Citat:
Stiu ca o vi sa para ciudat dar stie cineva un restaurant disponibil pentru data de 19.08.2006?Restaurantul meu m-a lasat balta, mi-au dat arvuna inapoi, ca ei au inchis restaurantul cu data de 15.07.2006, din motive de ei stiute.La nunta nu am mai mult de 70 maxim de persoane.Caut urgent, asta ca sa nu imi aman nunta, acest lucru il fac in ultima instanta avand in vedere ca eu am data pana si avansul pentru bilete pentru luna de miere.Sincer am mare nevoie de ajutor , va rog din suflet si va multumesc mult.
nu pot sa cred ce ai patit! De-a dreptul ingrozitor! Sa speri insa ca tot raul va fi spre bine si sa fii convinsa ca se va rezolva cumva!
imi pare rau ca nu stiu cum as putea sa te ajut...
singurul loc pe care il stiu in Buc. care e chiar langa mine si unde am vazut ca se fac nunti, este cantina de la un camin de medicina situata chiar la Izvor, cantina care pe timpul verii nu mai functioneaza ca si cantina ci doar pentru nunti si botezuti. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar este singurul loc pe care il stiu eu iar daca te pot ajuta cu mai multe informatii, trimite-mi un mesaj pe PM. Cred ca pot sa obtin si un nr. de tel.
Iti tin pumnii!