Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 16:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Site concurent
MesajScris: 13 Iul 2006, 19:43 
Admin Ghidul Miresei

Fetelor, sefii mei m-au rugat sa va supun atentiei o situatie pe care sa o comentati voi, pentru ca VOI sunteti cele care contati:

Au primit azi un telefon de la un site concurent, www.enunta.ro , prin care li s-a spus ca "ati realizat ca site-ul vostru nu valoareaza nimic si ati decis sa ne copiati noua culoarea. si cu revista la fel, ne-ati copiat culorile! vreti sa beneficiati de imaginea creata de noi pe culorile respective si ne prejudiciati imaginea firmei" .

Pe langa faptul ca au ramas socati de tupeul cu care cineva indrazneste sa le ceara socoteala despre cum schimba imaginea firmei, nu pot intelege cum si-a putut imagina cineva ca este inventatorul unei anumite culori sau unei anumite asocieri de culori! Si pentru a evita discutii viitoare sau eventuale asocieri de imagine care considera dansii ca ne-ar dauna NOUA, si nu site-ului concurent, ar dori sa ne spuneti parerile voastre:

VOI CREDETI CA AVEM NEVOIE SA "IMITAM" PE CINEVA SAU CA ADOPTAREA CULORILOR IN REVISTA SI PE SITE AR AVEA LEGATURA CU ACEST SITE WWW.ENUNTA.RO ?

Sefii au decis ca daca utilizatorii vad in proportie semnificativa vreo asociere intre imaginea noastra si enunta, sa modifice culoarea (macar nuanta), desi din cate stim noi firma care se ocupa mai nou de imaginea noastra a ajuns la aceste culori dupa multe probe si nu pe bani putini!

Va rugam sa votati in sondajul de mai sus ca sa ne formam o parere, si sa vedem daca exista vreo asociere puternica intre imagini, astfel incat sa ne ferim de acest lucru!

Ca sa va fie mai usor sa ajungeti la enunta: http://www.enunta.ro

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Site concurent
MesajScris: 13 Iul 2006, 19:55 
Diva

Citat:
Fetelor, sefii mei m-au rugat sa va supun atentiei o situatie pe care sa o comentati voi, pentru ca VOI sunteti cele care contati:

Au primit azi un telefon de la un site concurent, www.enunta.ro , prin care li s-a spus ca "ati realizat ca site-ul vostru nu valoareaza nimic si ati decis sa ne copiati noua culoarea. si cu revista la fel, ne-ati copiat culorile! vreti sa beneficiati de imaginea creata de noi pe culorile respective si ne prejudiciati imaginea firmei" .

Pe langa faptul ca au ramas socati de tupeul cu care cineva indrazneste sa le ceara socoteala despre cum schimba imaginea firmei, nu pot intelege cum si-a putut imagina cineva ca este inventatorul unei anumite culori sau unei anumite asocieri de culori! Si pentru a evita discutii viitoare sau eventuale asocieri de imagine care considera dansii ca ne-ar dauna NOUA, si nu site-ului concurent, ar dori sa ne spuneti parerile voastre:

VOI CREDETI CA AVEM NEVOIE SA "IMITAM" PE CINEVA SAU CA ADOPTAREA CULORILOR IN REVISTA SI PE SITE AR AVEA LEGATURA CU ACEST SITE WWW.ENUNTA.RO ?

Sefii au decis ca daca utilizatorii vad in proportie semnificativa vreo asociere intre imaginea noastra si enunta, sa modifice culoarea (macar nuanta), desi din cate stim noi firma care se ocupa mai nou de imaginea noastra a ajuns la aceste culori dupa multe probe si nu pe bani putini!

