krysstynna scrie:
capitol,pitesti...pareri..
impresii..descriere...
NU RECOMAND SUB NICI O FORMA RESTAURANTUL CAPITOL!!! Felicitari tuturor miresicilor pentru eveniment! Week-end-ul trecut tocmai am avut nunta la restaurantul Capitol din Pitesti. La inceputul negocierilor, ca sa "ne prinda", dna a fost foarte draguta si a zis ca facem totul cum ne dorim. In ziua nuntii, a facut o criza de nervi care ne-a luat prin surprindere, pentru ca voiam 1-22 scaune mai putine la mese (aveam mai putini invitati

). A inceput sa tranteasca lucruri, sa injure, chiar a aruncat o farfurie pe jos in semn de protest si ne-a anuntat ca nu mai face nunta (cu catea ore inainte de eveniment). Mi s-a parut incredibil ca se intampla si, sincer, doar la noi inca se mai accepta o asemenea "iesire". Am fost foarte dezamagita! Tortul nu a fost cum a zis, sala nu a fost cum a zis... Servirea a fost ireprosabila (ca sa compenseze reactia de dimineata, ca-si tot cereau scuze ospatarii pentru sefa lor), insa prea multe lucruri au fost dezamagitoare. Imi pare rau daca va stic planurile, insa NU RECOMAND CAPITOLUL sub nici o forma, chiar daca au un meniu bun si ospatari profesionisti. Un asemenea moment aduce o umbra asupra evenimentului. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa comportamentul doamnei era izbitor de asemanator cu cel al pacientilor de pe anumit sectii (sunt medic si, cand i-am vazut reactia, am stiut cu ce am de-a face si de ce nu poti rationa cu doamna in acel moment). Daca la voi a fost bine, felicitari! Daca vreti sa faceti evenimentul acolo, ganditi-va de 2-3-4 ori inainte daca merita!!!!