Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 10:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: va place vreun restaurant???
MesajScris: 14 Oct 2005, 15:05 
Veteran

Mie imi place restaurantul meu! :D
Adekatelea Calipso..Salonul Albastru ;)
Pup la fete!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Re: Re: va place vreun restaurant???
MesajScris: 14 Oct 2005, 22:33 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
cred ca de ieri pana azi m-am hotarat si eu... 90% am sa fac la aro club.

Addina, fara sa te superi pe mine... Eu am fost o data acolo intr-o sambata, pe la 11 seara. Era o nunta. Am intrat in hotel si pana sus de tot la nunta, cu sotul meu, fara sa ne intrebe nimeni de sanatate. Nu in sensul ca ne-a vazut si ne-a lasat sa trecem...in sensul ca NU ERA NIMENI. Noua ni s-a parut cam ciudat. In plus am vazut dupa aia ca tipul de la receptie era de fapt sus la nunta, dansa manele in hol unde nu-l vedea nimeni. Poate a fost un accident, ca sincer mi-e greu sa cred ca asa e deobicei. Daca voua va place, asta e tot ce conteaza...dar ar bine sa intrebati prin jur cum e Aro Club ca servire, etc. Poate cineva a fost invitat pe acolo sau a avut nunta acolo sa iti spuna!?? Sau sa adauge la comentarii la A.ro Club. Te rog sa nu te superi. Si mie imi place mult de tot cum arata...dar cel mai bine e sa te asiguri ca si serviciile si mancarea sunt pe masura.

Uite, pentru tine: :heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2005, 16:41 
Admin Ghidul Miresei

Citat:

de suparat nu ma supar, dar m-am interesat mai bine. am vorbit cu ceva persoane care au fost invitate acolo si lor li s-a parut bine spre foarte bine.

oricum, am dat sfoara in tara si am gasit un prieten de-al directorului dispus sa mearga cu mine la semnarea contractului a.i. sa obtin siguranta ca totul va fi ok. intre timp, mai caut restaurante...

Pai in cazul asta....SA FIE INTR-UN CEAS BUN!! Sa ne tii la curent cu noutatile, si sa anunti la Mirese 2006 cand ai o data stabilita ferm! :heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2005, 15:56 
Junior

Citat:

nici nu stiti ce bine imi face sa vad ca sunt si meniuri mai scumpe decat al meu. nu de-alta, dar mi-a sarit multa lume in cap ca am ales meniu prea scum, desi mie nu mi se pare. eu am negociat la 45 de euro fara bautura.

Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie! Eu as vrea sa ma duc sa dau avansul la Parco dei Principi. Dar o prietena imi spune ca e cam ciudat ca e prea ieftin meniul (e 30 euro). Localul arata superb, servirea e ireprosabila, de lux (am mancat acolo...apropos, vedeti ca 2 salate si 2 beri te duc la 700.000, asa ca sa nu mancati acolo). Te lasa sa aduci bauturi fara nici o taxa, si nu te obliga sa iei de la ei nici un alt serviciu cum fac altii. Deci....e ceva ciudat cu ei? Ati auzit de vreo teapa(X), sau ar putea sa-si scoata banii intr-un final in alt mod de la noi :gun:?

Va rog mult spuneti-mi repede, sa stiu ce vorbesc cu ei, ca mie tare imi place, si vreau urgent sa merg sa dau avansul :rocker: !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2005, 17:00 
Junior

restaurantul e nu scump... ci FOARTE SCUMP de felul lui. dar, probabil ca au alte cotatii pentru nunta. Intrebarea mea este urmatoarea/: ati auzit de ceva tepe legat de el? sau macar ati auzit de persoane care si-au organizat nunta acolo?

Mersi mult pentru orice informatie.:heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2005, 17:45 
Junior

Da... o sa semnam cu ei, conditiile astea. Este foarte adevarat ca nu s-a pus problema desfiintarii restaurantului. Dar, unde este pusa? La ce restaurant?

Acum... pe de alta parte.. avansul nostru este foarte mic. (200 euro - acum)... si atunci ma intreb. Oare isi permite un restaurant cu pretentiile acestui restaurant... sa isi strice prestigiul pentru doar 200 de euro?
Sincer... ma indoiesc.

PS: La cat de scump este acel restaurant... cei 200 de euro ii fac la o masa cu 6 persoane.

Oricum.... astept orice fel de informatie utila.. si multumesc.:lips:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: va place vreun restaurant?
MesajScris: 03 Noi 2005, 14:26 
Nou Venit

Fetelor, stie cineva informatii despre Clubul Diplomatilor! Am vazut zilele trecute niste poze pe net, si mi-a placut ideea de gradina mare cu multa verdeata.:flower:
Ce banuiesc, e ca acolo se cam inghesuie lumea, drept pentru care, nu e loc de gasit.
Oricum daca stiti ceva de el:tarif, servire sau alte detalii,va rog sa-mi dati pe forum.
Astept cu interes, orice info.! :flowers:

Mona sa inteleg ca gata ti-ai ales localul? Ei sa te vad acum! Incepe greul nu?!.......:rolleyes::love:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: va place vreun restaurant?
MesajScris: 07 Noi 2005, 18:32 
Nou Venit

Din cate stiu eu, Clubul Diplomatilor este un restaurant foarte scump, asta daca reusesti sa intri! Pt ca nu toata lumea are acces, iti trebuie o cunostinta pe acolo, daca nu lucrezi la Ministerul Afacerilor Externe....Am auzit ca tacamul ar fi in jur de 70 euro, numai mancarea, daca mai vrei si artificii, creste pretul....dar, pe de alta parte, nu am auzit de vreo nunta acolo care sa nu fi iesit bine....aaa, ir chiria salii de 1000 de euro, mie mi se pare nejustificata....

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]