Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 20:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: RESTAURANT DISPONIBIL URGENT
MesajScris: 17 Iul 2006, 18:42 
Junior

incredibil ce tampiti,,,.numai in Romania poti pati asa ceva...eu cred ca as facer un scandal .... Sper sa gasesti ceva daca aflu iti spun...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Iul 2006, 18:57 
Diva

Citat:
Stiu ca o vi sa para ciudat dar stie cineva un restaurant disponibil pentru data de 19.08.2006?Restaurantul meu m-a lasat balta, mi-au dat arvuna inapoi, ca ei au inchis restaurantul cu data de 15.07.2006, din motive de ei stiute.La nunta nu am mai mult de 70 maxim de persoane.Caut urgent, asta ca sa nu imi aman nunta, acest lucru il fac in ultima instanta avand in vedere ca eu am data pana si avansul pentru bilete pentru luna de miere.Sincer am mare nevoie de ajutor , va rog din suflet si va multumesc mult.

Incearca la Hotel Majestic; stiu ca ei au mai multe sali ... dar sunt cam scumpi la meniu.
Bafta multa!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Iul 2006, 19:12 
Junior

Citat:
Stiu ca o vi sa para ciudat dar stie cineva un restaurant disponibil pentru data de 19.08.2006?Restaurantul meu m-a lasat balta, mi-au dat arvuna inapoi, ca ei au inchis restaurantul cu data de 15.07.2006, din motive de ei stiute.La nunta nu am mai mult de 70 maxim de persoane.Caut urgent, asta ca sa nu imi aman nunta, acest lucru il fac in ultima instanta avand in vedere ca eu am data pana si avansul pentru bilete pentru luna de miere.Sincer am mare nevoie de ajutor , va rog din suflet si va multumesc mult.

nu pot sa cred ce ai patit! De-a dreptul ingrozitor! Sa speri insa ca tot raul va fi spre bine si sa fii convinsa ca se va rezolva cumva!

imi pare rau ca nu stiu cum as putea sa te ajut...
singurul loc pe care il stiu in Buc. care e chiar langa mine si unde am vazut ca se fac nunti, este cantina de la un camin de medicina situata chiar la Izvor, cantina care pe timpul verii nu mai functioneaza ca si cantina ci doar pentru nunti si botezuti. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar este singurul loc pe care il stiu eu iar daca te pot ajuta cu mai multe informatii, trimite-mi un mesaj pe PM. Cred ca pot sa obtin si un nr. de tel.

Iti tin pumnii!
%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Iul 2006, 19:13 
Diva

ia-o la picior prin oras si cauta peste tot.trebuie sa gaseseti ceva.bafta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 13:50 
Diva

Citat:
Multumesc tuturor fetelor pentru grija voastra, am reusit sa gasesc ceva aseara, in aceeasi zi in care aveam programata nunta, dar ma obliga la niste cheltuieli in plus fata de ce imi facusem eu si a trbuit sa renunt la un fel din meniu ca sa nu coste ff mult(pestele) dar in rest este ff multa mancare.Multumesc mult celor care si-au facut timp sa vada si mesajul meu.Va pupicesc.

incearca la restaurantul eden - quo vadis. este pe bd corneliu coposu, spre unirii. stiu din sursa sigura ca au o sala de rezerva pentru nunti...pentru cei care au probleme cu restaurantul sau care se decid fff tarziu.

incearca si acolo.

succes!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 13:51 
Diva

Citat:
Multumesc tuturor fetelor pentru grija voastra, am reusit sa gasesc ceva aseara, in aceeasi zi in care aveam programata nunta, dar ma obliga la niste cheltuieli in plus fata de ce imi facusem eu si a trbuit sa renunt la un fel din meniu ca sa nu coste ff mult(pestele) dar in rest este ff multa mancare.Multumesc mult celor care si-au facut timp sa vada si mesajul meu.Va pupicesc.

bravo! felicitari! :flowers: ma bucur ca ai gasit si te-ai linistit :rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 15:40 
Junior

Citat:
:\

:.bine ca ai rezolvat!
Bravo!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]