Buna dimineata dragele mele miresici
M-am decis sa scriu un review despre petrecerea de nunta care a avut loc sambata la restaurantul La gil si vreau sa va impartasesc experienta avuta la restaurant.
Am ajuns la restaurant (GIL 2,ETAJ 2)in jurul orei 20.30, deci cu o intarziere de jumatate de ora si cu toate acestea am avut parte de o primire ca la carte;toata lumea foarte atenta cu noi mirii,cu invitatii si conducerea la masa a acestora!Domnul Gil si-a facut aparitia imediat,ne-a urat "Bun venit" si pe toata durata nuntii a venit si "a luat pulsul" evenimentului asigurandu-se ca totul este ok!
Nunta am inceput-o cu o oarecare temere deoarece numarul invitatilor era aproape de jumatate si ne gandeam deja ca va fi un adevarat fiasco!totusi am avut 44 de persoane din 70 si am iesit oarecum bine!
Surprizele s-au tinut lant din partea lui GIL,animand din cand in cand atmosfera cu diverse programe cadou;am avut formatie permanenta , plus dj din cadrul formatiei,plus invitati speciali (Ovidiu Anton,Marian Hagiu zis Marian Blondu,dansatori profesionisti,program de nai,program gipsy,program de cadane,dj cu melodiile in voga)care au reusit sa incinga toata lumea prezenta si s-o invite la dans!
Petrecerea am deschis-o noi,prin valsul mirilor si cu toate emotiile si toate starile plus nodul din gat ne-am descurcat perfect,sau cel putin asa ne-au mintit invitatii.Ne-au secondat nasii,foarte dezorientati deoarece ei au zis ca n-au pregatit niciun dans si erau foarte crispati,dar au scos-o la capat.
In ce priveste mancarea,a fost delicioasa, eu fiind un pic rezervata pt ca pe forumuri am vazut si lume nemultumita.Am avut open-bar deci bautura din belsug si fara limita.(vin,cateva sortimente,bere,whisky,rom,cocktail-uri,etc)Ospatarii foarte buni, foarte atenti,tot timpul cu ochii pe noi,daca doar priveam spre el fara sa vreau, ma trezeam cu el la masa
Menu-ul all inclusive a costat 62 de euro (costa 67 de euro,dar achitand un avans de 2000 de euro,mi-a scazut remiza osptarilor plus discount-uri la foto-video,la formatia permanenta).
Fiind ghinionista ca am avut doar 44 de invitati mi-au ramas 26 DE TACAMURI pe care am optiunea sa le folosesc pentru o zi de nastere,o onamastica ceva sau am fost indrumata,daca sunt de acord sa le pun la vanzare pentru cei care vor sa faca nunta sau pentru menu-urile pe care Gil le are de Craciun sau Revelion!
MENU-URILE AS VREA SA LE VAND LA PRETUL DE 50 EURO/MENU pentru ca totusi pe partea financiara (cam singurul punct care m-a intristat dimineata)am iesit pe minus din pricina celor 26 de menu-uri care mi-au
ramas.Cei care sunt interesati ma pot contacta la numarul din profil (0768437043)sau trimitandu-mi un mail la adresa
[email protected] fiecare vineri la restaurant se fac simulari de nunti,in care se servesc toate felurile de mancare,bauturile plus formatiile si invitatii de muzica GRATUIT.
Daca aveti intrebari si pot sa va ajut cu ceva,astept telefonul dumneavoastra sau e-mail.
O ZI FAINA VA DORESC
niste miri ce au facut nunta la restaurantul GIL tind sa cred ca tortul de nunta de 16 kg promis de cei de la local a fost doar prezentat ca idee ca in momentul aducerii a fost inlocuit cu altul.