Citat:
am intrat acum un minute pe acel site.
concluzii:
- nuanta de roz difera
- are i alta textura
- nu are forum
- mult prea multa gargara, bla bla
- destul de incarcat de informatie.
Acuma difera mult, pentru ca am modificat=o noi! Ieri era siclam (de fapt MAGENTA - care nici macar nu se obtine din COMBINATIE de culori, e o culoare PURA din care se formeaza celelalte culori). Ieri seara, insa, la cererea conducerii firmei culoarea a fost modificata. Acuma este movalie, nu mai e magenta. Culoarea era intr=adevar foarte apropiata (nu-mi dau seama daca ei folosesc chiar magenta pur, pentru ca au textura pe background...dar pare a fi magenta in proportie foarte mare). Deci acuma nu mai seamana atat de mult... Personal nu inteleg decizia sefilor...dar pare-se ca au preferat sa nu existe nici cea mai mica asociere, nici macar culoarea intre noi si un site al caror administratori isi permit sa sune sa intrebe alte firme despre deciziile proprii si schimbarile proprii de imagine.
Ah, si inca ceva (auzita de pe la alte firme): cica cei de la acelasi site, enunta.ro, ar povesti pe la firmele de profil (nunti, decoratiuni, etc) ca ei si cu noi am avea scandaluri/probleme/conflicte, si din acest motiv le spun celor care colaboreaza cu ei ca nu au voie sa colaboreze si cu noi: "ori noi, ori ghidul miresei! ca noi avem conflicte mari si nu puteti colabora cu ambii!". S-ar parea ca au povestit mai multor firme de profil despre aceste conflicte - care sunt inexistente! Nu a existat niciodata vreun conflict si singurele contacte directe intre ei si Ghidul Miresei au fost doua: la un targ in Ploiesti (si o emisiune TV), unde nu a fost nici un scandal/cearta/conflict, etc; iar al doilea contact la un targ la Brasov, unde doi dintre actionarii firmei s-au dus sa se cunoasca cu reprezentantii lui Enunta si sa le spuna ca ei sunt deschisi concurentei, si nu considera ca nu trebuie sa ne salutam intre noi (cele doua firme), ca totusi concurenta te face sa devii mai bun, etc. Si i-au intrebat pe cei de la Enunta daca au vreo problema cu noi, i-am deranjat cu ceva, le-am facut ceva...sau ce alt motiv au, de povestesc ca am avea conflicte si oamenii au de ales intre Ghidul Miresei ori Enunta?
Cu toate acestea, in continuare au povestit la mai multi (tot din auzite) ca sunt conflicte foarte mari si ca cine lucreaza cu ei nu are voie sa lucreze si cu noi.
Noi NU CREDEM ca e adevarat si ca au zis asa ceva! Ar insemna SANTAJ comercial fata de colaboratorii lor, si nu cred ca ar fi tocmai legal! Deci e posibil ca firmele care ne-au povestit asta sa exagereze! Noi le spunem tuturor celor care ne-au intrebat daca e adevarat ca avem conflicte mari cu enunta, ca NU AM AVUT NICIODATA NICI UN CONFLICT CU NIMENI! Nu ne-am certat, nu prea am avut contacte directe, iar cele putine care au fost au fost in limitele normalitatii! Iar Ghidul Miresei nu are nimic impotriva colaborarii clientilor Ghidului cu enunta.ro sau oricare alt site concurent noua. Sau neconcurent noua! Deci (aviz celor care intreaba): stimati clienti, puteti colabora cu ORICINE doriti dvs! Noi sau nimeni altcineva nu avem dreptul sa va spunem vreodata cu cine sa nu lucrati!
Oricum, Ghidul Miresei are o pozitie oficiala foarte deschisa concurentei, si pentru a demonstra acest lucru, tocmai s-a decis prin sedinta consiliului de conducere ca
VOM POSTA PRO BONO (adica complet gratuit) TOATE site-urile si revistele de profil pentru mirese! Ca sa vada toata lumea ca GHIDUL MIRESEI E DESCHIS CONCURENTEI, si este orientat catre satisfacerea nevoii cuplurilor care se casatores...nu face vanatoare de vrajitoare, nu considera pe nimeni inferior sau dusman! In fond TOTI (reviste si site=uri) ar trebui sa ajutam miresele, deci de ce sa fim atat de agresivi fata de concurenta!?
Asteptam reactii din piata! Cei care nu au nimic de ascuns si au o pozitie normala unei economii de piata vor face acelasi lucru ca si noi, vor posta la randul lor TOATE resursele necesare mirilor! TARGURI, REVISTE, SITE-uri, romanesti sau straine isi vor gasi locul pe site la noi!
Inca o data multumim fetelor pentru feed-back!

:lips: