Ultima vizită a fost: Acum este 25 Iun 2025, 21:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 596 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. II
MesajScris: 12 Iun 2007, 19:29 
Diva

Multumesc fetelor pentru felicitari. Ieri am fost la eco, la 2D, sexul inca nu se vede, dar i-am vazut capsorul, manutele, piciorusele. Are deja si degetele. E un BB tare agitat. Nu a stat deloc cele 20 min. de la eco. sarea incontinuu, se invartea, dadea din manute, din picioruse si isi sugea degetul. :nlol: E un dulce, e asa de frumos sentimentul. va doresc la toate sa vi se intample aceasta minune cat mai repede, pentru ca sentimentul este unic, n-am cuvinte sa-l descriu.
Am sa incerc sa pun si poze la instrumente cu BB meu.
Va pup pe toate, chiar imi era dor de voi. Dar acum, am trecut pe alt site, cu bebici. mai intru si pe la voi, sa vad ce mai faceti. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2007, 20:05 
Diva

Citat:
Multumesc fetelor pentru felicitari. Ieri am fost la eco, la 2D, sexul inca nu se vede, dar i-am vazut capsorul, manutele, piciorusele. Are deja si degetele. E un BB tare agitat. Nu a stat deloc cele 20 min. de la eco. sarea incontinuu, se invartea, dadea din manute, din picioruse si isi sugea degetul. :nlol: E un dulce, e asa de frumos sentimentul. va doresc la toate sa vi se intample aceasta minune cat mai repede, pentru ca sentimentul este unic, n-am cuvinte sa-l descriu.
Am sa incerc sa pun si poze la instrumente cu BB meu.
Va pup pe toate, chiar imi era dor de voi. Dar acum, am trecut pe alt site, cu bebici. mai intru si pe la voi, sa vad ce mai faceti. :-*

felicitari!:neyes: am si eu o intrebare pt ca sunt ingrozitor de curioasa:-` tu ai dat vestea pe forum cand s-a intamplat (si n-am vazut eu) sau doar acum?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2007, 20:07 
Diva

Citat:
Pentru cele care nu vad TOATE schimbarile, si doar anumite poze sau butoane s=au schimbat, va rog sa apasati pe tasta F5. Apoi veti vedea toate modificarile....

Ne bucuram ca va place (e drept ca mai putin lui Ayrun, dar se va obisnui si ea). Asta este culoarea noii reviste, si stiti ca noi schimbam culoarea in functie de revista!

sunteti pe calea cea buna! mai ramane sa alegeti niste mirese mai finute pt coperta si o sa ma declar multumita:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2007, 23:50 
Diva

Citat:

felicitari!:neyes: am si eu o intrebare pt ca sunt ingrozitor de curioasa:-` tu ai dat vestea pe forum cand s-a intamplat (si n-am vazut eu) sau doar acum?

Da, intr-adevar am dat vestea pe forum cand eram in 6 saptamani cred. Am mai intrat de atunci, dar doar v-am citit.
Astept cu nerabdare site-ul nou pentru mamici. :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2007, 02:59 
Diva

Citat:

Da, intr-adevar am dat vestea pe forum cand eram in 6 saptamani cred. Am mai intrat de atunci, dar doar v-am citit.
Astept cu nerabdare site-ul nou pentru mamici. :nwink:

ce de mamici pe aici...felicitari Oana si sa fiti sanatosi...:)
si eu vreau...si de-abia astept sa se intample dar mai e un pic...cam 2 luni pana ne punem pe treaba...:)

fosta generatie de miresici...noua generatie de mamici...:napplause:

angelino, tu nu ne dai asa o veste?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2007, 16:43 
Diva

Citat:

angelino, tu nu ne dai asa o veste?

not yet! Viitorul meu e la rascruce! Daca imi iese pasentza .... vom putea discuta abia peste 3 ani despre copii! Nu de alta , dar voi avea 28 de ani, si se va impune de la sine acest aspect!O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2007, 17:50 
Diva

Citat:

not yet! Viitorul meu e la rascruce! Daca imi iese pasentza .... vom putea discuta abia peste 3 ani despre copii! Nu de alta , dar voi avea 28 de ani, si se va impune de la sine acest aspect!O:)

nu asa tarziu la 28....eu cred ca o sa am mi mult.parca niciodata nu suntem regatiti.
dar imi doresc 2

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2007, 18:19 
Diva

Citat:

nu asa tarziu la 28....eu cred ca o sa am mi mult.parca niciodata nu suntem regatiti.
dar imi doresc 2

Nici eu nu-l vreau tarziu. Anul acesta cu siguranta voi ramane insarcinata,mai ales ca vreau 2 , as vrea sa fie gemeni din prima, daca nu, sa-l fac pe al doilea f repede, pana-n 29 max

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2007, 02:46 
Diva

Citat:
Multa bafta!

Eu am 31 de ani si putin dupa ce se naste bebe o sa fac 32 (ca sunt mici sansele sa nu se nasca pana in august) si nu e tarziu, conform discutiilor cu doctorita. Dupa 35 de ani cresc riscurile, asa ca la 28 e chiar foarte bine!

deci vei avea un rac sau un leu, nu? ce ti-ar placea mai mult? parerea mea e ca racii sunt romantici si sentimentali si leii sunt hotarati si puternici...
eu imi doresc o fetita "gemeni"...dar cred ca nu prea conteaza...sanatosi sa fim...

sunt curioasa, DJ, cand ai sa intri prima data pe site, dupa nastere...:p despre nunt, ne-am grabit sa povestim...eu una sunt tare curioasa cum o sa fie nasterea...usoara, sper...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2007, 14:19 
Diva

Incheiem aici volumul II al saluturilor de dimineata!
Puteti continua la volumul III:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... &mid=41883

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 596 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30

Ora este UTC + 2 [ DST ]