Va rugam sa votati in sondajul de mai sus ca sa ne formam o parere, si sa vedem daca exista vreo asociere puternica intre imagini, astfel incat sa ne ferim de acest lucru!

enunta - > sucks ...cand am dat google search dupa traditii nunta ....mi-au aparut o groaza de linkuri! Am intrat si la ei pe site...si la voi ..si pe inca alte zeci de site-uri de nunti ..cu chat ...cu poze...cu forumuri!! Daca mi s-ar fi parut celelate mai cu mot va dati seama ca nu zaceam pe acest site zi de zi timp de aprox 7 luni de zile! So ....cei de la enunta sa-si vada lungul nasului ...si sa nu se creada inventatori de culori ! daca era de marca cumva ideea si culoarea respectiva de ce nu le-au inregistrat la OSIM???:unsure::unsure: Se stie prea bine ca site-ul acesta si-a castigat membrii nu prin culorile interfetei ci prin continut ....valoare....si mod de abordare a problemlor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 23:09 
Diva

Citat:

va dati seama ca nu zaceam pe acest site zi de zi timp de aprox 7 luni de zile! So ....

angelina a pus clar punctul pe "i"...
cred ca numarul urias de utilizatori (nu ma refer la persoanele inregistrate ci la persoanele care participa efectiv pe site) arata clar valoarea acestui site...

si...pana la urma, inafara de culoarea (poate chiar e o chestie de marketing care da roade) site-urile nu se pot compara...acolo e o insirare de informatii (nici macar nu foarte utile, asta am descoperit si eu de mult deja) iar Ghidul e mai mult decat un site, e o comunitate (asa ati spus si voi, nu?), e un loc in care te simti bine...si...creaza dependenta...:) :) :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 00:17 
Senior

si eu am aceeasi parere..ca nu se compara site-ul nostru cu enunta.ro...chiar nu auzisem de el pana acum, am intrat sa vad ce e..dar m-a plictisit din prima...acea lunga lista cu toate informatiile...parca sunt toate aruncate in oala fara nici un design...oricum eu una nu cred ca trebui sa ne speriem de ei....lumea intra unde vrea si unde ii place.. unii poate intra si aici si acolo...sau se folosesc de unele chestii de aici si de unele de acolo..pana la urma fiecare e liber sa aleaga ce vrea.

Eu va felicit pe voi, fetele care va ocupati de site..mi-e mi se pare totul pus la punct, in ordine si cu bun gust. Iar culorile ma fascineaza :) pupici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 00:36 
Diva

:D :D :D da' simpatici, astia de la www.enunta.ro! :D :D baieti cu simtul umorului :D :D
nu, zau, chiar m-ati facut sa rad cu subiectul asta :D pai ce legatura are, frate, site-ul nostru (da, am zis bine, AL NOSTRU :p) cu ala? nici macar culorile nu sunt la fel... sunt nuante diferite... si sa ma scuze, dar cel putin prima pagina la ei e o varza totala, nu stii unde sa te uiti...
nt-nt-nt, invidia asta :D

nu, acum serios, stati calmi ca cele doua site-uri nu se pot confunda, sunt cat se poate de distincte... e absolut evident :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 03:40 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
:D :D :D da' simpatici, astia de la www.enunta.ro! :D :D baieti cu simtul umorului :D :D
nu, zau, chiar m-ati facut sa rad cu subiectul asta :D pai ce legatura are, frate, site-ul nostru (da, am zis bine, AL NOSTRU :p) cu ala? nici macar culorile nu sunt la fel... sunt nuante diferite... si sa ma scuze, dar cel putin prima pagina la ei e o varza totala, nu stii unde sa te uiti...
nt-nt-nt, invidia asta :D

nu, acum serios, stati calmi ca cele doua site-uri nu se pot confunda, sunt cat se poate de distincte... e absolut evident :wok:

Mda, hai ca intre timp au ajuns sefii la concluzia ca nu-si doresc ei sa semene culoarea asa mult cu cea a celor de la enunta. S-au enervat rau de tot... chiar nu i-am vazut niciodata asa! Am aflat ca cei de la enunta au sugerat ca au asocierea de culori siclam, gri si alb inregistrate la OSIM! (X):unsure: Ma intreb cum o fi sa te duci la OSIM si sa zici "vreau si eu sa inregistrez culorile alb, gri si siclam la voi! vreau patent pe ele, ca sa nu le poata folosi altcineva!". Hei, dar eu am mai vazut un site pe undeva care avea aceleasi culori.... vai de mine! Eu cred ca ALA inventase de fapt aceste culori!

