Citat:
Pentru cine este interesat, pot recomanda biserica Sf Spiridon NOU (se afla in zona P-ta Unirii-Restaurant Horoscop, in spate). Este o biserica foarte frumoasa, cu un cor superb! Si are o gradina mare, cu multa verdeata, ideala pt fotografii....Singura problema ar fi ca in ultimul timp multa lume o prefera, si este cam aglomerat...Fratele meu a avut nunta acolo pe 9 iulie a.c, si am asteptat vreo ora si ceva in plus pana sa intram....Nu mai vorbesc de cate mirese erau acolo, toate stresate sa nu se vada intre ele....dar din punctul nostru de vedere, al nuntasilor, totul a fost super! Pentru cine este interesat, am chiar si fotografii pe care le pot pune la dispozitie!
A, si inca ceva: din cate imi amintesc, fratele meu s-a programat la biserica cam prin noiembrie, pentru luna iulie anul urmator.
nu pot sa cred esti draguta ca ne-ai zis aveam in cap exact biserica asta unde am fost la un botez dar nu stiam numele;) si ma bucur ca ti-am gasit mesajul pt ca imi e tare de folos sper ca s-au inceput programarile la ac biserica. am si eu 2 intrebari:
1 daca la o biserica dai avans si te scrie in caietul cu programari stie cineva daca se mai poate intampla ceva sa nu ti se retina locul intreb pt ca ma duc luna asta si nunta e la anul in septembrie dar nici nu pot amana pt ca apoi sa nu fie prea tarziu deci pot sta linistita dupa ce dau avans?
2

stii cumva cat si care sunt taxele la aceasta biserica?
multumesc:flowers: