Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 22:18

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 17 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Un sfat, va rog!
MesajScris: 03 Aug 2006, 19:48 
Admin Ghidul Miresei

Postat de Tempo

Citat:
Mai sunt mai putin de 2 luni pana la nunta (21 octombrie) si sunt disperata ca nu am reusit sa organizez nimic din cauza timpului. Am dat avans la restaurant, am rezervat la biserica si ne-am luat verighetele si ...cam atat. Noi stam la Bucuresti si nunta vrem sa o facem la Pitesti de unde suntem amandoi. Va fi un pic dificil pentru noi sa organizam acolo ceva asa cum ne dorim din lipsa de furnizori. Iar pe parinti nu vrem sa-i bagam pentru ca ei au gusturile lor care nu coincid cu ale noastre.In luna mai am vorbit cu niste prieteni mai indepartati sa ne fie nasi iar acum cateva zile ne-au spus ca nu ne mai pot cununa pentru ca ea este gravida si va avea burta mare in ziua nasiei. Deci acum nu avem nasi si nici invitatii. Pe langa asta, visul meu este sa am o nunta frumoasa ( ca orice mireasa) am o gramada de idei cu ce as vrea sa fac in ziua nuntii dar parca ma impiedic de faptul ca mi se pare greu sa realizez totul acolo. Mi-ar fi greu si sa fac nunta in Bucuresti pentru ca majoritatea sunt din Pitesti sau mai stiu eu de pe unde rasariti. Aseara vorbeam cu Cristi si ne gandeam ca poate ar fi bine sa amanam nunta mai ales dupa atatea patanii dar ...parca nu ne vine. Ma gandeam sa angajez chiar o firma specializata careia sa-i dau un buget si sa ne implicam impreuna in idei si punere in aplicare. Dar nu cunosc in Pitesti. Si apoi ...trebuie sa gasim alti nasi pentru ca timpul a devenit scurt. Ce sa fac? Dati-mi un sfat ! Multumesc

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Un sfat, va rog!
MesajScris: 03 Aug 2006, 19:55 
Junior

Citat:
Postat de Tempo

Chiar nu stiu de ce s-a postat mesajul in alta parte!

DRaga TEMPO!
eu zic ca se poate
Si noi suntem tot in bucuresti.. si facem nunta in Severin . Cu toate ca avem restaurantul de acuma un an .. si nu mai avem nici macar o luna pana la nunta tot in ultima clipa le-am facut pe toate... Parintii uneori au fost prea ocupati si stii tu,., ca atunci cand dai tu banii decizia iti apartine

Daca vrei sa apelezi la o firma este ok dar tot tu tb sa te consulti cu ei ..
eu zic sa iti notezi pe hartie ce tb sa faci .. sa iti iei iubitul de manuta si sa mergeti la pitesti de vineri si sa mai aranjati acolo

1. NAsii- da asta e o problema si urat din partea lor...insarcinata sau nu eu nu as putea sa nu mai fiu nasa ...Sa iti spun ca noi cand ne-am hotarat sa ne luam ne gandeam la niste prieteni ca fiind nasi.. Am ajuns acasa si am aflat ca tb sa iti intrebi nasii de botez (ailui) am intrat in panica ... dar acum aiti spun ca sunt super incantata de ei.. SUnt niste oameni minunati , o fac cu cea mai mare placere si nu dau sfaturi gratis Prietena mea si-a luat nasi niste prieteni f buni tineri si acuma de la o tampenie nici macar nu isi mai vorbesc.. eu zic ca conteaza mult cine iti tine lumanarea Poti apela la oricine... credeti voi si o sa aveti surprize placute......Asta ii musai sa o rezolvati

2. INVITATII, ROCHIE, COSTUM- gasiti in BUcuresti de toate; eu de ex am rezolvat problema in trei zile

3. ORNAT SALA SI MUZICA- gasiti cu siguranta in Pitesti... tb doar sa afalati cine a mai avut nunta vreo trei numere de telefon si sa va alegeti

4. TORT, BAUTURA SI RESTUL CELE in ultima luna

DECI .... AFLA NASII SI INCEPETI SA DA_TI INVITATII......si totul va fi SUPER OK

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 19:57 
Diva

nu ar fi o asa mare tragedie daca ati amana!!! Si noi anul trecut am dat avans la restaurant, am pierdut banii si am amanat nunta! Mare chestie! Nu vad ce ai mai putea face in 2 luni ....de aici din Bucuresti! Doar daca ti-ai lua un concediu super lung si ai pleca acasa ....ai reusi sa o organizezi in timp record! Voi stiti mai bine de ce resurse dispuneti (energie, bani)....ai putea angaja chiar o firma ...daca iti permiti si sigur in 2 luni vei avea o nunta de vis!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 20:30 
Junior

