Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 04:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mergem la shopping? Unde?
MesajScris: 09 Oct 2006, 16:26 
Diva

Citat:
Noi avem dressing code. Spune fara "jeans and sport shoes". Dar asta nu inseamna ca nu te poti imbraca asa daca nu ai treaba cu clientii sau cine stie ce meeting. Motiv pentru care cat am facut scola de soferi si in prima luna de condus tinuta mea de birou asa a fost, blugi si pantofi sport! Si nu mi-a zis nimeni nimic.
Dar in general tot smart casual prefer. Sau, uneori, in functie de chef, clasic (taior).

si eu am dress code, dar am casual Friday:) oricum din ce vad eu in jurul meu nu tine nimeni cont de asta..so, ma imbrac si eu cum vreau:lol:
eu sunt de acord sa vii si in papuci atat timp cat nu esti imbracata ca o parasuta (scuzati expresia) si nu esti machaiata excesiv!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2006, 17:53 
Veteran

Citat:

si eu am dress code, dar am casual Friday:) oricum din ce vad eu in jurul meu nu tine nimeni cont de asta..so, ma imbrac si eu cum vreau:lol:
eu sunt de acord sa vii si in papuci atat timp cat nu esti imbracata ca o parasuta (scuzati expresia) si nu esti machaiata excesiv!:-`

Cam asa e si la noi.
Doar baietii nostri cand au intalniri cu clientii trebuie sa fie la patru ace.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2006, 18:23 
Veteran

Eu ma imbrac in functie de starea de spirit, daca am chef de blugi, atunci astia sunt, daca am chef sa fiu mai eleganta imi pun un costum de mine. In ultima vreme constat ca imi place sa ma imbrac din ce in ce mai mult in fusta, asta dupa ce toata viata am urat-o. :) Tinuta mea preferata in momentul asta este cam asa: fusta conica, o camasa, pantofi cu bot rotunjit si toc inalt (si gros), geanta mare, relativ asortata cu pantofii si ceva cercei/colier... cu mare atentie sa nu fiu incarcata. (editat de WEbmaster pt reclama)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2006, 18:34 
Diva

Eu care am jurat ca nu ma voi imbraca veci de la kenvelo(ca stiu de unde sunt aduse hainele si ziceam ca nu merita banii) am ajuns sa-mi iau o geaca super din noua colectie si niste pantaloni.Adevarul e ca noua colectie imi place mult.
Stilul meu...hmm...casual.Si cateodata elegant.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2006, 19:01 
Diva

Citat:
Eu care am jurat ca nu ma voi imbraca veci de la kenvelo(ca stiu de unde sunt aduse hainele si ziceam ca nu merita banii) am ajuns sa-mi iau o geaca super din noua colectie si niste pantaloni.Adevarul e ca noua colectie imi place mult.
Stilul meu...hmm...casual.Si cateodata elegant.

de unde sunt aduse hainele Kenvelo?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2006, 19:12 
Diva

Citat:
de unde sunt aduse hainele Kenvelo?

China.Si bluzele sport si tricourile sunt de-alea din europa la 50 mii doar ca la imprima kenvelo pe ele.Cica blugii sunt destul de naspa din aia la 1 E si le schimba eticheta.Mie mi-o zis o tipa care lucreaza la kenvelo din vitan mall.
Si multa lume s-a plans de hainele lor.Eu mi-am luat o geaca super si la cat o s-o port eu(adica un sezon ca ma plicti repede) nu apuca sa se strice sau ceva.Lol

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2006, 19:46 
Diva

Citat:

voi cum va imbracati la sv? aveti sefi nebuni sau dress code?

Eu sunt consilier clienti si trebuie, neaparat, sa merg elegant imbracata. Asa ca astept cu nerabdare week-endul sa-mi iau blugii pe mine !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2006, 19:51 
Diva

Citat:

China.Si bluzele sport si tricourile sunt de-alea din europa la 50 mii doar ca la imprima kenvelo pe ele.Cica blugii sunt destul de naspa din aia la 1 E si le schimba eticheta.Mie mi-o zis o tipa care lucreaza la kenvelo din vitan mall.
Si multa lume s-a plans de hainele lor.Eu mi-am luat o geaca super si la cat o s-o port eu(adica un sezon ca ma plicti repede) nu apuca sa se strice sau ceva.Lol

bun ...si blugii aia la 2400.000 perechea tot de acolo sunt? ca ar fi de tot kktu ' sa dai atatia bani pe ei! (?)(?)(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2006, 20:11 
Diva

Citat:
bun ...si blugii aia la 2400.000 perechea tot de acolo sunt? ca ar fi de tot kktu ' sa dai atatia bani pe ei! (?)(?)(?)

Pai exact de blugi vorbeau ca-s din aia la 1 E.Ce, ei n-ar face un ban?:wacko::wacko:
Important e sa-ti placa blugii, sa te tina, ca restu...daca stam si analizam cat la suta din marfa de pe piata e de calitate...ne trebe distonocalmu.:njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2006, 20:58 
Diva

Citat:

Eu stiam ca din Cehia (sau Slovacia...tot aia...)

La articolele care le-am cumparat nici nu s-au sinchisit sa le dea jos etichetele:scrie clar China.Plus ca stiu din surse sigure.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2006, 23:15 
Junior

Fetelor dupa cum bine ati anticipat , o sa va cert. Pe acest forum reclama e interzisa. Imi pare rau dar va trebuie sa mutati aceasta discutie pe privat. Sper sa nu va suparati pe noi si sa ne intelegeti.

DianaE

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]