Citat:
Imi pare rau ca deschid un nou topic, dar nu era nici un topic deschis asemanator pe care sa mai scriu.
...daca ati fost plecate prin Munchen si Viena...si puteti sa imi recomandati un hotel/motel (defapt 2 unul in Munchen si unul in Viena)....nu foarte scump dar nici ieftin

pana in 100E pe noapte.
Multumesc.
recomandari exacte nu pot sa-ti dau, dar noi cand plecam in concedii cautam pe site-uri de genul hostelworld.com sau lonelyplanet.com (sper ca asta nu e considerata reclama

) sau pe google "hostel review".
gasesti tot ce ai nevoie. sunt comentarii de la cei care au stat in hotelurile sau hostelurile respective, preturi, daca au liber, cand si ce camere si poti rezerva online, uneori la preturi mai bune decat pe site-ul hotelului respectiv sau decat la agentii.
f importante sunt comentariile si notele celor care au stat acolo. mi s-a intamplat sa mi se ofere cazari la hoteluri care aratau super, dar cautate pe site-urile de mai sus aveau comentarii de la prost la foarte prost.
de cativa ani de cand facem asa n-am fost niciodata dezamagiti. si ne-am plimbat muuuult!!
spor la cautat.