Am avut nunta la restaurantul Perla Dunarii din Galati,la Turnu de televiziune. Localul e dragut pentru o nunta micuta, dar SERVICIILE SUNT DE 2 BANI! Sunt extrem de dezamagita, si-au batut joc de noi.Au fost invitati pe care a trebuit sa-i intampin eu, fiind mireasa, cu tablaua cu sampanie; am vazut pe filmare ca un invitat nu avea meniu,(m-am ingrozit, toti mancau si persoana respectiva nu avea ce!); mi-au furat din tot ce-am dus acolo, fructe,vin,tort. Am cerut cafea si nu mi-au dat ca "urma sa serveasca pe toata lumea" dar a trebuit sa mai asteptam vreo ora pana s-a servit cafeaua aia, care, desi era parte din meniu, nu toti invitatii o primeau din oficiu, erau intrebati numai daca vor !

Iar in final m-au pus sa platesc cafeaua care s-a consumat "de la bar"...adica in plus. Apoi, trebuia mereu sa le spun sa puna pe mese vin...si alte alea, pe care EU le dusesem la local, erau ALE MELE. Sunt prea multe de povestit, ce sa mai, niste nesimtiti! NU MA INDRUM SA MERGETI ACOLO!
Simt si acum frustrarea produsa de ei, si nu pot decat sa le fac reclama negativa...pentru ca asta merita!
Va doresc petreceri frumoase, in localuri faine, cu servicii bune ale unor oameni care tin la imaginea localului lor.
Ruxandra