In fine, nici nu mai conteaza. Nu stiu de ce s-au enervat in loc sa se amuze, dar nu i-am vazut niciodata asa! Cert e ca ne-au sunat si ne-au sugerat sa facem probe si pe alte nuante, ca sa nu care cumva sa semanam cu enunta, pentru ca nu-si doresc nici macar o asociere prin comparatie cu ei.

Asa ca, iata o tenta mai violeta un pic, cam ca strugurii. Mie imi place MULT mai mult asa, dar vad ca parerile sunt impartite. :rocker:

Si DA, fetelor, vom schimba culoarea periodic, si va multumim pentru sugestii!

Pupicei multi si sper ca v-ati mai obisnuit cu fontul acesta mic. Pariez ca daca schimbam acuma fontul o sa tipati ca e prea MARE si dati prea mult scroll cu mouse-ul!

:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 04:27 
Nou Venit

ete fleoshk...am vazut-o si pe asta...:wacko:sincer sa fiu, mie imi placea mai mult culoarea dinainte a site-ului, dar nu ma bag la capitolul asta pt ca nu-s scafandru, dar de-aici pina la acuzele aduse de enunta.ro e cale lunga:unsure: oare nu o sa vina papusa Barbie si cu Legally Blonde 1&2 sa dea in judecata ambele site-uri pt a stabili pa(ma)ternitatea culorii respective?(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 14:30 
Veteran

prima reactie a fost : enunta.ro? ce e asta?............deci.. subscriu la ce au spus foarte bine fetele. Ce comparatie? ce concurenta? viseaza oamenii aia dealtfel evident frustrati de succesul din ce in ce mai mare al site-ului ghidulmiresei.ro ..sunt absolut super si culorile de acum poate chiar mai bine, dar vaiii invidia asta atat i-a ros incat au cazut in penibil. Daca se va raspunde la acest mini-sondaj ii veti umili de-a dreptul! Si inca ceva sunteti cei mai buni!!!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 14:55 
Diva

Citat:

site-urile sunt total diferite. la inceput cand am inceput sa ma ocup de nunta si umblu pe net ca nebuna. am intrat pe acel site, insa nu m-a satisfacut. apoi am descoperit GHIDUL MIRESEI, care m-a ajutat enorm. este partenerul meu de cumparaturi si de sfaturi pentru nunta. este "jumatatea mea".
nici nu se compara. mai bine schimbati culoarea, este un pic suparatoare pt ochi, FARA SUPARARE.

:wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok: GHIDUL MIRESEI!!!!!!!!!!11:heart::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 15:00 
Diva

Vizitez zilnic acest site! intru cat de des imi permite timpul pe forumul miresicilor! aici am gasit ce am avut nevoie: sfaturi, sugestii, furnizori si cel mai mult fetele acestea, aflate in situatia mea de viitoare miresica! si toate astea ma ajuta mult! mai e loc de comentarii?!;););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 15:04 
Diva

In privinta culorii chiar nu mi-am batut capul! e ok oricum ar fi! daca schimbati/sau nu schibati culoarea nu o sa mai intru/intram pe site/forum?! nu are nici o relevanta culoarea in acest caz!
nici nu merita discutat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 15:25 
Veteran

Culoarea.Ha!Ce sa zic!!!De ce nu ne spun si noua ca au inregistrat ei culoarea asta?!?!?Oricum,intr-adevar e aceeasi culoare dar sunt nuante diferite si texturi diferite.O,damn!Daca ma acuza si pe mine?Pe pagina mea de pe Yahoo360 am o nuanta diferita din aceeasi culoare.Ufff,tre sa dau fuga sa o schimb!:D:D:D:D:D
Ce porcarie!Ia sa se uite ei pe net ca eu cred ca mai sunt milioane de site-uri care se aseamana intre ele.Ar fi si culmea ca atunci cand faci/schimbi imaginea unui site sa stai luni bune sa cauti daca nu cumva mai e vreun site cu aceleasi culori sau poze.Ar trebui ca doamnele sau domnii de la site-ul respectiv sa-si revizuiasca atitudinea si mai ales prioritatile.Ar trebui sa-si petreaca timpul imbunatatind site-ul,nu acuzand pe altii de "plagiat".Am zis!):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 16:24 
Junior

(!)

salutare!

