A trecut deja mai mult de o luna de la nunta (nu stiu cand a zburat timpul asa repede...

) si desi vad ca nu se intrevad mirese interesate de McMoni's, m-am gandit ca e constructiv sa va zic despre experienta mea cu ei.
Au fost, evident, si plusuri si minusuri.
Ceea ce ne-a deranjat in principal pe noi a fost timpul mult prea lung pe care l-au lasat intre aperitiv si sarmale (noi nu am avut si peste). Cred ca a durat mai mult de o ora intre momentul in care le-am zis sa inceapa sa le aduca si momentul in care le-au adus. Le tot spuneam ospatarilor sa inceapa sa aduca sarmalele si ei ne raspundeau ca "acum" se duc sa comunice la bucatarie. Cred ca le-am zis de vreo 4 ori...
O alta chestie deranjanta a fost cu sucurile. Am luat de la ei pachetul de bauturi nealcoolice nelimitat ce cuprindea mai multe sortimente de Santal, apa plata si minerala si sucuri acidulate. Am vb cu ei sa nu le puna pe mese (cred ca oricum nu le-ar fi pus), ci pe masutele mai mici de langa fiecare masa, care erau puse acolo special pentru asta. Acolo au fost puse doar sticlele de apa, la nunta. Ospatarii s-au plimbat printre mese cu carafe cu Santal (de toate tipurile), dar din bauturile acidulate nu am vazut nicio sticla. Noroc ca pusesem noi pe masa meniuri, in care era precizat ce contine pachetul de bauturi, asa ca unii oameni le-au cerut ospatarilor Sprite sau altceva, dar au fost putini cei care au procedat asa.
O alta problema, dar mai mica, a fost diferenta intre ce ni s-a prezentat la degustare si ce am avut la nunta, ca feluri de mancare. Friptura de vita era cam nepatrunsa la degustare, asa ca am cerut sa aiba grija la nunta sa fie bine facuta. A fost doar mai arsa, dar la fel de nepatrunsa...

Cartofii cu rozmarin prezentati la degustare erau super gustosi, parca erau si un pic prajiti, nu doar "natur" si chiar i-am laudat. La nunta, au fost gustosi, dar nu mai erau deloc crocanti... erau doar natur...
La degustare ni s-a dat si paine neagra, foarte buna, dar la nunta nu era pusa pe masa decat paine alba. Le-am atras atentia ospatarilor si au remediat pe alocuri situatia; nu stiu daca la toate mesele...
La fel, ii rugasem sa puna servetele impaturite pe farfurii, dar la nunta m-am trezit ca tot in forma de "piramida" erau puse, dar asta chiar nu era asa de important.
Cam astea ar fi minusurile. In rest, a fost foarte bine. In ciuda temerilor mele, am colaborat foarte bine cu dna. Gabriela; a acceptat cam tot ce i-am propus si a fost foarte prompta cu raspunsurile pe mail. Mancarea a fost f. buna, servirea ok (exceptand aspectele prezentate mai devreme), sala foarte frumoasa si spatioasa. Plata am facut-o a doua zi si ne astepta o factura detaliata cu tot ce s-a consumat si desi avusesem 163 de persoane si declarasem 165, nu a mai fost nevoie sa platim cele 2 persoane diferenta.