Buna dimineatza,
am un pic de timp liber acum si am zis sa va spun niste impresii de la nunta,poate va ajuta pe careva
Deci nunta noastra a fost la salonul Paris al restaurantului Aristocrats Events Hall.Cand am semnat contractul nici nu era gata,insa pana in octombrie a fost perfect!Sunt convinsa ca de acum in colo va fi din ce in ce mai bine.
Am avut 142 persoane,la acest nr ringul de dans a fost un pic cam mic,dar cine a vrut ssa danseze a dansat.Insa cu siguranta la un nr mai mare de persoane va fi mai greu.In total am avut 17 mese,cu ringul de dans in mijloc,iar prezidiul si formatia pe lungimea salii,la mijloc,de o parte si de alta.Noi am vrut neaparat asa si nu regretam:este si usor accesul si ringul este vizibil de ambele parti de musafiri.A fost f bine.
Va recomand ca aranjamente pe mese vazele inalte,noi am avut de 70 cm,pt ca se umple sala f bine,fiind mare.Noi nu am avut baloane.Nici jumbo.Ideea Anei a fost f buna:la dansul de deschidere am avut tunuri de confetii care au dat mult mai bine decat baloanele.O alta sugestie:daca nu aranjati prezidiul acolo unde este pictura pe perete sa incercati sa faceti ceva in spatele vostru,un aranjament cu flori sau altceva,pt ca altfel ramane cam gol peretele.
O alta sugestie:sa puneti pe mese meniul de bauturi,chiar daca nu il puneti pe cel de kmancare,pt ca invitatii sa poata cere ce isi doresc,Chelnerii sunt f amabili,prompti si isi fac treaba insa trebuie sa le spui ce doresti sa iti aduca.
la intrare am avut stalpisori cu aranjamente,care au fost si la biserica.a fost f frumos asa.
mancarea a fost ca cea de la degustare si lumea a fost f multumita.mi-a parut rau insa ca nu au respectat sosul pe care il comandasem noi,cel de vin...nu stiu ce s-a intamplat,au uitat complet.
Un plus:baia f mare,este ok,avd in vd ca sunt 2 sali mari si multa lume.
Noi am avut aranjamentele pe crem+Cogniac iar aranjamentele florale de pe mese margarete cogniac si orhidee albe,a iesit f f bine.o sa incerc sa revin cu un link cu foto de la sala.Invitatiile au fost intr-un stil arhaic,cu pecete,facute de noi si atunci am ales din marturiile prezentate de ana un cufar mic de lemn in care am pus o fotografie de a noastra cu un mejaj de multumire catre invitati! F frumos au iesit.
Chelnerii si-au facut treaba excelent,eleganti,merita,sincer.Ne-am sfatuit cu Dl pintilie si am semnat contractul pe un nr de 140 invitati si au venit 142.