Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 00:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: GINERE!!!!
MesajScris: 23 Mai 2006, 12:16 
Veteran

Citat:

Asa zice toata lumea de aici....Si eu am prieteni pe-afara si ii respect foarte mult pentru ca muncesc de se spetesc, saracii...Eu n-as putea...Va invidiez pe voi, pe-astia care puteti:D Si ar fi si pacat daca muncesti atat de mult sa te apuci sa arunci cu banii aiurea....:ok:
Aha cam asa e.E un mare sacrificiu sa stai departe de cei dragi,dar daca tot trebuie sa stai macar sa fie cu folos:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 12:34 
Veteran

Citat:

Cred ca asta ar fi cel mai greu: sa stau departe de cei dragi.....:(
Mady,cred ca am cam sarit de la subiect desi mi-ar face mare placere sa vorbesc cu tine de orice:D,nu numai de nunta:p,un pupic:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 13:01 
Veteran

Revenind la subiect :d - eu, pe ginerica l-am imbracat la costum negru cu dungi satinate, camasa roz cu butoni, vesta si lavaliera roz cu niste firicele argintii - ca sa vezi dle' ce kestie :D...se potriveste intocmai cu floricelele mele roz de pe rokita cusute cu fir argintiu :p
..cre' k o sa mi-l fure...(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 13:11 
Veteran

Citat:
Revenind la subiect :d - eu, pe ginerica l-am imbracat la costum negru cu dungi satinate, camasa roz cu butoni, vesta si lavaliera roz cu niste firicele argintii - ca sa vezi dle' ce kestie :D...se potriveste intocmai cu floricelele mele roz de pe rokita cusute cu fir argintiu :p
se poate,din ceea ce povestesti trebuie sa fie super costumul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 13:26 
Veteran

Am probat si noi de la Dinasty, dar stateau aiurea de tot pe el...prea curgea...si 48-ul lui..parca era 52...sau mai mare...nu mi-a placut deloc croiala...iar al meu are si o "problema...de cred ca l-a scos ma-sa intai cu mainile, si apoi cu capu'..ca niciodata lui manecile de la camasa/sacou/bluza nu i se potrivesc din prima...sunt prea mici...:D

ah..sa va dau un sfat....transmiteti mai departe la frati/veri..etc...(si de-a parte si de alta) ce costum are iubi...ca p'orma..va treziti ca "moa"...ca fra-su, i-a luat soacra-mea costum negru cu dungi putin satinate ):( si..cu inc aniste dungi fine albastre..dar..ff putin sesizabile...cand l-am vazut am zis ca mor...e drept..nu va sta toata seara in sacou, iar veste au diferite...o sa se cam "confunde" la pantaloni..dar...asta e..daca iubi meu n-a transmis mai departe :-`

asa ca..."grije" mare!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 15:23 
Veteran

Citat:

deja nu mai imi sar in ochi decat coincidentele noi am luat costum negru are niste dungi dar fff putin sesizabile si camasa roz pal cu guler din ala micut (nu stiu cum se numeste) si vesta si lavaliera roz tot cu firicel argintiu si la fel se potriveste cu floricelele mele de pe rochita (X) si cu diadema acum sincer ma bucur ca nu doar noi am apelat la roz dar i-a cazut cu tronc setul asta vorba lui mady si e dragut ma straduiesc sa pun poza curand :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 15:33 
Veteran

Citat:

deja nu mai imi sar in ochi decat coincidentele noi am luat costum negru are niste dungi dar fff putin sesizabile si camasa roz pal cu guler din ala micut (nu stiu cum se numeste) si vesta si lavaliera roz tot cu firicel argintiu si la fel se potriveste cu floricelele mele de pe rochita (X) si cu diadema acum sincer ma bucur ca nu doar noi am apelat la roz dar i-a cazut cu tronc setul asta vorba lui mady si e dragut ma straduiesc sa pun poza curand :wok:

eu la cununie am un costumas roz pal..si el si-a luat camasa roz si cravata la fel...sa ne asortam...cred ca toate avem ceva cu rozul asta...:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 15:35 
Veteran

Citat:
eu la cununie am un costumas roz pal..si el si-a luat camasa roz si cravata la fel...sa ne asortam...cred ca toate avem ceva cu rozul asta...:flowers:

:rolleyes: super usurare o sa ii spun ca nu suntem singurii apropo ca sa continui in acelasi registru si eu tot pe coafura de la tine de la album am pus ochii:p%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 17:16 
Veteran

Citat:

:rolleyes: super usurare o sa ii spun ca nu suntem singurii apropo ca sa continui in acelasi registru si eu tot pe coafura de la tine de la album am pus ochii:p%%-

bravo!!!(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: GINERE!!! vol.II
MesajScris: 23 Mai 2006, 17:54 
Junior

Intrucat acest subiect are prea multe mesaje vom continua discutiile la urmatorul link:

https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... &mid=16766

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Ora este UTC + 2 [ DST ]