Citat:
Postat de Tempo
Chiar nu stiu de ce s-a postat mesajul in alta parte!
DRaga TEMPO!
eu zic ca se poate
Si noi suntem tot in bucuresti.. si facem nunta in Severin . Cu toate ca avem restaurantul de acuma un an .. si nu mai avem nici macar o luna pana la nunta tot in ultima clipa le-am facut pe toate... Parintii uneori au fost prea ocupati si stii tu,., ca atunci cand dai tu banii decizia iti apartine
Daca vrei sa apelezi la o firma este ok dar tot tu tb sa te consulti cu ei ..
eu zic sa iti notezi pe hartie ce tb sa faci .. sa iti iei iubitul de manuta si sa mergeti la pitesti de vineri si sa mai aranjati acolo
1. NAsii- da asta e o problema si urat din partea lor...insarcinata sau nu eu nu as putea sa nu mai fiu nasa ...Sa iti spun ca noi cand ne-am hotarat sa ne luam ne gandeam la niste prieteni ca fiind nasi.. Am ajuns acasa si am aflat ca tb sa iti intrebi nasii de botez (ailui) am intrat in panica ... dar acum aiti spun ca sunt super incantata de ei.. SUnt niste oameni minunati , o fac cu cea mai mare placere si nu dau sfaturi gratis Prietena mea si-a luat nasi niste prieteni f buni tineri si acuma de la o tampenie nici macar nu isi mai vorbesc.. eu zic ca conteaza mult cine iti tine lumanarea Poti apela la oricine... credeti voi si o sa aveti surprize placute......Asta ii musai sa o rezolvati
2. INVITATII, ROCHIE, COSTUM- gasiti in BUcuresti de toate; eu de ex am rezolvat problema in trei zile
3. ORNAT SALA SI MUZICA- gasiti cu siguranta in Pitesti... tb doar sa afalati cine a mai avut nunta vreo trei numere de telefon si sa va alegeti
4. TORT, BAUTURA SI RESTUL CELE in ultima luna
DECI .... AFLA NASII SI INCEPETI SA DA_TI INVITATII......si totul va fi SUPER OK