CAPITOLUL II
Ajungand la restaurant in sambata nuntii, la ora stabilita, ne-au intampinat cu salonul RECE GHEATA, afara fiind 5 grade, motivand ca au dat drumul la aerul conditionat si la calorifere dar nu s-a incalzit inca. Dupa mai multe insistente, atat ale mele cat si ale invitatilor, au recunoscut ca nu a venit electricianul sa dea drumul la centrala. Dupa o ora s-a incalzit si hala....
Apoi a urmat dezastrul servirii la mese: nu au dat sucul de portocale, invitatii nici nu stiau ca am asa ceva, nu aveau bineinteles servetele pe masa la discretie, asa cum face un restaurant care se respecta, nu aveau scobitori, iar mancarea in general a fost calduta, ceea ce mi-a demonstrat ca nu a fost gatitita pe loc ci mult mai devreme si acum doar incalzita. La un moment dat nu mai era nici un ospatar in salon, absolut nici unul..... Cafeaua fiind din partea casei, a fost incredibil de proasta si slaba....Asa ceva nu se face, daca tot dai cafeaua inclusa in meniul prestabilit, macar nu-ti bate joc....
Toaletele erau foarte mici, si neincalzite, si isi meritau titilatura de "Circus Maximus", care era scris maiestruos deaspura lor...Este de mirare cum poti sa faci un singur WC, si ala neincapator pentru mine si rochia mea de miresa, in fiecare toaleta pentru un spatiu asa de mare...!!!! Probabil ca sa nu aiba cheltuieli prea mari.
La final, ospatarii dantuind voiosi pe langa masa cu tortul meu de 10 kg de la Agapitos,

in valoare de 70 lei/kg, au scapat pur si simplu un tort de pe suportul de sus, pe frumoasa mocheta rosie......!!!! Nici o problema....l-au adunat bucatele si l-au pus pe suportul de jos, sperand ca nu i-a vazut cineva, si nici pana in ziua de azi nu am auzit vreo scuza de la ei pentru acest incident....Oricum l-au pus in farfuriile invitatilor, care a fost problema...??!!
In afara de asta, portiile de tort au fost foooarte mici, iar cand i-am atras atentia unui ospatar aflat deja la ultimele mese cu servirea tortului, grabit dea mai repede tortul ca dura prea mult nunta, sa dea portii mari ca am destul tort si sunt putine persoane, s-a uitat la mine, nu mi-a raspuns si si-a vazut de treaba. Sa va fie de bine baieti, sper ca v-ati indestulat suficient!!!
In concluzie, MARE ATENTIE celor ce isi fac nunta acolo!!!! Spatiul intr-adevar e foarte mare, desi cam chicios, ai loc sa dansezi si sa faci poze, dar cam atat, pentru ca serviciile sunt demne de o bodega ordinara!!!
A, si daca platiti meniuri in plus, sa nu va asteptati sa va dea mancarea platita acasa la pachet!!!! Ca doar ei ce mai iau acasa, in afara de vreo 2-3 sticle de tarie, 10 litri de vin si 10 de suc??!!! Sa nu mai spun de tortul meu minunat de la Agapitos!
Sa ne auzim cu bine!!