Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 18 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ajutor!!!!!!
MesajScris: 24 Iul 2006, 15:10 
Diva

am si eu o problema si ar fi super daca m-ati ajuta! sunt atatia de daca... daca se razgandeste...daca isi da seama ca poate nu ma iubeste... daca intalneste pe alta... daca se intalneste cu fosta lui iubire si ii reinvie sentimentele... daca.... simt ca mor si pana in mai cand vom fi sot si sotie cred ca o sa fac o cadere nervoasa. ajutor!!!!!!!!:((

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ajutor!!!!!!
MesajScris: 24 Aug 2006, 20:06 
Diva

Citat:
am si eu o problema si ar fi super daca m-ati ajuta! sunt atatia de daca... daca se razgandeste...daca isi da seama ca poate nu ma iubeste... daca intalneste pe alta... daca se intalneste cu fosta lui iubire si ii reinvie sentimentele... daca.... simt ca mor si pana in mai cand vom fi sot si sotie cred ca o sa fac o cadere nervoasa. ajutor!!!!!!!!:((

nu te mai stresa cu intrebari de genul asta, iti faci rau tie. si ai toate sansele sa devii genul de nevasta cicalitoare si paranoica:) problemele astea pot aparea oricand, in orice cuplu si inainte si dupa casatorie, singura garantie pe care o ai este increderea in relatia voastra! in plus decizia de a va casatori e un act de maturitate, inseamna ca stiti ce va doriti de la viata si ar trebui sa te simti sigura pe el! dc totusi chestiile astea te apasa vorbeste cu el...spune-i mai in gluma mai in serios care sunt temerile tale, sunt sigura ca o sa te incurajeze si o sa te linisteasca! hai, curaj!!

%%-:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 20:36 
Diva

multumesc pentru incurajari:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2006, 12:04 
Veteran

Si hai sa mai adaug si eu ceva.Nu are rost sa te gandesti la lucruri din astea.Si eu am avut o perioada de paranoia dar mi-am dat seama ca nu are rost.Asteptam nunta ca sa ma calmez.Dar la o adik,o verigheta nu l-ar impiedica sa se indragosteasca de alta.Si chiar daca s-ar intampla,inseamna ca asa a fost sa fie si ca probabil tot raul e spre bine.Poate ca prin faptul ca ma paraseste ar face loc adevaratei mele jumatati.......nu stiu ce-mi rezerva viitoarul pt ca nu-mi place sa traiesc in trecut si nici in viitor.Eu nu vreau sa scap momentul.Acum suntem fericiti.Nu conteaza ce se va intampla!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2006, 09:58 
Diva

Citat:
daca (?) si cu parca s-au suit in barca...mari griji iti mai faci..esti atat de preocupata de aceste probleme incat uiti sa te bucuri de clipele de fericire...mergi inainte.viata e frumoasa...:nwink:
din fericire au trecute aceste...clipe de indoiala sa le zicem. cred ca fiecare are asa o zi cand pica in butoiul cu melancolie, dar trece:ok::lol::njump::njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2006, 13:07 
Diva

Citat:
bravo.multi pupici...sa fii fericita.:napplause:
ms:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 00:28 
Diva

Citat:
aceleasi intrebari ti le poti pune si dupa...dc nu exista incredere si iubire poate sa va lege sapte cununii ca tot degeaba...

nu am vrut sa fiu rea, dar asta e adevarul. noi stam de 4 ani impreuna si niciodata nu am crezut ca ma inseala sau faze de genu. dc il tin lg mine sentimentele sigur nu se vor schimba dupa ce pune verigheta pe stanga :)

relax, totul va fi bine

Intrebari de genu la un momentdat sunt normale dar nu in permanenta.Si depinde cum il tii langa tine.Din punctul meu de vedere nu trebuie sa lasi monotonia sa intervina.Uhhh ce urat e! Atat o femeie cat si un barbat trebuie recuceriti in fiecare zi!:-*:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 20:31 
Diva

Inchid subiectul asta pentru ca exista unul asemanator ca tema aici:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 4&mid=1862
:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 18 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]