Citat:
nu ar fi o asa mare tragedie daca ati amana!!! Si noi anul trecut am dat avans la restaurant, am pierdut banii si am amanat nunta! Mare chestie! Nu vad ce ai mai putea face in 2 luni ....de aici din Bucuresti! Doar daca ti-ai lua un concediu super lung si ai pleca acasa ....ai reusi sa o organizezi in timp record! Voi stiti mai bine de ce resurse dispuneti (energie, bani)....ai putea angaja chiar o firma ...daca iti permiti si sigur in 2 luni vei avea o nunta de vis!

eu nu as fi de acord sa o aman,.. de exemplu.. ideea e sa ai bani disponibili pentru toate cheltuielile in astea doua luni; daca ai se rezolva,,,,, Am fost la o nunta amanata tocmai pt ca nu au avut timp sa o mai faca,,, si crede-ma ,..cred ca fiinta aia ( mireasa) ... mai avea un pic si facea un adevarat kitch din nunta... ( a a avut prea mult timp la dispozitie, cred).. noi de exemplu am platit in astea doua luni tot ( ideea e ca nu platesti decat avansurile) restul dupa nunta.. rezolva problema cu nasul........asta cred ca ii chiar o problema... restul .... se rezolva....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 20:33 
Junior

Citat:
Noi am intrebat si nasii cei tineri de botez asa cum se cuvine( dar nasa mea nu mai este de anul trecut si este un moment greu pentru ei si ii inteleg). Avem foarte multi prieteni dar...necasatoriti. In fine, sper sa iasa bine la final . Tragem un suflu tare in piept si...go ahead! iti multumesc pentru opinii si sfaturi.

EXACT ! PUNE PE HARTIE.. FACETI NISTE CALCULE.... SI DECIDETI.... SPOR .... LA TREABA:) Sunt convinsa ca va fi o nunta f f frumoasa:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2006, 19:22 
Junior

Citat:
Noi suntem din Buzau amandoi si locuim in Buc. Nunta o sa fie la Buzau. Crede-ma ca o sa va descurcati. Cumparaturile le faceti de aici...Absolut toate...
De aranjat sala nu e chiar asa de greu...Chiar si restaurantul va poate recomanda firme sau poate se pot ocupa chiar ei....Tb doar sa gasiti nasi. Eu cred ca esti foarte suparata acum si de-aia ti se pare asa de greu de rezolvat totul dar daca stati sa va sfatuiti amandoi, s-ar putea sa nu ti se mai para chiar un capat de tara.
Si apropo de nasi, noi avem nunta pe 2 septembrie si nasa naste intre sf lui sept si inc lui octombrie....Deci imaginea-za-ti burta acolo....Dar nici un moment nu s-a pus problema sa renunte la nasit. Asta e o relatie care se pastreaza toata viata. In ziua nuntii s-o gasi cineva sa tina lumanarea daca ea nu o sa poata sa stea in picioare toata slujba...Ca pana la urma la asta se rezuma totul in ziua aia...La local o sa stea cumintica pe scaun si asta e....
Eu zic ca e mai bine ca ati scapat de nasii aia....Poate o sa gasiti unii care o sa va iubeasca cu adevarat...

FRUNTEA SUS!!! Toate problemele isi gasesc rezolvarea intr-un final....:lips::lips::lips:

Sunt de acord cu mandy!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2006, 22:08 
Diva

Haide mai ca toate se rezolva... si nasii, si organizarea.. ce conteaza mai mult este sa va iubiti si sa va sprijiniti reciproc si acum cand aveti nevoie. mult %%-%%-%%-%%-%%-:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 13:53 
Veteran

Citat:
Problema nu e neaparat de bani pentru ca suntem dispusi sa investim intr-o nunta pe placul nostru...Sunt dezamagita ca s-au limitat foarte mult optiunile pt nasi. Dar sper sa fie ok in final. Multumesc de raspuns

