Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 22:01

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: restaurante
MesajScris: 12 Dec 2006, 19:58 
Veteran

Citat:
Oana25 nu ma dezamagesti dar stii de ce...deci aceeasi religie...ortodoxa...putem spune acelasi popor...dar iata ca in Basarabia Postul incepe pe 14 august...iar in Romania pe vremea ceea el ia sfirsit...bizar nu? Noi am vrut sa facem nunta pe 17 august si nu putem...caci e post si preotii nu cununa ...asa ca a ramas ca o facem pe 3..(?):gun::wacko:

ce chestie ciudata. (?) :blink: (!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 20:11 
Senior

Citat:

ce chestie ciudata. (?) :blink: (!)
:nlol: Ciudat nu? Eu nu ma pot lamuri nici acum cu chestia asta..pina n-am sa intreb un preot de ce si cum...n-am sa-mi pot explica...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 23:53 
Diva

Citat:
:nlol: Ciudat nu? Eu nu ma pot lamuri nici acum cu chestia asta..pina n-am sa intreb un preot de ce si cum...n-am sa-mi pot explica...

O chestie chiar interesanta. Dar sa stii ca religia si obiceiurile difera chiar si cele din Ardeal de cele din Moldova, ce sa mai zic cand e vorba de o alta tara?:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 23:54 
Diva

Citat:

Important este sa va simtit voi, mirii, bine la nunta voastra si sa iasa totul asa cum va doriti!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 23:58 
Senior

Citat:

Important este sa va simtit voi, mirii, bine la nunta voastra si sa iasa totul asa cum va doriti!;)

Asa am zis si eu:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2007, 18:17 
Nou Venit

Face cineva nunta la Restaurantul Floreasca?? Eu acolo ar trebui sa fac ... am dat si avans ... dar din pacate nu mai este sigur ca voi face acolo ... am cam incurcat-o cu nunta anul asta ... sper totusi sa reusesc sa mai gasesc restaurant pentru anul asta. Restaurantul Floreasca s-a bagat in licitatie. Licitatia este pe 17 ianuarie 2007. :gun::rolleyes::(( M-au incurcat rau de tot astia cu restaurantul :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2007, 16:37 
Nou Venit

Citat:
Face cineva nunta la Restaurantul Floreasca?? Eu acolo ar trebui sa fac ... am dat si avans ... dar din pacate nu mai este sigur ca voi face acolo ... am cam incurcat-o cu nunta anul asta ... sper totusi sa reusesc sa mai gasesc restaurant pentru anul asta. Restaurantul Floreasca s-a bagat in licitatie. Licitatia este pe 17 ianuarie 2007. :gun::rolleyes::(( M-au incurcat rau de tot astia cu restaurantul :((

Buna, eu zic sa nu disperi f tare dar daca vreti sa faceti anul acesta tb cautat intens.Noi cautam din octombrie 2006 si de-abia saptamana asta ne-am gasit.Totul este full, de sambete nici nu mai vorbim iar meniurile sunt foarte scumpe....Succes :wok:
ps: eu mai am cateva restaurante pe lista, ti le pot spune ca sa incerci!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2007, 13:23 
Diva

Citat:
Buna seara.
Acesta este primiul meu mesaj pe forum...:nblink:...va rog sa imi scuzati emotiile.
Am o mare rugaminte: daca aveti ceva informatii despre restaurant "Coloseum' va rog sa mi le impartasiti.
Va multumesc si astept cu nerabdare.

eu n-am informatii despre restaurant, dar voiam sa-ti spun ca nu tb sa ai emotii decat la nunta..a ta, fireste!:neyes: si nici acolo prea multe;) bine ai venit!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2007, 17:07 
Veteran

vreau sa stiu si eu cam care sunt preturile la meniuri?
la mine inca nu s-a stabilit, cica peste 2 luni:wacko:
ma refer la meniul de la restaurant, fara alcool, parijuterele si alte nebunii...
ca la restaurantul la care fac eu, anul trecut se vehicula meniuri de la 100 la 150

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2007, 23:32 
Nou Venit

Citat:

Buna, eu zic sa nu disperi f tare dar daca vreti sa faceti anul acesta tb cautat intens.Noi cautam din octombrie 2006 si de-abia saptamana asta ne-am gasit.Totul este full, de sambete nici nu mai vorbim iar meniurile sunt foarte scumpe....Succes :wok:
ps: eu mai am cateva restaurante pe lista, ti le pot spune ca sa incerci!

Da, da, da... eu vreau lista ta, oricat ar costa ea :nbump::npray: pentru ca ma cam sperie chestia asta ca nu gasesti, ca trebuie sa 'placi' celor de la restaurant, sa te porti ca si cum ar fi cine stie ce regi la care sa te-nchini...
Multumesc mult!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2007, 05:31 
Veteran

pai basarabia functioneza pe sistemul vechi adica pe calendarul vechi pe care l-am avut si noi odata(cel rusesc)acum m0am lamurit si eu de ce faci pe 3 augut ca stiam ca e post

:napplause: tot mai am o nelamurire e cineva care face pe 20 august si cade lunea(eu fac duminica 19 august)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2007, 03:03 
Veteran

Citat:
cand aud de restaurante de nunta ma apuca o furie nebuna , ne-am luat o teapa de un restaurant unde am vb in urma cu un an, si ne-au dat la o parte ...pentru ca probabil a aparut un pilos, bafta noastra ca am mai fosr pe acolo asa ..sa mai vb cu si noi cu ei ca altfel aflam cu o luna inainte ca am fost taiati de pe lista, nu ne-am imaginat ca exista mafie in domeniul asta, dar asta am vazut ca depinde si cat de mult isi respecta clientii respectivul restaurant, intr-un fel tot raul spre bine pentru ca dupa am aflat de la mai multi cate lucruri urate au mai facut, asa ca va sfatuiesc doi oameni care si-au dorit o nunta anul asta si care nu si-au mai gasit in alta parte, evitati Dr. Taberei/ Drumetului, am ramas cu un gust amar amar :(((((

dar nu ati semnat nici o conventie? un contract? stiu ca la hanul drumetului se da avans 30 milioane si se semneaza un acord intre cele 2 parti...voi ati semnat? sau ati dat avansul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2007, 03:09 
Veteran

eu stiu restaurantul...fac niste prieteni anul asta acolo...cat despre restaurant eu stiu numai lucruri bune...poate tu esti un caz nefericit...imi pare fff rau pt tine...ce faci acum/ iti cauti in alta parte? mai sunt restaurante care mai au liber duminica...multa bafta...iti tin pumnii

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]