Ultima vizită a fost: Acum este 25 Iun 2025, 21:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol III
MesajScris: 10 Mai 2006, 17:47 
Diva

Citat:
Noi vom ajunge la imensa suma (cu aproximatie ca inca nu am luat arahidele) de 350 mii lei (ROL) pentru 70 de marturii. Daca le cumparam cu banii astia luam maxim 12!

o suma...mica, intr-adevar...:) cred ca mai scumpe o sa fie bomboanele...:) sau nu...depinde cate vreti...70x5 sau mai multe...eu vreau sa fie cu bomboane mari...sa nu fie nevoie de mai mult de 5...

cand sunt gata pune-ne si noua o poza...:) si...spor la treaba !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 17:47 
Diva

Citat:
Noi vom ajunge la imensa suma (cu aproximatie ca inca nu am luat arahidele) de 350 mii lei (ROL) pentru 70 de marturii. Daca le cumparam cu banii astia luam maxim 12!
tu ai iesit bine.....initail citisel 350 RON si imi faceau ochii asa:wacko::wacko::wacko: cum sa dai 3 mil pe kkturile alea?????mai bine imi iau pantofi si sandale din banii aia!!!:unsure::mellow::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 17:49 
Diva

Citat:
tu ai iesit bine.....initail citisel 350 RON si imi faceau ochii asa:wacko::wacko::wacko: cum sa dai 3 mil pe kkturile alea?????mai bine imi iau pantofi si sandale din banii aia!!!:unsure::mellow::mellow:

apropo de pantofi..ti-ai luat ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 17:51 
Diva

Citat:

apropo de pantofi..ti-ai luat ceva?

nu...nimik...si eu inca sunt adepta sandalelor....pe bune...as face orice pt sandale!!ca pantofii dupa aia nici nu ii mai port!! O sa caut prin magazine mai la vara ..sa apara intai!!Deocamdata nu vad decat produse in culorile negru, maro!!Atat!! Nicidecum alb ..cum vreau io!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 17:52 
Diva

Citat:
nu...nimik...si eu inca sunt adepta sandalelor....pe bune...as face orice pt sandale!!ca pantofii dupa aia nici nu ii mai port!! O sa caut prin magazine mai la vara ..sa apara intai!!Deocamdata nu vad decat produse in culorile negru, maro!!Atat!! Nicidecum alb ..cum vreau io!!
voi fi singura mireasa cu sandale!!!Oricum nu se va uita nimeni sub fusta mea:D:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 17:57 
Diva

Citat:
voi fi singura mireasa cu sandale!!!Oricum nu se va uita nimeni sub fusta mea:D:D:D:D

si eu ma gandesc sa renunt la ciorapi si la pantofi in favoarea sandalelor...scap si de caldura si piciorul o sa se simta mai bine in sandale...doar sa gasesc ceva frumos...
iti dai seama la noi, in 19 august, ce calduri o sa fie...daca mai putem scapa de cate ceva...ma sperie un pic gandul asta, cu caldura...dar sper sa fie ok...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 19:37 
Veteran

Citat:

si eu voi avea tot sandale..mai ales ca va fi foarte cald,fac si piciorul frumos..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 20:09 
Diva

Citat:

Nu esti singura!!!Eu -pro sandale.Si caut..si caut..vreau din saten crem cu panglica care sa se lege pe picior...Vreau multe...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2006, 00:37 
Veteran

fetelor!!!!!!!
tinetri-va tare:lol:
am fost la proba 2 la rochita...si sunt extrem de incantata...eu care gasesc cusur la orice...
Sunt in al noualea cer...nici nu va imaginati!!!!!
ma mai duc la ultima proba pe 23 si la 1 iunie am rochita!!!!!!!!!!!!;););););););)
fetelor...nu mai pot de fericire...imi iese rochita mai frumoasa decat imi imaginam!!!!!!
Si imi sta asa de repede:lol::lol:
;);););););););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2006, 00:40 
Diva

Citat:
fetelor!!!!!!!
tinetri-va tare:lol:
am fost la proba 2 la rochita...si sunt extrem de incantata...eu care gasesc cusur la orice...
Sunt in al noualea cer...nici nu va imaginati!!!!!
ma mai duc la ultima proba pe 23 si la 1 iunie am rochita!!!!!!!!!!!!;););););););)
fetelor...nu mai pot de fericire...imi iese rochita mai frumoasa decat imi imaginam!!!!!!
Si imi sta asa de repede:lol::lol:
;);););););););)

foarte frumos !

asteptam o poza ! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2006, 00:41 
Veteran

Citat:

foarte frumos !

asteptam o poza ! :)

modelul de rochita e la mine in galerie...da cea reala dupa 1 iunie!!!!!;););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2006, 00:43 
Diva

Citat:
modelul de rochita e la mine in galerie...da cea reala dupa 1 iunie!!!!!;););)

e un model super...si, pana acum, arata ca aceea din poza? nu mai stiu daca ai scris dar...cat te costa? si in cat timp au facut-o? nu prea as vrea la comanda dar...daca voi sunteti asa de multumite...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2006, 00:48 
Veteran

Citat:

e un model super...si, pana acum, arata ca aceea din poza? nu mai stiu daca ai scris dar...cat te costa? si in cat timp au facut-o? nu prea as vrea la comanda dar...daca voi sunteti asa de multumite...

mai eu am vrut dantela alba...in poza e crem....si da..a iesit ca in poza..aaa si e mai infoiata...vine mai bine...
O fac la Bride's Boutique...
si dureaza cam o luna...pe mine m-a tinut putin mai mult pt ca nu ma grabeam... Ma costa 24 mil...
dantela este aplicata manual,si daia e asa scumpa.
oricum.,am fost la Nanetti si imi cereau pe acelasi model 1000 euro...asa ca sunt f multumita.
si imi place ca lucreaza super
Si eu am plecat cu ideea sa imi cumpar de-a gata ..dar nu am gasit ceva sa imi placa...si acum nu regret ca am apelat la casa asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2006, 03:29 
Admin Ghidul Miresei

Discutiile pot continua in urmatorul volum:

https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... &mid=15760

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

Ora este UTC + 2 [ DST ]