt unii cu gablonturi.) Noi ne dorim sa apara cat mai multi, dar daca ei nu doresc, nu putem forta pe nimeni, nu-i asa?:~*O:)
Oricum, vom tine cont de sugestii, multumim inca o data!:love::lips: