Citat:
la mine nu e cazul de disperare...ca oferte sunt:nmarried:dar nu ne plac noua..ne ferim chiar si de "prieteni", si de cei mai batrani..
inca nu ne-am hotarat, pt ca inca ne asteptam nasii nostri frumosi si draguti din Canada, dar ca sa fie ceva sigur trebuie sa vedem biletele de avion...

recunosc ca pt unii nu e usor cu nasii,iar pt noi e nasol, pt ca unii chiar ne fac apropouri ca vor sa ne fie nasi, iar noi nu suntem tocmai incantati...:ermm:
In cazul in care nasii alesi sunt plecati , ideal ar fi sa va alegeti doua perechi de nasi! din proprie experinta iti spun! De suflet si noi avem doua perechi de nasi! ne aflam in situatia asta fiindca perechea de nasi seniori sunt, cu totul intamplator, din Canada! dar am mai ales o pereche de nasi, prieteni vechi, de-o seama cu noi! si bine am facut fiindca familia din Canada din motive pur obiective (de sanatate, foarte grave!) nu au ajuns in Romania! Desi si cu o saptamana inainte de nunta erau convinsi ca or sa vina! Nu a fost sa fie! Asta e viata! bine ca acum sunt mai bine!
Retine sfatul: daca nasii sunt din alta tara, alege inca o pereche, sa nu ai surprize (neplacute!)!O:):-*