Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 00:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bauturile
MesajScris: 10 Mai 2006, 16:28 
Veteran

Citat:

si eu m-am gandit la asta!!

si eu la fel..desi nu ma ocup eu de bauturi..nu am uzit de bere..vorbindu-se...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 17:35 
Diva

Citat:

Eu am ajuns la concluzia ca m-am zbatut prea mult ca invitatii mei sa aiba cat mai mult si cat mai bun si sunt sigura ca eu voi fi singura care apreciaza asta. Si poate cateva persoane apropiate mie care stiu cat ma agit. Restul o sa manance si o sa bea fara sa stea prea mult sa analizeze si sa aprecieze ce-am facut eu...

ai perfecta dreptate dar gandeste-te...daca nu te-ai stradui, nu tot tu ai fi cea care s-ar chinui pe urma? ca n-ai facut destule, ca puteai sa faci mai mult?
cel mai bine e sa faci cum vrei...cum crezi tu ca o sa fie bine...eu nu sper sa fie multumiti toti cei 100 de oameni...dar conteaza cei mai apropiati...si conteaza sa stim noi ca am facut tot ce am putut...ca mai mult de atat...:)

da, si la noi se bea bere...chiar mai mult decat vin, mai ales ca e vara...deci n-are cum sa lipseasca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 19:16 
Veteran

cate o sticla whisky pe masa pt barbati si tre sa iau si pt femei,dar nu stiu exact ce..iar vinul tot de la vrancea ca e cel mai bun..probabil 20-25.000/l

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 19:47 
Veteran

Citat:

Cei mai apropiati mie, adica rudele de gradul I (sa zic asa), prietenii cei mai buni si colegii cei mai apropiati oricum o sa se simta bine, indiferent ce le dau, pentru ca ei vin sa ne fie alaturi si pentru ei muzica e cea mai importanta, restul mai putin conteaza. Ei se simt bine pentru ca se intalnesc, stau de vorba, danseaza si se bucura pentru noi.
Restul....sincera sa fiu, nu prea ma intereseaza:~* Da nu mai spuneti la nimeni, e secret:D

sincer...eu vreau sa iasa bine pt mine..poate la altii nu le place..putin ma intereseaza..important e sa fiu eu multumita...si atat...:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 20:05 
Diva

Citat:

Nici noi nu luam. Pana acum n-am vazut sa se serveasca bere la nici o nunta la care am fost...Poate se obisnuieste in alte parti.:-`

Ai dreptate cu ..in alte parti.La noi, in Ardeal se bea numai bere...deh...mi-e nu-mi place,dar no...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 15:37 
Veteran

eu nici macar nu m-am gandit la bauturi,chiar habar nu am ce voi cumpara.Ma voi consulta cu seful restaurantului si asa a zis ca ne face lipeala cu cei de la care cumpara el pt. restaurant.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2006, 16:55 
Junior

socru-miu zicea ceva de tuica... mi se pare prea... inapoiat. la tara mai zic, dar aici... si e si un restaurant destul de select. o sa iau coniac mai degraba. iar la vin as vrea fiola si nu varsat cum vrea el. ca o sa-l dea aia apa chioara si o sa ne iasa vorbe ca nu am fost in stare sa luam si noi macar un vin bun... asa daca e in sticla, macar stii ce ai luat. cica de ce sa luam imbuteliat, ca cine stie ce gasim acolo. dar eu vreau ceva se stie ca e bun, de o firma cunoscuta, sa stie lumea ce bea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 12:57 
Veteran

Nu mai stiu dk v-am zis....inainte cu o saptamana sa se scumpeasca beuturili :ermm: , am reusit sa luam si noi alcoolul:
- whisky
- gin
- campari rosso
- martini bianco
- vodka

Berica, sucussu' si redbullu' o sa-l luam mai in apropiere (cca. 2 saptamani inainte), cu sampaniuca si cu vinussu' ne rezolva tati (sa traiasca!:ok:) si gata!;)

Ah, btw, fetele, cele care luati bere - (si eventual care sunteti amatoare de ea :~*) - nu vi se pare ca exista diferente intre cea de la sticla si cea de la doza??? Mie cam da, drept pt care cred ca voi lua la sticle..desi..e mai aratos la doza (parerea mea)...dar...nah...:blink:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Bauturile...vol II
MesajScris: 23 Mai 2006, 18:10 
Junior

Intrucat acest subiect are prea multe mesaje, vom continua discutiile intr-un nou volum.

Primul volum il puteti gasi la urmatorul link:

https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... &mid=16772

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Ora este UTC + 2 [ DST ]