am vazut de ieri discutia asta si zau daca mi-am gasit cuvintele sa scriu ceva.
o fac acum din respect pentru acest site si gandindu-ma ca poate chiar conteaza sa ne spunem parearea.
nu pot insa sa spun mai mult decat ca e de total prost gust atitudinea celor de la e-nunta. Dar nu-i nimic caci insasi prin aceasta atitudine isi demonstreaza lipsa de profesionalism.
Lasati ""copiii"" sa se ""joace"" de-a "e culoarea noastra, nu-i a voastra"" daca doar atat stiu sa faca!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2006, 23:03 
Diva

Citat:
(!)

salutare!

am vazut de ieri discutia asta si zau daca mi-am gasit cuvintele sa scriu ceva.
o fac acum din respect pentru acest site si gandindu-ma ca poate chiar conteaza sa ne spunem parearea.
nu pot insa sa spun mai mult decat ca e de total prost gust atitudinea celor de la e-nunta. Dar nu-i nimic caci insasi prin aceasta atitudine isi demonstreaza lipsa de profesionalism.
Lasati ""copiii"" sa se ""joace"" de-a "e culoarea noastra, nu-i a voastra"" daca doar atat stiu sa faca!!

am intrat acum un minute pe acel site.
concluzii:
- nuanta de roz difera
- are i alta textura
- nu are forum
- mult prea multa gargara, bla bla
- destul de incarcat de informatie.
sper sa nu ma dea in judecata.
oricum, voi cei de la GHIDUL MIRESEI, tineti-o tot asa, ca este foarte bine si nu va puneti la mintea lor. aratati-le ca sunt buni profesionisti, oameni care stiu sa-si conduca firma.
BRAVO VOUA!!! NE SUNTETI DE MARE AJUTOR!!:wok: O:):flower::flower::heart::heart::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2006, 01:31 
Admin Ghidul Miresei

Citat:

am intrat acum un minute pe acel site.
concluzii:
- nuanta de roz difera
- are i alta textura
- nu are forum
- mult prea multa gargara, bla bla
- destul de incarcat de informatie.

Acuma difera mult, pentru ca am modificat=o noi! Ieri era siclam (de fapt MAGENTA - care nici macar nu se obtine din COMBINATIE de culori, e o culoare PURA din care se formeaza celelalte culori). Ieri seara, insa, la cererea conducerii firmei culoarea a fost modificata. Acuma este movalie, nu mai e magenta. Culoarea era intr=adevar foarte apropiata (nu-mi dau seama daca ei folosesc chiar magenta pur, pentru ca au textura pe background...dar pare a fi magenta in proportie foarte mare). Deci acuma nu mai seamana atat de mult... Personal nu inteleg decizia sefilor...dar pare-se ca au preferat sa nu existe nici cea mai mica asociere, nici macar culoarea intre noi si un site al caror administratori isi permit sa sune sa intrebe alte firme despre deciziile proprii si schimbarile proprii de imagine.

Ah, si inca ceva (auzita de pe la alte firme): cica cei de la acelasi site, enunta.ro, ar povesti pe la firmele de profil (nunti, decoratiuni, etc) ca ei si cu noi am avea scandaluri/probleme/conflicte, si din acest motiv le spun celor care colaboreaza cu ei ca nu au voie sa colaboreze si cu noi: "ori noi, ori ghidul miresei! ca noi avem conflicte mari si nu puteti colabora cu ambii!". S-ar parea ca au povestit mai multor firme de profil despre aceste conflicte - care sunt inexistente! Nu a existat niciodata vreun conflict si singurele contacte directe intre ei si Ghidul Miresei au fost doua: la un targ in Ploiesti (si o emisiune TV), unde nu a fost nici un scandal/cearta/conflict, etc; iar al doilea contact la un targ la Brasov, unde doi dintre actionarii firmei s-au dus sa se cunoasca cu reprezentantii lui Enunta si sa le spuna ca ei sunt deschisi concurentei, si nu considera ca nu trebuie sa ne salutam intre noi (cele doua firme), ca totusi concurenta te face sa devii mai bun, etc. Si i-au intrebat pe cei de la Enunta daca au vreo problema cu noi, i-am deranjat cu ceva, le-am facut ceva...sau ce alt motiv au, de povestesc ca am avea conflicte si oamenii au de ales intre Ghidul Miresei ori Enunta?

