Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 10:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 148 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Mesaje Private suparatoare
MesajScris: 27 Sep 2006, 17:16 
Veteran

Fetelor, dati-mi voie sa propun un subiect destul de enervant.
Vi s-a intamplat vreodata sa va exprimati in mod clar opinia vis-a-vis de o poza postata? Iar in schimbul mesajului d-voastra sa primiti injuraturi pe PM?
Ce parere aveti? Daca cine isi posteaza o poza in galerie, mai vrea (eventual) sa mai si vanda ceva, oare nu suntem indreptatiti sa ne exprimam in mod cinstit opinia? Am putea sa si ignoram! insa, uneori este mai mult decat se poate...
Eu am patit-o...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Mesaje Private suparatoare
MesajScris: 27 Sep 2006, 17:23 
Diva

Citat:
Vi s-a intamplat vreodata sa va exprimati in mod clar opinia vis-a-vis de o poza postata? Iar in schimbul mesajului d-voastra sa primiti injuraturi pe PM?
Ce parere aveti? Daca cine isi posteaza o poza in galerie, mai vrea (eventual) sa mai si vanda ceva, oare nu suntem indreptatiti sa ne exprimam in mod cinstit opinia? Am putea sa si ignoram! insa, uneori este mai mult decat se poate...
Eu am patit-o...

Nu, nu mi s-a intamplat! dar daca ceva nu imi place, chiar tin pentru mine acest lucru! nu e placut sa te critice cineva! daca postez o fotografie, nu e nici un comentariu, automat inteleg ca nu a placut! asta este! nu e o regula, desigur!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:24 
Diva

Citat:
Eu am patit-o...

:. Poate ar trebuie sa ne mai dai ceva date! in fond poti discuta fotografiile postate pe site! de asta sunt postate de fapt!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:25 
Diva

Citat:
Eu nu prea am postat comentarii negative la poze...Nu-mi place sa critic....:-`

Subscriu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:26 
Veteran

Citat:

Nu, nu mi s-a intamplat! dar daca ceva nu imi place, chiar tin pentru mine acest lucru! nu e placut sa te critice cineva! daca postez o fotografie, nu e nici un comentariu, automat inteleg ca nu a placut! asta este! nu e o regula, desigur!

da, dar daca nu spune nimic e ok.
insa, daca mai si lauda produsul, care evident e cam ..., mai face si reclama acolo unde nu trebuie, si mai si cere un pret fabulos pt ceva second hand....imi pare rau, eu nu ma pot abtine. De fapt prost ne e cel ce cere, ci cel ce cumpara....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:26 
Diva

Citat:
Eu am patit-o...

eu am patit....dar in sens invers! Am comentat la o poza si o "avocata" a proprietarei pozei a inceput sa faca pledoarii pe PM! Nu mai spun ca a facut-o pe detectiva pe net cautand nick name-uri de messenger ca sa ma poata injura mai bine! :D:D:D:D noroc ca exista ignore! Persoanele care fac asta .....ori nu suporta adevarul ori mor de ciuda si de invidie cand vad ca altii sunt mai presus de ei!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:28 
Diva

Citat:
Eu am patit-o...

Si daca ai fost la fel de "grabita" cum ai fost in discutia de ieri! si ai fost si sloboda la gura, ce sa zic! bine macar ca ti-a dat mesaj privat! :ok: imi pare rau! cum am zis! daca ceva nu imi place, nu comentez! asta nu inseamna ca nu sunt cinstita! - comentariile se refera , desigur la fetele/miresele/situatiile/fotografiile/etc de pe acest site! - fiindca nuntile de la tv le-am facut harcea-parcea! :D (spre exemplu!)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:29 
Veteran

Citat:
eu am patit....dar in sens invers! Am comentat la o poza si o "avocata" a proprietarei pozei a inceput sa faca pledoarii pe PM! Nu mai spun ca a facut-o pe detectiva pe net cautand nick name-uri de messenger ca sa ma poata injura mai bine! :D:D:D:D noroc ca exista ignore! Persoanele care fac asta .....ori nu suporta adevarul ori mor de ciuda si de invidie cand vad ca altii sunt mai presus de ei!

la mine a fost altfel...persoana si-a facut un nou user si mi-a contraargumentat criticile, adica daca eu spuneam ca e neagra, ea ca e alba, dacac eu ca e urata, ea ca e visul vietii...desi era persoana care postase poza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:31 
Veteran

Citat:

Si daca ai fost la fel de "grabita" cum ai fost in discutia de ieri! si ai fost si sloboda la gura, ce sa zic! bine macar ca ti-a dat mesaj privat! :ok: imi pare rau! cum am zis! daca ceva nu imi place, nu comentez! asta nu inseamna ca nu sunt cinstita! - comentariil se refera la fetele/situatiile/fotografiile/etc de pe acest site! - fiindca nuntile de la tv le-am facut harcea-parcea! :D

am fost cum nu, daca nu-mi place nu-mi place
Cum am mai spus, poza cerea parerea din toti porii(X)Si mai si vroia sa vanda la un pret fabulos, dar fabulos.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:36 
Diva

