Buna,
Revin cu pareri despre nunta la Crystal Pallace Ballrom.
Noi am avut nunta anul acesta pe 13 Octombrie.
Organizarea evenimentului a fost super.
Noi am discutat cu Liliana Avesalon si cu Ciprian.
Nota 10 pentru ei si pentru ospatari, pentru chef & bucatari si pentru seful de sala si pentru toti.

Nunta a iesit foarte frumoasa, totul a fost extraordinar si aranjat pana la ultimul detaliu si a fost evident ca toata lumea si-a dat interesul ca sa iasa perfect. Servirea a fost impecabila si prompta. Nici nu apucau paharele sa se goleasca si erau iar umplute. Mancarea extraordinar de buna. Toata lumea a fost multumita si tuturor invitatilor le-a placut foarte mult. Sincer va zic ca a fost nunta cea mai frumos organizata dintre toate la care am participat pana acum.

Nu ni s-a cerut niciun ban in plus fata de ce am discutat inital, ca invitati trebuiau sa fie minim 70 persoane, ceea ce mi se pare rezonabil. Sala a fost superb aranjata. Iar raportul pret / caliate a fost foarte bun.
Si cel mai tare mi s-a parut ca fiul patronului a venit pe la 12 sa ne intrebe daca totul este ok si sa verifice.
Pentru oricine are vreo intrebare in legatura cu acest restaurant ii stau la dispozitie cu raspunsuri. Iar daca pare ca o lauda gratuita voi reveni cu poze pentru a sustine veridicitatea celor mai sus mentionate.