Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PENTRU VIITOARE MAMICI
MesajScris: 04 Apr 2006, 13:54 
Diva

am mai vorbit cu iubi despre bebe,si am zis ca ar fi bine ca de la anul viitor sa renunt la pastile,dar trebuie sa fac pauza 2 luni ca sa se elimine pastilele din corp sa nu iasa copilul cu malformatii,si dupa perioada aceasta ne apucam de bebe. asa ca se pare ca voi fi de la anul o mamica tanara si frumoasa!:p;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 19:01 
Diva

Citat:

Eu am ceva in minte, dar cred ca o s acredeti ca sunt nebuna.:~*

Eu nu sunt pregatita deocamdata sa fac un bebe pt ca ma gandesc ca Iubi o sa-l iubeasca mai mult pe el decat pe mine:~* Mai ales daca fac o fata:D
Si nu o sa ma mai rasfete atata cum o face acum:~*

Oi fi nebuna? Cred ca o sa fiu denaturata:(

eu zic ca nu ar trebui sa gandesti asa,cred ca o sa il iubiti mult amandoi ca este fructul iubirii voastre. dar cred ca nu esti pregatita sa aveti un bebe,probabil mai incolo pe la 3o ani nu? sa va mai maturizati zic eu.depinde de gandirea fiecaruia!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 19:08 
Diva

Citat:

Pai deocamdata am 23. Cred ca pe la 26-27 o sa incep sa gandesc altfel...

da probabil,cine stie. si eu am unele idei cam anapoda.
dar eu imi doresc tare mult un bebe. nunta o avem anul asta,si la anul ne apucam de treaba.
offff... parca ma apuca emotiile deja.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 19:24 
Senior

Un copil daca este dorit de ambii parinti, cred ca poate veni la orice varsta, indiferent daca exista maturitate sau nu. Avand un copil inseamna o schimbare totala, care se simte in adevaratul sens al cuvantului. Daca exista aceasta dorinta de care am vorbit, dand viatza unui suflet invetzi cum sa iubesti ca mama si ca tata,cum sa ai grija de celelalte lucruri din imprejur si cum sa-ti iubesti si partenerul, ca sa nu se simta o eventuala "racire".

Acum, bineinteles, nu trebuie ca fiecare persoana sa simta aceste lucruri, insa majoritate cred ca vor sti cum sa aibe grija de ele.

Fiind si eu innebunita dupa copii, mi-am dorit mereu sa fiu mama tanara, insa stiu ca inseamna o responsabilitate imensa. Am discutat si cu nasica mea despre bebelusi, spunandu-i ca imediat dupa ce termin facultate, vreau sa avem un copil si eu si iubi, insa ma facut sa-mi dau seama, ca exista o perioada a vietzii pe care trebuie sa o traim, iar avand copii, acesta poate deveni mai grea. Noi ne consideram maturi si stim ca am face fatza unui bebel, dar vrem intai de toate sa calatorim catusi de putin, sa ne traim viatza, sa muncim, ca sa avem ce le oferi copilasilor nostri.

Cred ca fiecare dintre noi stie ce vrea de la viatza si suntem pregatiti sa facem fatza atat vietzii alaturi de viitorul sot, cat si alaturi de proprii copilasi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 19:38 
Senior

Citat:

asta am incercat sa explic si eu mai sus dar tu ai pus mai bine in cuvinte! intai iti traiesti viata si atunci un anumit standard de viata pentru a nu regreta mai tarziu ca iti cere ceva copilul si tu nu ii poti da

Cred ca e important pt fiecare parinte in primul rand sa se gandeasca la ce ii va putea oferi copilului, apoi cum le va fi lor, greu, usor. Oricum nu vreau sa credeti ca va sfatuiesc sa faceti copii la 25, sau 35 de ani...dar sa nu va para rau dupa ce il veti face. Sa il "preparati" cu multa dragoste, dorinta si sa fiti siguri pe voi, ca asta vreti. Oricand, un copil, este o binecuvantare si la orice varsta poate fi iubit la fel de mult.
Eu ma gandesc pe la 25 sa vina bebelusul, insa daca Domnul va vrea sa vina mai devreme, nu voi fugi repede la avort, ca vai nu am ce sa-i ofer, dar o voi duce, poate mai rau!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 19:43 
Senior

Citat:

Si eu cred ca am face fata si am sti cum sa ne purtam, dar mi-e teama ca daca l-as face prea devreme la un moment dat as regreta ca am renuntat la unele chestii pe care as fi putut sa le fac...

Mama m-a facut la 23 de ani si nu pot sa spun ca regreta ca m-a facut. Da mereu imi spune sa nu fac un copil prea devreme si cred ca stie ea ceva... Nu cred ca nu a avut momente cand a renuntat la ceva pt ca ma avea pe mine....

Mami meu m-a facut si ea la 23 de ani, iar soacra mea l-a facut pe iubi la 29 si va pot spune ca se vede diferenta intre cum am fost crescuti amandoi si felul in care gandim. Mama, mai tanara, a vrut sa se mai distreze, ma lasat cu bunica, cu matusa..etc, soacra..a fost ea tot timpul cu iubi si s-a ocupat de el. Asa si noua ni se poate intampla, daca facem copilul mai devreme le dam o altfel de educatie, pt ca noi insine suntem tineri, daca facem un copil mai tarziu, avem mai multe cunostinte si suntem mai maturi, iar educatia deja devine alta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 19:56 
Senior

Citat:

eu tare as vrea sa imi cresc copilul nu sa il dau la mama sa il creasca.

si eu sunt de aceeasi parere, sa ne crestem copilul noi, insa cand deja va creste mai marisor si va sti sa asculte, sa nu fie obraznic, sa stie sa ceara bunicilor, atunci voi apela la ele, sa aiba grija. Noi avem de gand sa nu mai venim in Romania, decat in vacantze, de sarbatori si la ocazii mai speciale, asa ca aici la varsta de 5 anisori, va trebui sa mearga la scoala. Deci iti imaginezi...atunci va fi mai usor si pt mine. Dar, toate la timpul lor, mai sunt pana atunci ceva ani buni!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 20:12 
Senior

Citat:

imi spunea seful meu ca voi primit salar full si atunci cand voi avea bebe ca stie cum e sa lucrezi cu bebeu lg tine (nu e din Ro, e vb de un portal de afara). dar sunt sigura ca acei primi ani vor fi cei mai stresanti si tare nu as vrea sa inebunesc inainte de vreme :)

Super fain sa primesti salar full, mai ales ca sunt niste bani in plus fara sa faci nimic. Despre anii stresanti chiar zilele trecute spunea taticul meu, ca atunci cand eram micutza, erau putine probleme, cu cat cresteam, din ce in ce mai mari! Cred ca e si un proverb in leg cu asta. Nu cred ca vei innebuni de tot, dar putin asa se poate. Sa-ti dea Domnul copilas cuminte, sa nu ai prob cu el!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]