Citat:

da, dar daca nu spune nimic e ok.
insa, daca mai si lauda produsul, care evident e cam ..., mai face si reclama acolo unde nu trebuie, si mai si cere un pret fabulos pt ceva second hand....imi pare rau, eu nu ma pot abtine. De fapt prost ne e cel ce cere, ci cel ce cumpara....

chiar inteleg punctul tau de vedere! spun doar ca viata te invata sa fii mai tolerant! daca ti-e nu ti-a placut, poate altcineva a agreat acea reprezentare! ce sa zic?!
Uite o preferinta de a mea! nu agreez stilul de coafat rigid, pus la punct, imi place mai dezordonat! si chiar e o fotografie postata de acest gen pe undeva pe site! iar comentariile generale au fost ca ce e cu parul aleia! parca o ia vantul sau prinde posturi straine, ceva comentarii de genul asta! ce sa-i faci , fiecare percepe intr-un anume fel! fiecare cu gustul lui! nu-i asa?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:39 
Diva

Citat:
Si eu fac la fel si pana acum singurul mesaj privat pe care l-am primit a fost sa imi multumeasca...

La fel si la mine! unde am ceva de comentat- in bine desigur! trimit mesaje private! si de cele mai multe ori am primit scurte mesaje de multumire! iar uneori - si mi-a facut placere! - chiar am legat "discutii" mai ample pe msg sau pe adresa de pe site!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:42 
Diva

cea mai de kkt faza e alta! Cei care posteaza poze ...si n-au nici o gara cu site-ul asta...isi fac mai multe conturi sau ii pun pe prietenii lor sa-si faca si incep sa se linga in urechi pe la galerie de ti se face scarba! As propune webmasterului sa stearga conturile care nu au activitate!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:43 
Veteran

Citat:

La fel si la mine! unde am ceva de comentat- in bine desigur! trimit mesaje private! si de cele mai multe ori am primit scurte mesaje de multumire! iar uneori - si mi-a facut placere! - chiar am legat "discutii" mai ample pe msg sau pe adresa de pe site!

Si eu primit/trimis mesaje de mutumire, intrebari in legatura cu produse, de unde le gasesc etc. am facut recomandari fetelor atunci cand gaseau ceva mai scump si eu stiam altundeva mai ieftin .
In fine ne era vb sinceritate atunci cand chiar e cazul. da, s-ar putea sa fiu prea sincera, impulsiva si nicidecum "bunul samaritean". Cum spuneam, unii o cer!
In rest, aveti dreptate!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:44 
Diva

Citat:

Da, eu , ce sa mai zic cu pozele de "scandal":D Bine ca acu este liniste si pace ca si eu ma aprind repede:-`
Fac si critici daca este cazul dar nu impun , este punctul meu de vedere:-`:D

Ce sa zic Silvia (asa te cheama nu?! ) - de multe ori intru pe site si citesc doar ce anume scrieti voi! iar tu, adeseori ai fost cea mai acida! mai amuzat (in bine! - tot punctez acest aspect, sa nu fiu rau inteleasa!) - si nu intram sa-mi spun parerea sa nu ma trezesc cu un raspuns "a la batori"! fiindca cum ai spus chiar tu, te aprinzi repede!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:45 
Veteran

Citat:
cea mai de kkt faza e alta! Cei care posteaza poze ...si n-au nici o gara cu site-ul asta...isi fac mai multe conturi sau ii pun pe prietenii lor sa-si faca si incep sa se linga in urechi pe la galerie de ti se face scarba! As propune webmasterului sa stearga conturile care nu au activitate!:)

:wok: la asta ma refeream

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:48 
Veteran

Citat:

Da, eu , ce sa mai zic cu pozele de "scandal":D Bine ca acu este liniste si pace ca si eu ma aprind repede:-`
Fac si critici daca este cazul dar nu impun , este punctul meu de vedere:-`:D

pozele "acelea de scandal" au fost ca o gura de oxigen chiar daca unii le gusta intr-un fel sau altul. eu vb despre cei care se cred atotstiutori si mai mult decat laudarosi, imi place sa le mai tai un pic din avant...:rocker::devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 17:50 
Diva

Citat:

Si eu primit/trimis mesaje de mutumire, intrebari in legatura cu produse, de unde le gasesc etc. am facut recomandari fetelor atunci cand gaseau ceva mai scump si eu stiam altundeva mai ieftin .
In fine ne era vb sinceritate atunci cand chiar e cazul. da, s-ar putea sa fiu prea sincera, impulsiva si nicidecum "bunul samaritean". Cum spuneam, unii o cer!
In rest, aveti dreptate!!!

Mi-e mi se spune ca sunt ca un arici! tocmai ca sunt repezita, impulsiva! si prea sincera! asa ca invat sa fiu mai toleranta! asta nu inseamna sa mint - dar imi tin gura! nici sa imi plec capul nu imi place! dar am observat ca vorba dulce mult aduce! asta este!O:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 148 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]