Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 13 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ???????????
MesajScris: 01 Aug 2006, 09:39 
Diva

ce pot sa-ti spun... sincer imi pare rau pentru ceea ce ai patit si te inteleg. si nunta noastra este zilnic pusa sub semnul intrebarii de viitoarea mea soacra. sper doar sa reusesc sa o duc la capat, si sper ca si tu sa reusesti sa treci peste asta si sunt sigura ca, daca te iubeste cu adevarat va veni la tine si veti fi impreuna. bafta %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2006, 13:26 
Diva

Citat:
Buna!am fost o posibila viitoare mireasa a lunii august.haideti sa moderam un subiect absolut delicat.el era preot catolic,eu crestina ortodoxa.renunta la tot ptr noi.ptr dragostea noastra..ce frumos.dar mamica si familia au avut grija inainte cu o luna de nunta sa ii strice viata (si pe a mea implicit).azi am anulat totul oficial.s-a terminat.se pare ca in viata sunt lucruri mai puternice decit dragostea dintre doi oameni.sau ma insel?

cand intra in scena "mamica" ....e klar...se duce totul de rapa! Daca ai avut langa tine un om care s-a lasat influentat de binevoitoarea "mamica" nu poti decat sa te bucuri ca ai scapat de el! Te cred ca l-ai iubit ..nu neg asta! Insa gandeste-te altfel: ce se intampla daca te casatoreai si "mamica" incepea sa-si bage nasul si in viata ta ...asa cum si l-a bagat si in a lui! Eu tind sa cred ca daca te iubea cu adevarat mergea pana in panzele albe ca sa fie alaturi de tine ...caci in fond nu traia toata viata alaturi de "mamica"! Cunosc cazuri concrete in care asa zisele mame...si-au tinut fii sub "aripa ocrotitoare" incat ei au ajuns la 40 de ani si tot necasatoriti sunt: aia e curva, aia e stramba, aia e asa...aia e pe dincolo....si respectivul a ramas fara nici un rost in viata! So ...intoarce problema pe toate partile si nu te gandi ca la o catastrofa! Poate asa a vrut D-zeu sa faca ....ca sa va fie mai bine!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2006, 14:09 
Senior

Citat:
el era preot catolic,eu crestina ortodoxa.

preotii catolici parca sunt celibatari, nu-i asa? poate pe mamica o deranja ca el renunta si la vocatia de preot pentru tine. dar cred ca putea sa treaca la ortodoxism, sa profeseze preotia si sa se si insoare, nu-i asa? e foarte delicat subiectul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2006, 14:21 
Diva

Citat:
Buna!am fost o posibila viitoare mireasa a lunii august.haideti sa moderam un subiect absolut delicat.el era preot catolic,eu crestina ortodoxa.renunta la tot ptr noi.ptr dragostea noastra..ce frumos.dar mamica si familia au avut grija inainte cu o luna de nunta sa ii strice viata (si pe a mea implicit).azi am anulat totul oficial.s-a terminat.se pare ca in viata sunt lucruri mai puternice decit dragostea dintre doi oameni.sau ma insel?

imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. poate este mai bine asa!!! o sa treci peste perioada grea. ai sa vezi. stiu ce inseamna sa anulezi nunta. am trecut si eu prin asta, dar uite-ma ca ma pregatesc sa devin mireasa alaturi de barbatul perfect. o sa uiti.
dar el ce a spus. cum a argumentat despartirea?
si el o sa treaca printr-o perioada destul de grea mai ales daca ati avut si relatii sexuale.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2006, 23:39 
Junior

Superb raspuns. Sunt intru totul de acord cu tine. Eu din aceleasi cauze mi-am parasit ex-ul. Era mai mult dupa fustita lu' mamicutza decat dupa a mea :-` si nu mi-a placut. Am cautat pe cineva care sa tina cont de parerea mamicutzai, dar sa faca ce e mai bine pt el si persoana iubita (adica eu :~*)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 13 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]