Cu toate acestea, in continuare au povestit la mai multi (tot din auzite) ca sunt conflicte foarte mari si ca cine lucreaza cu ei nu are voie sa lucreze si cu noi.

Noi NU CREDEM ca e adevarat si ca au zis asa ceva! Ar insemna SANTAJ comercial fata de colaboratorii lor, si nu cred ca ar fi tocmai legal! Deci e posibil ca firmele care ne-au povestit asta sa exagereze! Noi le spunem tuturor celor care ne-au intrebat daca e adevarat ca avem conflicte mari cu enunta, ca NU AM AVUT NICIODATA NICI UN CONFLICT CU NIMENI! Nu ne-am certat, nu prea am avut contacte directe, iar cele putine care au fost au fost in limitele normalitatii! Iar Ghidul Miresei nu are nimic impotriva colaborarii clientilor Ghidului cu enunta.ro sau oricare alt site concurent noua. Sau neconcurent noua! Deci (aviz celor care intreaba): stimati clienti, puteti colabora cu ORICINE doriti dvs! Noi sau nimeni altcineva nu avem dreptul sa va spunem vreodata cu cine sa nu lucrati!

Oricum, Ghidul Miresei are o pozitie oficiala foarte deschisa concurentei, si pentru a demonstra acest lucru, tocmai s-a decis prin sedinta consiliului de conducere ca VOM POSTA PRO BONO (adica complet gratuit) TOATE site-urile si revistele de profil pentru mirese! Ca sa vada toata lumea ca GHIDUL MIRESEI E DESCHIS CONCURENTEI, si este orientat catre satisfacerea nevoii cuplurilor care se casatores...nu face vanatoare de vrajitoare, nu considera pe nimeni inferior sau dusman! In fond TOTI (reviste si site=uri) ar trebui sa ajutam miresele, deci de ce sa fim atat de agresivi fata de concurenta!?

Asteptam reactii din piata! Cei care nu au nimic de ascuns si au o pozitie normala unei economii de piata vor face acelasi lucru ca si noi, vor posta la randul lor TOATE resursele necesare mirilor! TARGURI, REVISTE, SITE-uri, romanesti sau straine isi vor gasi locul pe site la noi!

Inca o data multumim fetelor pentru feed-back!

:wok::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 14:08 
Nou Venit

Citat:

Acuma difera mult, pentru ca am modificat=o noi! Ieri era siclam (de fapt MAGENTA - care nici macar nu se obtine din COMBINATIE de culori, e o culoare PURA din care se formeaza celelalte culori). Ieri seara, insa, la cererea conducerii firmei culoarea a fost modificata. Acuma este movalie, nu mai e magenta. Culoarea era intr=adevar foarte apropiata (nu-mi dau seama daca ei folosesc chiar magenta pur, pentru ca au textura pe background...dar pare a fi magenta in proportie foarte mare). Deci acuma nu mai seamana atat de mult... Personal nu inteleg decizia sefilor...dar pare-se ca au preferat sa nu existe nici cea mai mica asociere, nici macar culoarea intre noi si un site al caror administratori isi permit sa sune sa intrebe alte firme despre deciziile proprii si schimbarile proprii de imagine.

Ah, si inca ceva (auzita de pe la alte firme): cica cei de la acelasi site, enunta.ro, ar povesti pe la firmele de profil (nunti, decoratiuni, etc) ca ei si cu noi am avea scandaluri/probleme/conflicte, si din acest motiv le spun celor care colaboreaza cu ei ca nu au voie sa colaboreze si cu noi: "ori noi, ori ghidul miresei! ca noi avem conflicte mari si nu puteti colabora cu ambii!". S-ar parea ca au povestit mai multor firme de profil despre aceste conflicte - care sunt inexistente! Nu a existat niciodata vreun conflict si singurele contacte directe intre ei si Ghidul Miresei au fost doua: la un targ in Ploiesti (si o emisiune TV), unde nu a fost nici un scandal/cearta/conflict, etc; iar al doilea contact la un targ la Brasov, unde doi dintre actionarii firmei s-au dus sa se cunoasca cu reprezentantii lui Enunta si sa le spuna ca ei sunt deschisi concurentei, si nu considera ca nu trebuie sa ne salutam intre noi (cele doua firme), ca totusi concurenta te face sa devii mai bun, etc. Si i-au intrebat pe cei de la Enunta daca au vreo problema cu noi, i-am deranjat cu ceva, le-am facut ceva...sau ce alt motiv au, de povestesc ca am avea conflicte si oamenii au de ales intre Ghidul Miresei ori Enunta?

