Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 00:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: cununia catolica
MesajScris: 07 Iun 2007, 12:06 
Diva

buna,fetelor!maajuta si pemine careva inproblema cununiei catolice?desi sint catolica si el ortodox,facem la catolici.altfel eu ar trebui sa-mi schimb religia,asa ramine mixt.problema e inceordine se intra in biserica?
parinti,dre si cavaleri,nasi,miri?
care cum?imi pot aranja cu flori si voal biserica?cam ce ar trebui sa stiu?sint minoritate....
O:)va multumesc mult

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: cununia catolica
MesajScris: 07 Iun 2007, 13:32 
Nou Venit

Citat:
buna,fetelor!maajuta si pemine careva inproblema cununiei catolice?desi sint catolica si el ortodox,facem la catolici.altfel eu ar trebui sa-mi schimb religia,asa ramine mixt.problema e inceordine se intra in biserica?
parinti,dre si cavaleri,nasi,miri?
care cum?imi pot aranja cu flori si voal biserica?cam ce ar trebui sa stiu?sint minoritate....
O:)va multumesc mult

bine ai venit Mariko!ce ar trebui sa stii? in primul rand la catolici se face o pregatire inainte de nunta ,cu preotul ,care dureaza cam cateva luni,si in care se invata despre taina casatoriei si ce inseamana ea.La aceasta pregatire veti merge amandoi,chiar daca el este ortodox.Despre intratul in biserica,cum si in ce ordine-stai linistita-vor mai fi si alte cupluri la acea pregatire cu care puteti discuta si deci veti afla foarte multe.Dupa cum stiu eu,intai intra mirele cu mama sa de brat si apoi domnisoarele de onoare dupa care urmeaza mireasa la bratul tatalui ei,intimp ce orga canta de obicei Marsul nuptial sau Ave Maria(sau orice altceva ce vrei tu).Cat despre aranjatul bisericii-nici o problema-flori sunt si "din partea casei" ca sa zic asa,caci altarul e plin de flori la catolici.De asemeni poti pune tot felul de flori,panglicute si voal pe banci.Am fost la multe nunti catolice si intotdeauna mi-a placut foarte mult,mai ales partea cu juramintele,care la ortodosci nu se face si care mie mi se pare ca exprima cel mai bine intreaga filosofie a casatoriei.Mult succes!:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2007, 14:42 
Diva

multumesc mult!ceva in genul stiam si eu.din pacate la iasi nuam avut ocazia samerg la vreo nunta catolica,deci eram total in ceata.cineva imi spusese chiar k se cununa citeva cupluri in acelasi timp,dupa liturghie...intr-adevar,asa ne-am botezat baietelul,dar s-a nimerit chiar de botezul Domnuluisi mi-a placut.cit despre cununie,asvreasa fie singura si separata...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2007, 14:48 
Diva

Despre nunta catolica mai exista un subiect:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... &mid=19299
Subiectul asta se inchide.:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]