21 octombrie? Ai timp destul. Eu am nunta pe 30 sept. si am comandat verghetele pe 30 iulie, invitatiile pe 9 august si rochia pe 10 august.Daca vrei sa apelezi la o firma specializata din Pitesti(ofera toata gama de servicii si produse de la consiliere la limuzine de lux) eu iti pot da un PM. Mai sunt si altele, dar eu la ei am fost.Poti sa incerci. Succes!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2006, 01:17 
Diva

Tempo draga, Pitesti nu e asa departe de Bucuresti cat sa iti faci atatea probleme. Noi am avut nunta pe 13 mai, am aflat ca putem veni in Romania pe 20 martie si in afara de rezervare la sala nu aveam nimic pregatit! Am rezolvat totul de la o distanta de cateva zeci de mii de kilometri.

La restaurant puteti merge intr-un weekend cu 2 sapt inainte sa alegeti meniul. De obicei fiecare restaurant ofera servicii de decorare a salii si poti lucra cu ei cat de mult vrei sa decoreze sau nu. Eu de exemplu nu am ales decat huse pt scaune care au fost incluse in meniu si am avut aranjamente florale care le-am adus in dimineata nuntii de la florarie.

Invitatiile le puteti comanda de pe acum si sa le dati repede.

DJ, cameraman si fotograf puteti sa angajati cu un singur drum la Pitesti sau chiar din Bucuresti daca vreti.

Bauturile le luati cu cateva zile inainte, noi le-am luat de la un en-gros.

Tortul si prajiturile le-am comandat cu o saptamana si un pic inainte si le-au livrat ei in ziua nuntii. Toate astea le puteti face cu un drum sau doua la Pitesti dupa ce ai vorbit in prealabil cu furnizori la telefon. Parintii vostrii sunt convinsa ca va pot da sfaturi care firme au reputatie buna si care nu iar de ales concret produsele puteti sa o faceti voi cand mergeti acolo.

Hainele bineinteles ca le puteti lua si din Bucuresti deci va ramane numai sa rezolvati problema cu nasii.

Sper ca nu am plictisit pe nimeni cu atata vorbarie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2006, 20:07 
Junior

Citat:
Problema nu e neaparat de bani pentru ca suntem dispusi sa investim intr-o nunta pe placul nostru...Sunt dezamagita ca s-au limitat foarte mult optiunile pt nasi. Dar sper sa fie ok in final. Multumesc de raspuns

Principala preocupare... nasii. De acolo, angajati o firma din pitesti pentru a va organiza nunta. Voi dati toate detaliile, ei realizeaza totul de acolo si in timp util. Hainele vi le puteti lua si din bucuresti, poate chiar mai ieftin (ca sunt mai multe magazine, concurenta mai mare :ok:).
De asemenea, invitatiile se pot face si in 2 saptamani, dar mai greu cu trimisul, in termen atat de scurt, si sa aiba invitatii timp sa se pregateasca (haine, zile libere, eventual, bani, etc...)

Dar daca deja i-ati anuntat pe toti, asta n-ar trebui sa fie o problema.

Mult succes. Tine-ne la curent cu cele intamplate. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2006, 06:53 
Nou Venit

Postat de Tempo

[/quote
Sunt firme din Bucuresti care-ti organizeaza nunta in orice colt al tarii,asa ca nu trebuie sa disperati

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2006, 10:08 
Veteran

Daca tu crezi ca trebuie sa amani nunta nu o sa te condamne nimeni pt asta.Si noi am amanat-o o data.Era timpul prea scurt si chiar nu ma simteam pregatita.Iar despre nasi.....noi nici nu ne gasisem,pt ca nasii lui de notez au zis ca nu vor(sunt prea batrani).Dar saptamana trecuta am fost la nunta unui prieten(vechi de-al lu nou de-al meu.).Nici nu o cunosteam pe mireasa,dar la 10 minute de la sosire nimeni nu ne mai putea desparti.E o femeie de nota 100.Are si o fetita de 3 luni si am zis ca la nunta mea am si gasit d-ra de onoare:fata nasei,nepoata noastra si cea mai buna prietena a mea.O sa am o nunta........3 d-re de onoare,3 cavaleri,doua perechi de nasi(mama a zis ca se supara rau daca nu accept oferta pe care ne-a facut-o o foarte veche prietena de-a ei:gun:O:)),doi fotografi,doi cameramani..........uffffff,imi mai trebuie 4 perechi de socrii si pot sa ma arunc in Dunare(o mai fi nunta mea asta?!?!?!)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 17 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]