Cu toate acestea, in continuare au povestit la mai multi (tot din auzite) ca sunt conflicte foarte mari si ca cine lucreaza cu ei nu are voie sa lucreze si cu noi.

Noi NU CREDEM ca e adevarat si ca au zis asa ceva! Ar insemna SANTAJ comercial fata de colaboratorii lor, si nu cred ca ar fi tocmai legal! Deci e posibil ca firmele care ne-au povestit asta sa exagereze! Noi le spunem tuturor celor care ne-au intrebat daca e adevarat ca avem conflicte mari cu enunta, ca NU AM AVUT NICIODATA NICI UN CONFLICT CU NIMENI! Nu ne-am certat, nu prea am avut contacte directe, iar cele putine care au fost au fost in limitele normalitatii! Iar Ghidul Miresei nu are nimic impotriva colaborarii clientilor Ghidului cu enunta.ro sau oricare alt site concurent noua. Sau neconcurent noua! Deci (aviz celor care intreaba): stimati clienti, puteti colabora cu ORICINE doriti dvs! Noi sau nimeni altcineva nu avem dreptul sa va spunem vreodata cu cine sa nu lucrati!

Oricum, Ghidul Miresei are o pozitie oficiala foarte deschisa concurentei, si pentru a demonstra acest lucru, tocmai s-a decis prin sedinta consiliului de conducere ca VOM POSTA PRO BONO (adica complet gratuit) TOATE site-urile si revistele de profil pentru mirese! Ca sa vada toata lumea ca GHIDUL MIRESEI E DESCHIS CONCURENTEI, si este orientat catre satisfacerea nevoii cuplurilor care se casatores...nu face vanatoare de vrajitoare, nu considera pe nimeni inferior sau dusman! In fond TOTI (reviste si site=uri) ar trebui sa ajutam miresele, deci de ce sa fim atat de agresivi fata de concurenta!?

Asteptam reactii din piata! Cei care nu au nimic de ascuns si au o pozitie normala unei economii de piata vor face acelasi lucru ca si noi, vor posta la randul lor TOATE resursele necesare mirilor! TARGURI, REVISTE, SITE-uri, romanesti sau straine isi vor gasi locul pe site la noi!

Inca o data multumim fetelor pentru feed-back!

:wok::lips:

:flowers: Nu stiu daca pot interveni in discutie, dar legat de cele de mai sus: noi colaboram cu ambele site-uri si nici unul nu ne-a pus in vedere sa il evitam pe celalalt si sa lucram exclusiv cu unul din ele... ar fi chiar hilar. Legat de schimbarea culorii: chiar daca va vizitez aproape zilnic, sincer nu am bagat de seama :~* , informatiile m-au interesat mai mult. Este valabil si pentru enunta.
Multa bafta in continuare! :rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2006, 11:56 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
:flowers: Nu stiu daca pot interveni in discutie, dar legat de cele de mai sus: noi colaboram cu ambele site-uri si nici unul nu ne-a pus in vedere sa il evitam pe celalalt si sa lucram exclusiv cu unul din ele... ar fi chiar hilar. Legat de schimbarea culorii: chiar daca va vizitez aproape zilnic, sincer nu am bagat de seama :~* , informatiile m-au interesat mai mult. Este valabil si pentru enunta.
Multa bafta in continuare! :rocker:

Ne bucuram mult sa aflam ca la dvs. nu s-a intamplat.... cu toate acestea vreo 3 parteneri care organizeaza targuri de nunti asa ne-au informat :(( Poate totusi au exagerat si ei, ceea ce ar fi foarte bine dintr-un anumit punct de vedere. Va multumim pentru informatie! :love:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]