Ultima vizită a fost: Acum este 16 Mai 2025, 22:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: materiale pt rochita
MesajScris: 25 Iun 2006, 02:14 
Diva

Citat:
Buna, fetelor,

Dupa ce am cautat pe la diferite saloane si salonase din Cluj, am ajuns sa ma plictisesc . Toate au acelasi stil de "uniforma" de mireasa (aceleasi materiale cheep combinate mai mult sau mai putin reusit).

Noi suntem fani a dansurilor latino si vreau ceva cu care sa pot dansa salsa fara probleme. De aceea, as vrea sa imi fac o rochita simpla, cambrata pe corp, cu cuta in spate (pt a avea libertate la pas) si sus cu decolteu barcuta/patrat, dar dintr-un materiale (broderie sau ceva dantela mai speciala).

Unde se pot gasi in Cluj niste materiale mai speciale? In Bucuresti am auzit de un magazin . Acolo ati fost? Cam ce se poate gasi acolo si la ce preturi?

Diana

materiale de rochii gasesti nu numai acolo.....ci si in alte magazine ( unde paleta e mai diversificata si mai ieftina )! Eu tind sa cred ca ala e un magazin cu preturi mari pt. niste chestii pe care le poti gasi in alta parte mai ieftine calitatea fiind aceeasi.

Editat de AlinaC pentru reclama

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]